💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 430
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 680
Стратегията на Жълтите си е желязна , пазят  Мани повече и от продукцията .
Чудех се защо  наричаха Андрей" неотборен играч извън битките" , явно не е искал да л..па наденица , отцепника му с отцепник

# 1 681
И аз останах с впечатлението,че Красима и Симеон се познават от преди това;

# 1 682
Интересно, Рабухчиев не го дадоха снощи при разправията на сините, да подкрепи най-великолепната Политу.... Дали няма да се отдръпне от тях двамата. 🤔

# 1 683
  • Испания
Не изглежда глупав и би направил добре, ако се отдръпне от Паулина и Стратимир.

Не разбирам сватосването на Красима и Симеон. За какъв дявол ще ѝ трябва тази буца! Приятелят ѝ е много симпатично момче. Това, че си говори със Симеон, не значи нищо.
Обвиняваме продукцията в бигбрадърство, а после самите ние търсим под вола теле.

# 1 684
Интересно, Рабухчиев не го дадоха снощи при разправията на сините, да подкрепи най-великолепната Политу.... Дали няма да се отдръпне от тях двамата. 🤔
Е, ми, ако и той е влюбен в най-прекрасната за всички сезони, може би страда... Stuck Out Tongue 
Аз не мога да си обясня, във всяко племе има поне един с очила, ни никога не ги използваха, за да запалят огън. То запалки ли не им подхвърляха, кибритчета ли не намираха, но с лупите не и не.
Аз от жените харесвам Красима.  Може би защото съм изпуснала епизода със скандала и с Андрей. За мен тя е фаворит.  Силна е, свежарка е, не е тъпа и не се лигави. Верно, останалите от жълтите как изгледах Симеон,  като ги пита за коприва. В стопанството се гнусиха от кокошки...ееее, Аман от примадони. Нормално е Красима да предпочита мъжката компания.

# 1 685
Логично е да не дават да се използват очилата, защото не всеки има и те се допускат само за изравняване на зрението, не за инструмент за други цели.

# 1 686
Полито има сръх его и самочувствие, но поне има някаква покритие. Семира е по дразнеща, тип Мани.

# 1 687
  • Испания
Семира още никой не я е носил, бутал или дърпал. Изобщо не може да се сравнява с Тъ.

Компанията от снощи.

Елизабет сигурно е била най-сетне щастлива, че е център на внимание поради липса на друга жена.

# 1 688
Полито има сръх его и самочувствие, но поне има някаква покритие. Семира е по дразнеща, тип Мани.
Аз не виждам с какво се е откроила Паулина. На последния тест с руля чукаше железата за да ги намести. Когато Вальо минаваше лабиринта с топчетата само го изнервяше като демонстрираше свръхвъзбудимост. Владее фръцкането пред мъжки погледи и агресивност, която може да стъпише съперниците и. Прилича ми на змийче, което се вие и съска насреща, за да те уплаши. Разбрала е, че очилата придават 5% интелигентност и се изтипоса на последния съвет. Игнорирането е най-добър лек за такива лелки. Защото скоро освен за масовка на "Искрено и лично" или "Съдебен спор" няма да има кой да я вземе в реалити.

# 1 689
  • София
Мани изрече на глас мечтата си- да се бие със Стоян и да го победи!
Тупарев-ти си на ход.Simple Smile
По всичко изглежда,че и реката няма да видят бойците покрай Мани.

# 1 690
  • Испания
Чудех се какво може да е връзката на продукцията с Тъ. Може да слага мигли на Тупарев, Тушев и Тъпанарев!

# 1 691
Устните ми са едно към едно като на Александър - тънки и очертани. Искам да си ги пипна леко, да сложа малко филърче, .... но как да се престраша, хм? Като гледам Мани, Соня и Кремена просто не смея. МноУ мЪ йе страх, бре! Май по-добре да си седя без джучки.

Довечера вероятно Семира ще си ходи, но ако и двете с Поли се върнат в племето ще е голяма комедия. Всяка се бие в гърдите колко е силна и комплексна, Стратимир се пени да защитава любимата, Туджаров с половин уста защитава Семира, а другите гледат като треснати.

# 1 692
  • София

________________________________________________________________________________
Playa Baja/Bronce  предлага най -лошите  условия за живеене на състезателите. Състезателите трябва да построят свой собствен подслон или да спят в пещера. Те не са с храна и състезателите трябва да ядат плодове или да се опитат да ловуват или да ловят риба каквото могат.
_________________________________________________________________________________

Лошото е ,че тук няма джунгла , пълна с животни, хубавото е, че са в населено място и чат-пат хващат по някой  чувал.

# 1 693
Много ми се иска промото от снощи да не е заблуждаващо. Дори и играта с делвите да е, Паулина е с контузен крак. Нещо ме кара да си мисля, че ще се откаже и ще си тръгне от предаването. А и думите на Димо ми дават надежда, че особата ще се откаже. Перифразирам ги, защото не си ги спомням добре:
"Единственият начин да загубиш в ИВ е да се откажеш".
Демек продуцентите не те пускат, но ти се пусна 😀

Щеше да е върхът контузената Поли срещу контузената Мани на елиминация. Каква ли игра щяха да им измислят..

П.С. Предния път, когато се престраших да пиша тук, че се надявам Симеон да падне от Марти, това стана. Сега пак пиша, че искам Паулина да се откаже и да пътува дома. А, дано!

# 1 694
  • Вестерос
Вчера едно от нещата, които ме подразниха най-много, беше как Паулина каза на Валентин, че едва ли не тя е по-добра от него като играч. А това изобщо не е вярно. Може Паулина да е спечелила капитанска битка, а Валентин не, но това не я прави топ играч. Много се чудя откъде го вади това самочувствие Паулина.
Валентин и Стратимир са много по-добри от Паулина, даже мисля, че Милена също, тя си е скрита лимонка и все повече ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт