Тъкмо днес изгря малко слънце и си викам супер, не сме излизали от 5 дена сигурно и още докато я обличах страшен рев, сложих шапка, ревна още повече и вече в количката се дереше.. не успях и входната врата да отключа
и се отказах да излизаме. Какво е това бебе да не иска на разходка и в количката, кати затворници сме вкъщи. Рядко успявам да я излъжа да излезем и все треперя дали няма да се разпищи 
, чакаха последния момент да я снимат на ренген. Аз плаках там, че така ме беше страх, но трябваше да изберем по-малкото зло. Момичета пазете си децата, не ги срещайте с други по възможност, че има епидемия на детски респираторен вирус, не ни стига ковид, ами и това.
Че при нас е страшно положението в последно време - бебка иска или да си виси на гърда, или да се гушка или в краен случай да съм нон стоп надвесена над нея и да се правя на маймуна
Като прибавим и че реве в количката навън и през деня дремва само за по 20-30 мин макс и вече се чудя как ще се справям. Не мога да сготвя, една пералня да простра. Все чакам таткото да се прибере и да помага... Препоръчани теми