Времето отминава,февруари приближава и коремче наедрява!

• 12 320
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Ех, ама че ми стана и на мен едно хубаво- предаваш доброто настроение sky angel!
Аз имах късмета половинката да се смили над мен и да стане рано за да ме докара с тумбака на работа. Вчера толкова се намръзнах, че няма до къде. Днес съм се екипирала, въпреки превоза.
Искам да ви питам за тези витаминчета (на ХИП-сироп- някой беше писал за тях) предписвали ли са ви ги или по желание. Аз питах пак за витамини и ми казаха, че мога да вземам всякакви за бременни, но не ми се иска да са тип матерна. На мен ми дадоха Ферофолгама да пия и вит.С. и се сетих, че тази сутрин ги забравих  smile3555

# 61
  • Стара Загора
За витамините лекарката ме пита пия ли нещо и като й казах не, ми препоръча да си взема сиропа за бременни на Хип, много е вкусничък, даже мисля да направя втори курс със него Joy Те са две шишенца и стигат за 20 дни, после се прави 10 дни почивка и курса може да се повтори.

# 62
  • София
 newsm59 BZEPIC Желая ти много любов, щастие и едно малко, прекрасно   smile3504

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 15:47 от hrisito

# 63
Добро утро и от мен.За витаминчетата на Хип  "Cvetelinka" аз попитах моята лекарка дали трябва да пия нещо и тя ми препоръча тези добавки каза, че са били най - хубавите за бременни.И както казва "Sier" наистина е много вкусничък.Да ви кажа - бяха ми излезнали някакви неща на лицето нещо като израстъчета едни малки или като брадавички, но откакто пия тези витамини, /а аз ги пия отскоро /започнаха да ми изчезват, явно организма се нуждае от тези добавки.За 10 дневната почивка не знам, днес ще попитам доки, защото съм на консултация и стискайте палци бебо да се покаже най - сетне.
    Сега ставам, после пак ще се включа. smile3503

# 64
Добро утро и от мен Simple Smile
Честит първи сняг! Много е приятно да гледаш как вали кротко през прозореца Simple Smile
Anima според мен хемоглобинът ти е в норма. Знам че , когато е със стойности под 100 , тогава се приема допълнително желязо.
Радвам се ,че духа ни се приповдига и депресиите ни напускат Wink

# 65
Аз също съм на Хип ама многоо са вкусни чак забравям 10 дневната почивка
ама гинеколожката ми каза че е добре да се прави щото били много хранителни и се дебелеело от тях, стимулирали апетита или нещо такова.
Аз също съм се насочила към тина киркова обаче моята лекарка не изражда и се чудя кога да ида там да си избера лекар и да си избирам ли въобще
охх голяма дилема ме мъчи

# 66
Аууу, това за ХИП и апетита въобще не ми харесва. Ама ще погледна в аптеката все пак, че зима иде. joya, няма ли кой да те свърже с някой д-р, който е проверен (пиятел, познат), щото така само на посоки да си избираш. Ако не -можеш да погледнеш в Справочника, въпреки, че и там мненията са противоречиви. Питай лекарката си няма ли идея за някого. Чувала съм за д-р Савова или Славова (била изродила Рени- фолкпевицата), но не знам повече за нея-ще питам, точно как се казва.

# 67
Това за апетита от Хип при мен го няма, не знам newsm53.За мен няма значение и да ми се увеличи апетита!Мисля че е по - добре да ги пия явно моя организъм има нужда от тях.

# 68
[http://www.creativecakes.com/gallery/cakes020.jpg] 

Черпя ви една тортичка, ама изглежда съм малко тъпа та не знам как да я закача, вижте си я сами.

hrisito, благодаря за пожеланията, ти си първата след мъжа ми, която ми честити, наистина ми оправи настроението понеже малко се бях вкиснала.

Приятен ден момичета.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 13:04 от bzepic

# 69
По повод витамините - аз пия -Top Levure. Някакви френски са и са на таблетки ( миришат просто ужасно). Но съдържат витамини C и Е и В и бирена мая ( тя пък за какво е  newsm78). Косата ми стана прекрасна от тях ! Докторът каза да ги пия до раждането.

# 70
Здравейте момичета! Hug И аз днес като погледнах през прозореца се ухилих до ушите,защото е натрупал доста снежец при нас ! Покрити са покриви ,дървета и улици! Simple Smile
Но после отидох на консултация и се прибрах разстроена! Sad Казаха ми бебчетата са с две седмици назад (в 23-а са) и ми казаха да си хапвам ,защото те имат нужда от моята храна! А аз си хапвам колкото ми се яде!
И сега като прочетох за сиропчето , което пиете ,мисля и аз са си взема! щом е хранителен! Дано да се нормализират нещата! Praynig Макар че ме успокоиха с това ,че две седмици изоставане не било проблем!
Тъй де развали ми се настроението, пък и от вчера така ме боли кръст! Ужас! ooooh!

# 71
bzepic честит рождем ден миличка! Laughing Много да се усмихваш днес и нека бебчо та направи най-щастливата мама на света!  bouquet

# 72
Dar_ina, добре дошла при февруарските майчета. Simple Smile
И аз имам такива паник атаки. Ужасни са. Точно както ти ги описваш изведнъж те удрят и имаш чувството че ще умреш! Много е страшно ShockedНа мен ми почнаха преди да забременея, като разбрахме че ще идваме тук /в САЩ/. На тебе какво ти казват лекарите да правиш? Има ли лек за това чудо? Някакви лекарства? И всъщност незнам дали е опасно, поне за бебето гинеколозите ми казаха, че не е опасно. Много се притеснявам че като тръгна да раждам ще ме тресне някоя такава паник атака и ще се видя във двойно чудо.
 Здравей,Joji! Кардиологът ми каза,че е нормално за по-късните месеци,но не е хубаво да продължава много дълго.Аз поддържах пулс 120 почти 2 дена и бебчето беше изключително активно,което било признак,че и то страда.Сещаш се ,че като чух това се паникьосах още повече Sad .Сега пия Corvitol 2х 1/2 за нормализиране на сърдечния ритъм и при нужда Валидол.Ако не са ти правили кардиограма и кардиография е хубаво да направиш,поне да се успокоиш,че е от бременността.Сега съм много по-спокойна и се надявам да не се повтаря повече PraynigА за раждането ми казаха,че лекарите трябва да знаят за тези пристъпи и всичко ще е наред Peace

# 73
Честит рожден ,bzеpic,  и от мен .

# 74
Честито и от мен, bzеpic! hbdtu
Бъди здрава и много обичана!

Общи условия

Активация на акаунт