🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 216
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
Един бърз страничен въпрос.
Ани Владимирова била ли е част от екипа на Фермата през годините?
Да, беше психоложка на формата от първи до пети сезон включително, миналата година я смениха с тази Маги Ангелова /бившата на Слави/.
Благодаря.

# 556
За съжаление, това женене, защото "така трябва" все още се практикува в някои по-малки градове и села. Момичетата след завършване на училище се настройват вече да станат снахи някъде. Разбира се, и от семейството зависи как ще си възпитат децата.

# 557
  • София
Ани Владимирова помня, че води разговор с Паулина и Краси, когато искаха семейна консултация. Миналият сезон вече бяха с друг психолог.

Цвети въобще не е за Виктор, разглеждала съм ѝ инстаграма, за мен си е с кифленски уклон, включително и средата ѝ.

С Пламен повече може да се получи, ако той се премести в София.

# 558
  • Другата България
Именно това имах предвид за Цвети.

# 559
Ани Владимирова още от началото на Фермата е част от продукцията, мисля. В първият сезон участваше в коментарното студио.
И в пети сезон, както Niya- вече е написала, влезе заради Паулина и Красимир.

# 560
Да, отново благодаря на всички.
Въпросът е изяснен, извинявам се за отвличането на вниманието от сезона.

# 561
  • Вестерос
Може ли линк към инстаграмите им, от любопитство Grinning

# 562
Дяволче, линковете към постовете на МариМар за епизодите след епизод 7 са счупени в заглавната страница на темата.

# 563
  • София

Не ми се търсят, погледнах само на Цвети и Лора, защото са наистина красиви момичета и предположих, че ще имат красиви снимки там.

Лора
https://instagram.com/loravtsolova?utm_medium=copy_link

Цвети
https://instagram.com/tsvetelinalozanova?utm_medium=copy_link

# 564

Niya- малко ме изпревари, но и аз ще допълня Grinning

Лора
Цвети
Ивайло
Пламен
Скрит текст:
Любо /неговия е поверителен/
Скрит текст:
Анастасия
Коцето
Цоньо
Теодора
Деси
Мартина

# 565
  • Варна
Ако Виктор е помак, това обяснява много неща в мирогледа и поведението му. Там нещата наистина са закостенели.
Направих сметка  - с приятелката му са от 1 месец и нещо заедно,т.е. от юни някъде -  тя би трябвало току-що да е завършила средно.
Направо на уговорен брак ми прилича.

# 566
Цвети си го харесва много тоя Виктор! Тя ще се опита да провокира в него точно влюбването, което той си мисли, че не съществува или става по команда. Не съм сигурна, че ще успее.
И тук в мен възниква въпроса - защо?
Личи, че го харесва, обаче тя е съвсем друг тип момиче, жена, или поне това демонстрира.
Защо момиче като нея ще се опита да накара момче като Виктор да се влюби в него?
Сценарий? Гавра? Истински чувства?
Трудно ми е да определя.
Поне привидно изповядват различни ценности, възможно е и да греша.
Виктор наистина е доста различен от момчетата/мъжете, които можеш да срещнеш в София и големите градове, работлив е, талантлив е, определено събужда възхищение. Освен това е и много симпатичен. Друго нещо, което мнооооого впечатлява жените като Цвети, е това да не им обръщат внимание, да са малко по-студени. Пламен и Любо са "лесни", те веднага показаха интерес, Боби също леко пусна кукичката, докато Виктор като общува с Цвети е същото като общува с Цоньо. И на нея й е интересно и хлътва още повече. Преживявала съм го, не завърши добре Grinning
Майката на Цвети следва всичките клиники за разкрасяване, които следвам и аз. Тъкмо щях да я оплюя, че е кифла и се усетих, че и аз съм... Satisfied

# 567
Ако Виктор е помак, това обяснява много неща в мирогледа и поведението му. Там нещата наистина са закостенели.
Направих сметка  - с приятелката му са от 1 месец и нещо заедно,т.е. от юни някъде -  тя би трябвало току-що да е завършила средно.
Направо на уговорен брак ми прилича.
Тя може да не знае, че се жени... 😆

Начи тия по форматите, всичките са увързани като свински черва, като някаква секта са и се познават помужду си. Това в инста на Сия, е Паулина от ИВ. Слочаенос? Не мисла!
https://www.instagram.com/p/CKD6DT1jXKz/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CI_L6vQj8rl/?utm_medium=copy_link

Майката на Цвети е хубава жена, ама кифлее повече от щерка си!... Не ѝ се разделя с имиджа на мадама, а годините си казват думата.

# 568
  • Вестерос
Мерси за линковете!

Стига бе, Сия и Паулината...

Цвети на повечето снимки е с джуджки, от най-кифленските... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:54 от Tiffany А

# 569
Тонка от предната Ферма е последвала в Инстаграм Пламен, а Мирослав- Цвети.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт