🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 429
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
Хахаха за суджука сте прави, че правят телешки и не им трябва яре. Значи, не ставам за участник. Joy

Опитах да гласувам за Георги, Стефан и Кирил, които ги избрах по метода на изключването. За Ивайло мисля, че няма да бъде номиниран, защото двамата с Коцето са приятели. Боби също не ми се вярва да е, след като го победи на битките за ратайство. На мен ми се струва, че Боби доста ще го подценяват занапред, а може да се окаже един от най-силните играчи на арената. От една страна има спортна подготовка и сила, а от друга - е доста интелигентен, което в много битки се оказва от огромно значение.

Някой по-назад попита кое ще бъде оставено на избора на участниците след като има битка между номинираните. След тази битка първият дуелист ще избира един измежду двамата загубили, така че все пак ще има избор. Винаги е имало един с имунитет. Просто разликата е, че тази година за имунитет се борят само застрашените от дуел.

# 316
Гласувах Георги,защото смятам , че срещу него Коцето има шансове , Боби - реванш, и Пламен - защото май той заяви желание за битка.Ако не го бъркам с някой друг де.
   Жените се страхуват от Лора,според мен,особено Сийка.Затова са тия брътвежи, че  обещала да я пази,че й била дъщеря.Аз ако съм на Лорчето на мястото, щях да се обидя.Първо, познават се от две седмици и така фамилиарничи с нея, второ - откъде на къде Сийка ще решава,че Лора има нужда някой да я пази и закриля?!Тя изобщо не изглежда безпомощна.   
     Цончето не вкара никаква мисъл в определянето на ратаите.Точно двамата най-силни мъже трябваше номинира.Но.....
    Относно животните - винаги са се клали животни.Не виждам причина да не се прави.Ако има вегъни и вегетарианци, ядат си картофи и ориз и толкоз.Но в този сезон май няма .
   Липсва ми едно правило от първите сезони- Думата на фермера на седмицата е закон.Даже стоеше написано на табелка на стената .

# 317
Искам само да споделя, че основно ме е яд, че заколиха ярето на 2 м от кошарата. Козите не са прости животни и много добре разбират. Ние на село кокошка не колим пред тях камо ли роднини. И след седмица пак ще ревнат, че са гладни. Да не забравяме и новороденото яре, ве го изядоха,  но и него те си го умориха. И май преди овцете бяха повече,  дали не са изгубили една , две?

# 318
  • София
Мдам, бъга е, че във всички анкети в Бг мама, не може да се гласува с първата опция. Може да се добави Георги най-отдолу още веднъж, но не е Ок, не искат да редактират, защото искат да се разбере какъв е точно проблема, за да се отстрани и така да не се повтаря занапред. Разбирам ги напълно, а и в крайна сметка не е кой знае каква драма.
Най-логичното нещо бе, Георги, Стефан и Боби да съберат най-много гласове и толкоз.

Докато не се отстрани проблема оттук-нататък като пускам анкети, първата опция за гласуване ще е някакво обяснение или просто празно поле -> не гласувай <-

И така с тази лека импровизация всичко ще е наред. 🙂

# 319
Те на няколко пъти губеха всички овце и им ги връщаха после.

Гласувах за Георги, Боби, Стефан. Боби, защото изяви желание, а и като реванш, а другите двама, защото видяхме, че имат и слаби страни на арената. Ако трябва да съм честна обаче Коцето не го виждам срещу нито един от тримата. Боби и Стефан си изглеждат по-силни, а Георги успя да вземе 2 игри на Кирил - според мен достойно се представи предвид възможностите си.

# 320
Според мен е възможно избора на Цоньо да се дължи на това, че той самия може да се притеснява да не отпадне от най-слабия от мъжете. Тоест ако Коцето отпадне още сега, ще останат по-силни и един вид няма да е толкова срамно за Цоньо да отпадне от някой от другите. Иначе нямам обяснение за избора му 😄

# 321
  • Велико Търново
Diavolo, да, и аз това се сетих днес, че това е вариантът - в първото поле да се пише нещо различно от опция за гласуване. Ако не отстранят проблема, разбира се.

Козите губиха, те овцете им ги дадоха съвсем скоро.

k.all.mar, предположението ти за избора на ратаи звучи добре, въпреки че не съм сигурна доколко е правдоподобно. Дано пък е така...

# 322
  • Варна
Козите губиха, те овцете им ги дадоха съвсем скоро.
Не им ги дадоха скоро, а им ги върнаха отново.

# 323
  • Велико Търново
Имаше реплика "сега ще трябва И овце да доим". Не помня кой го каза това, но го чух.
Ами да, ето...

Мисля, че заглавието е достатъчно красноречиво, но все пак скрийншотът е линк.

# 324
  • Варна
Имаше реплика "сега ще трябва И овце да доим". Не помня кой го каза това, но го чух.
Така е, но показаха и как овцете избягаха на два пъти  - още първия ден, след това на следващия им ги върнали и после пак ги изтърваха и загубиха, тогава вече повече време отне да г върнат.

# 325
Не знам, но това отношение към животните е ужасно. Защо не са подбрали и хора, които да имат опит в това или да им помагат. Мисля, че ще им карат и бременна крава. Направи ми впечатление, че на много от кадрите има участници, които лежкундрят по пейките. Миналата година не виждах такова нещо. Опънали се момите и момците по пейките и се правят на фермери. Скучаят. Мартина ми правеше впечатление, че мие тави и чинии.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:08 от Анонимен

# 326
  • София
Ами така е като няма наставници и никой не гледа за качествтото на свършената работа. Че ще свършат работата е ясно, ама как ще я свършат никой не може да ти каже.

# 327
  • Велико Търново
Така е. Да вземем да им пишем да вкарат някакво оценяване, нищо че са преполовили сезона вече. Иван не се знае дали чете тук, че с тия Фейсбук и Инстаграм профили вече нали са инфлуенсъри Satisfied

# 328
Не ми харесва и арената. В предната арена имаше нещо магнетично. Затова и започнах да гледам Фермата. Сега е есен, студени вечери, а гледаме августовско слънце. На мен лично ми се изгуби нещо. Идват и в повече приказките за спасяването на родината от хора, които по моя преценка не могат и себе си да спасят, не искам да ги обидя, но ми са малко простички хора /мое мнение/.

# 329
Той за Съни бийч четеше и пишеше тук, та за Фермата няма да чете.

Общи условия

Активация на акаунт