Ако моята спеше три пъти на ден по 1 час щях да вдигна банкет
В най-добрите дни спи веднъж на ден по час и половина, два и това е. Има дни, в които предремеа само по 15 мин. Вечер се приспиваме по 2 часа... поне беше започнала да спи повече часове нощем, но напоследък пак започна да се буди през 3 часа като новородено...

През нощта поне спеше добре и това ме крепеше, но от 2 седмици се буди на всеки 1-2 часа през нощта и заспива само и единствено на гърда... вече не си чувствам зърната. Чувствам се супер безсилна и като най-смотаната майка на света, която не може да си приспи детето
Ние също минахме и минаваме през проблеми със съня, но на мен много ми помогна дигиталния курс на "Мамо, спи ми се" за режима на бебето. Много е важно да се спазват интервалите на будуване, така бебето не се преуморява и приспиването е бързо и лесно, а не по 1 час, което е убийствено (и аз имах такива моменти). Доста неща си изясних покрай курса като цяло за детския сън и как работи. Също така може да влезете във фейсбук групата "Недоспалите майки", там също могат да Ви помогнат. Искам само окуражително да кажа, че всяко бебе може да спи при подходящите за него условия и спазване на интервали. Успех, момичета! Препоръчани теми