💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 272
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 085
Тази статия не е за Бау ами не знам за какво виене на умряло е ...
Тази Андреа е нереална просто, спешно се нуждае от психиатър.

# 2 086
  • London
Аз вярвам на участниците в този случай. Който вярва на продукцията, да отиде да участва, пък да видим какво ще мисли после.
А защо не ги съди? Това си е повод за съд...., Но не им се занимава, ама то дребна работа. И докато така се процедира продукциите ще си правят каквото си искат.

# 2 087
Тази статия не е за Бау ами не знам за какво виене на умряло е ...
Тази Андреа е нереална просто, спешно се нуждае от психиатър.
Андрея се подготвя за участие в ИВ, може би е следващата в отбора на бойците...

# 2 088
Приемате ли нови попълнения? Много харесвам подобния предавания. За съжаление този сезон е голяма излагация.. темата е в пъти по-приятна за четене.  Андрей ми харесва като представяне и май е това. Семира, Мани и Паулина са без коментар... И като гледам скоро няма да отпаднат.

# 2 089
Накрая ще излезе, че задружните шампиони не са толкова задружни.

Тоя сезон е пълна смешка и водещите ме дразнят. Само Мартин ми харесва явно, искам обаче да го видя на дуел срещу силен мъж.
Колкото до Сашко, Тошко 2. Месец, два ше пуска сторита и лайфове, ще отправя закани и после ще си продължи по живо по здраво.

Колкото до Марти и това, че си чака госта и му прави вечеря отчитан донякъде и че пръст има освен характера му и професията му. Войниците са изключително лоялни поне добрите такива. Бързо се ориентира и си създаде удобства войника си е войник де.

# 2 090
  • София
Елена го каза, да. Но и не съм сигурен, че би могла да каже - парите са мой, аз ги скрих там. Защото не я познавам. Отричането в този случай е универсална практика. Така че за мен продължава да не е напълно ясна картинката.
Преди да го каже Елена, неколкократно го казаха други участници, без дори Елена да присъства. Красима каза "Боянова дори не знаеше за тези пари". И беше в отговор на въпрос, който не беше фокусиран върху парите, междудругото го каза. В същия live признаха поне 10 пъти, че са си внесли храната. Да отричат за това, че са я купили с пари от чорапите, но да признаят за това, че са я внесли? Каква е разликата за тях, след като признават за самото провинение, но не и за начина?

# 2 091
Колкото и да го върти и суче Ани Владимирова, най-големият "проблем" на Александър беше, че не им вървеше по свирката. Дори зад т. нар. му голямо самочувствие има голяма доза хумор, но ограничените мозъци на ТЪПарев и сие не го проумяват, или по-точно се правят на ударени, защото иронията е насочена единствено към тях. Да не говорим, че е очевидно, че нивото на интелигентност на Александър е над средното, за разлика от това на любимите на продуцента Мани и Паулина.
Явно този "продуцент" получава извратеното удоволствие да мачка и унижава публично хора, които по някакъв начин са зависими от него. Е, с Александър не му се получи и той използва цялата мощ на ТВ, за да го очерни. Да, но според мен ефектът беше обратен.

# 2 092
  • London
Елизабет на прескок.
https://www.instagram.com/p/BnDwvTBHnaF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Май ще ми липсва предаването уикенда.....Grinning Това означава, че са си свършили добре работата.

# 2 093
  • София
И аз съм пропуснала спойлера с финалистите, а уж се връщах да чета назад. Може ли някой да ги напише отново? Моля! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Последният спойлър, който беше публикуван в темата, гласеше, че топ 3 изглежда така: Андрей, Симеон, Паулина. Морунов не е част от него.

# 2 094
  • Испания
Алекс каза и с какви хора от екипа е трябвало да контактува. Нито са имали възпитание, нито са могли да говорят като хората. Но по указание на продукцията забраняват това и онова. Още в първия лайв каза, че им било забранено да говорят с другите племена.

Не може да се разбере с хора, от които го делят два вагона книги.

Няма и смисъл да приказваме едно и също. Повтаряме, цитираме - все тая. Който си е навъртял на пръста нещо друго, нито вижда какви мизерници са продуцентите, нито може да оцени човек, който не им игра по свирката и ги отсвири.

# 2 095
Скрит текст:
Елена го каза, да. Но и не съм сигурен, че би могла да каже - парите са мой, аз ги скрих там. Защото не я познавам. Отричането в този случай е универсална практика. Така че за мен продължава да не е напълно ясна картинката.
Преди да го каже Елена, неколкократно го казаха други участници, без дори Елена да присъства. Красима каза "Боянова дори не знаеше за тези пари". И беше в отговор на въпрос, който не беше фокусиран върху парите, междудругото го каза. В същия live признаха поне 10 пъти, че са си внесли храната. Да отричат за това, че са я купили с пари от чорапите, но да признаят за това, че са я внесли? Каква е разликата за тях, след като признават за самото провинение, но не и за начина?
Далеч съм от мисълта, че са ползвали пари за тази храна. Това е доставка, по мое мнение за Братоев.
Изобщо не е ясно за драмата с тези пари. Продукцията нямаше нужда от тях, за да накаже племето след заснетите кадри.

Алекс, независимо, че реагира много арогантно и първосигнално успя да излезе от цялата ситуация с най-много позитиви. Всички останали бяха унижени да се извиняват по няколко пъти,отнеха им честта взимайки им знамето и името, а след това и отстъпиха мястото на един от племето за Мани.

# 2 096
Явно с Габриела са си запазили добрите отношения и след играта.

# 2 097
Благодаря, La Vikinga! Flowers Tulip Не съм никак доволна, ама не е за първи път.

# 2 098
  • София
А Ани Владимирова не се ли подвизаваше като психолог и в някои от сезоните на "Фермата", не знам защо имам спомен, че е гостувала в тяхното студио? Или България има само един психолог от нейния калибър и И, А и Т не могат да си я поделят?

# 2 099
  • Испания
Единствена и неповторима. А като я гледам, според мен, е срам за психолозите.

Общи условия

Активация на акаунт