Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 764
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дами! Минавам да се отчета. След хистерото имам премахнат полип. Всичко друго е топ. Сега си чакам заповедттани започваме дълъг протокол.
 Inferiya, от къде се снабди с декапептил?  Вчера търсих онлайн и никъде не е наличен.

# 616
Здравейте, някоя от вас слагали ли е лепенка Климара преди стимулация? Интересува ме какъв беше ефектът?

# 617
Здравейте дами! Минавам да се отчета. След хистерото имам премахнат полип. Всичко друго е топ. Сега си чакам заповедттани започваме дълъг протокол.
 Inferiya, от къде се снабди с декапептил?  Вчера търсих онлайн и никъде не е наличен.

Аз намерих в аптеката на Вита. Общо взето където има Инвитро център и аптека. Успех.

# 618
Оу, това не написах, да, всичко ми беше дадено на място в Афродита, не съм обикаляла да търся. Купих само Урогестана Simple Smile И Клексана, де, ама то нормално Simple Smile
Допълвам - в началото ми дадоха 12 декапептила, после ми ги даваха всеки път, колкото ми трябват, за да бия сутринта преди прегледа и респективно от Мериоферта вечерта преди прегледа Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 09:42 от Inferiya

# 619
  • София
Аз бях по абсолютно същата схема като Inferiya и съм бременна. Blush

# 620
Аз бях по абсолютно същата схема като Inferiya и съм бременна. Blush
Честито и до финал!

Inferiya, стискам палци и блгодаря за изчерпателната информация. Той док може и да ми е кязал, но аз по телефона направо блокирам. А и толкова се зарадвах, че най- накрая сме открили пречката,че .... След толкова години опити, направо не знам къде се намирам 🤪

# 621
Момичета може ли някой на лично да ми прати номера на доктор Станулов.загубих му визитката а днес трябва да се чуем за час за трансфера.Много ви благодаря

# 622
Изпратих Ви телефонна на д-р Станулов на лични.

# 623
Някой знае ли дали клиниката ще работи на 2.05 и 6.05?

# 624
Мацки, минах Simple Smile Почивам си, ще пазя леглото няколко дни Simple Smile

Продължавам мемоарите Grinning
Отидох 12, почаках малко, привикаха ме в стаичката, голичка от кръста надолу. Бях пишкала последно в 11:10. Имах изпити около 7-800мл вода, но и с по-малко ще минете, Симона се ококори като ми видя мехура Grinning
Станулов дойде, каза ми положението с бластоцитите, разбрахме се да върнем едно мега добро, било много хубаво още от втори ден Simple Smile Ще замразим със сигурност едно, утре ще видим още колко.
Почаках още малко, отидох в залата 1:10, качих се, проверка на мехура с ехограф, ембриоложната сестра пак ми каза какво имаме и какво ще правим с другите.
Сложиха спекуулум (най-кошмарното нещо на света като си с пълен мехур, но се търпи за няколко минути...), останалите неща изобщо не ги усетих. После ми показа на снимка как да минали нещата Simple Smile Видях капчицата Nature Droplet
После 10 мин лежане, пишкане, още 20-30-40 Мин лежане в стаята. Изчаках пред кабинета, каза ми да си продължа Урогестана, витамините, да си започна Клексана от вечерта и тест на 9ти май Blush

Не плащах нищо. Пак казвам - нормално инвитро оплождане, без екстри.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 19:02 от Inferiya

# 625

Не, няма да работят.

# 626

Не, няма да работят.
Благодаря!

# 627
Inferiya, днес е твоят ден Simple Smile почивай и стискаме палци! Даже мъжът ми съм инструктирала да стиска 😀

# 628
И аз да се отчета с вчерашна пункция. Имаме си 7 Великденски яйцеклетки Animal Hatching Chick
Много добър резултат, много съм доволна и се чувствах много добре чак до пункцията. Естрадиолът ми е доста височък и очакваме да са добри, ще видим днес като се обадят колко са се оплодили, стискайте ми палци Flowers Four Leaf Clover

Очарована съм, че докторът ме следеше изкъсо и накрая ме викаше всеки ден, за да не изпуснем яйчицата. Също съм очарована и от отношението и на д-р Станулов, и на Симона, която е страхотен сладур и ми вдъхва много спокойствие и позитивно настроение.

Дано да имаме и бременност този път, настроена съм учудващо позитивно и оптимистично. 🍀

# 629
Мина и моята хистероскопия, както очаквах - имаше сраствания, които отстраниха. Следващия месец живот и здраве ще съм в подготовка за ЗЕТ с останалите ми замразени 2 ембриончета. Надявам се някое от тях да е нашето "късметче". Дай боже и двечките Hands Pray.  Това ще ми е първи ЗЕТ и търся информация относно броя на посещенията, за подготовка за ЗЕТ. Видях по нагоре постовете. Прегледите са на 2 или 3 ден. После на 12 ден от МЦ и следва трансфера ли? Питам, защото се чудя как да организирам отсъствията си от работа? Ползвах отпуска за прегледите по време на стимулация, болнични от ЛЛ при пункция и трансфера, отпуск за хистероскопията. Сега вече се чудя как да оправдая следващите отсъствия?!?!

Общи условия

Активация на акаунт