💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 278
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Испания
Аз вярвам на участниците в този случай. Който вярва на продукцията, да отиде да участва, пък да видим какво ще мисли после.

# 2 071
А аз искам да вярвам на участниците.
Но тогава не ми се вързва отношението персонално на Алекс и  Братоев към Джуджи. Още повече, че даже и да има коалиции/закулисни игри и двамата не са били част от играта тогава.
За мен лично има повече в тази ситуация, скрито в сенките.

# 2 072
  • Sofia
От интервюто с психолога на предаването Ани Владимирова, разбрах, че са се огледали в Александър от първия ден, изчакали са удобен момент и са му скроили шапката. Подразнили са се от думите му "най-голямата ми слабост е, че нямам слабости". Явно егото и самочувствието му не им допадат. Чудно защо, аршинът не е еднакъв за всички? Не виждам разлики в егото и самочувствието на Александър и Паулина, но единият е любимец, а другият низвергнат!
П.П. Не харесвам и двамата, но и двойните аршини не ми харесват.

# 2 073
  • SF
Какво е персоналното отношение на Алекс и на Братоев към Джуджи? В предаването спряха да се занимават с проблема за неправомерното нахранване.

# 2 074
Какво е персоналното отношение на Алекс и на Братоев към Джуджи? В предаването спряха да се занимават с проблема за неправомерното нахранване.
"Прекрасен човек", преминаваме на следващия въпрос. Субективното ми мнение, че коментарите за нея са много подобни на коментарите им за Продукцията "Прекрасни хора"

# 2 075
Цитат
Има нещо гнило в Дания, но от продукцията се мълчи. За да знаят кога точно са на реката, човек от екипа е замесен. Дори може собственоъчно да е доставил провизиите.
То по всяко време има някой на реката.Слагат провизиите.Тези тръгват за джанки,охлюви или каквото и да е и:''Я,чувал!Да няма труп вътре? Open Mouth О,храна!''Аз също мисля,че всичко е нагласено от продукцията.Не ни показаха в последствие разследване,разпит,каквото се полага в такива случаи.
Аз вярвам на участниците в този случай. Който вярва на продукцията, да отиде да участва, пък да видим какво ще мисли после.
Да.Като писах преди,че знам от мой близък,участник,абсолютно сигурен човек,че в Х-фактор е лъжа:Гошо си избра тази песен,тук не вярват.Това с избора на песен е най-малкото вмешателство и манипулация.И др. нелицеприятни и грозни неща са разказвали участници.

# 2 076
  • Испания
От интервюто с психолога на предаването Ани Владимирова, разбрах, че са се огледали в Александър от първия ден, изчакали са удобен момент и са му скроили шапката. Подразнили са се от думите му "най-голямата ми слабост е, че нямам слабости". Явно егото и самочувствието му не им допадат. Чудно защо, аршинът не е еднакъв за всички? Не виждам разлики в егото и самочувствието на Александър и Паулина, но единият е любимец, а другият низвергнат!
П.П. Не харесвам и двамата, но и двойните аршини не ми харесват.

Паулина им е любимец, защото не възразява и е послушна. Става въпрос за отношение към продукцията.

Плюс всичките дефекти на продукцията, нямат чувство за хумор. Приемат буквално думите му и от началото започват да го предизвикват и мачкат, докато вече съвсем прекалят. Не са попаднали на човека, който ще им го позволи.

На много хора трябваше да им светне лампата и да разберат какво се случва. Трябва да има човек очи, за да го види, и ум, за да го разбере. Всеки трябва да е умен за себе си.

Щом Братоев и Алекс не искат да коментират Елизабет, сигурно има защо. Длъжни ли са да говорят за всички? Не.

# 2 077
Аз съм гледала сторитата и лахфовете на Николай от миналия сезон. Той казва, че Китен е на 5 км. Казваше и че Катя е ходила до Царево. Викат ме да участва в предаването. Ми първото нещо за което ще се сетя е да си взема пари тайно с опцията ако съм на реката да се пусна през нощта до най-близкото населено място. Или ако имам почивен ден между номинационните. Изобщо не ми се струва нито странно, нито се съмнявам, че парите са на Елена. Сами казаха, че участниците са гледали предишните сезони. В добавка със социалните мрежи, където се разкриват някакви тънкости без да искат и ето ти сметката.

# 2 078
И аз съм пропуснала спойлера с финалистите, а уж се връщах да чета назад. Може ли някой да ги напише отново? Моля! Flowers Hibiscus

# 2 079
  • Вестерос
Само един казаха, чакам за другите и аз

# 2 080
https://woman.bg/po-zhenski/ama-te-izglezhdat-kato-sled-mani-son … ito-li.75550.html
Не знам за продукцията,но от жълтата преса определено ви четат🙂

# 2 081
Само един казаха, чакам за другите и аз
Тифани, аз за повече разбрах.
Скрит текст:
Андрей е големият победител. Паулина била в топ 3. Симеон също е финалист. Другият от топ 3 май е Морунов?

# 2 082
Аз съм гледала сторитата и лахфовете на Николай от миналия сезон. Той казва, че Китен е на 5 км. Казваше и че Катя е ходила до Царево. Викат ме да участва в предаването. Ми първото нещо за което ще се сетя е да си взема пари тайно с опцията ако съм на реката да се пусна през нощта до най-близкото населено място. Или ако имам почивен ден между номинационните. Изобщо не ми се струва нито странно, нито се съмнявам, че парите са на Елена. Сами казаха, че участниците са гледали предишните сезони. В добавка със социалните мрежи, където се разкриват някакви тънкости без да искат и ето ти сметката.
Логично е да е така, да.

# 2 083
Не предполагах, че някой ще ме дразни повече от Мани. Паулина не мога да я дишам. Ако я болеше горката толкова глезена, при начина, по който скочи от топката с делвата, би трябвало да крещи от болка, а тя само насъбра още повече сили да хвърля злоба по Валентин и Семира. Стратимир е толкова жалък и толкова се излага, голям Пу... се оказа.
Единственото хубаво в този сезон е Мартин. Голяма душица е.

# 2 084
  • Испания
https://woman.bg/po-zhenski/ama-te-izglezhdat-kato-sled-mani-son … ito-li.75550.html
Не знам за продукцията,но от жълтата преса определено ви четат🙂

Жълтата преса е на хранилка във форума, който ги захранва с материал. Публикуват директно цели постове.

Миналата година открих мой колаж, заедно с ника ми, в един жълт сайт на Елза Парини. Писах ѝ, за да я питам кога ми е искала разрешение. Отговор не получих, но свали колажа.

Общи условия

Активация на акаунт