Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте,
Ако някой знае как преминава дистанционното обучение в Стопанската Академия, нека да сподели,моля
Има ли лекции онлайн, през кой дни, има ли график, как се провеждат изпитите, ходи ли се на място?
Ще съм благодарна !

# 1
  • София
  • Мнения: 1 129
Моя съвет е да се обадите и проверите по телефона.
Аз съм била, но преди доста време, не знам колко ще съм полезна в случая. И не беше лесно, защото ни изпитваха повече от другите, етапа минава на три нива общо взето. При записването ми дадоха всички учебни материали, които включват и дискове. Ако нямате време да четете учебника, да можете да го слушате.
1 етап : Достъп до онлайн системата, като по всеки предмет се изискваше реферат/проект или курсова работа -  преподавателя решава какво да е от всички изброени.
2 етап: Дават дати за онлайн тестове в системата на самата Академия и по всеки предмет трябва да решите минимум 10 теста. Уловката е че, ако заредите тест няма как да отваряте друга страница в нета, за да си подсказвате. С две думи 1 тест, 30 минути и ако не сте чели, няма смисъл да отваряте изобщо. Учебника на хартия помага, ама ако знаете и все пак нещо сте чели, поне къде да погледнете.
3 етап: Имате дати за изпит, като трябва да се явите физически, в рамките на 4 или 5 /зависи колко предмета има семестъра/. Първият изпит е след обяд , за да имате време да дойдете дори от морето,после са всяка сутрин рано.
Реално имате 3 оценки по всеки предмет, една от домашна работа, една средно аритметично от 10-те теста и една от самия изпит. Събират ги и ги делят на 3, слагат средна оценка и така.. личи кой е чел и кой не 😁.
Ако имате въпроси по някой предмет, никой преподавател не отказва помощ, но определено не ми беше по лесно. Хората дето бяха задочно по лесно изкарваха оценките, защото преписваха. Е в случая вие решавате дали искате да научите нещо или не, успех и дано съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт