🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 387
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
И след плача имаше едно "Време е да празнуваме". Smile Ама усмихнато и весело, както само той може да го изиграе. Много бързо му мина "тъгата" по Боби.
Иначе, поздравления за победата. Очаквах го след гафът на Иван и Андрей.
Сега очаквам и аз Любо да стане фермер. Надявам се да се справи с теста. Ако стане фермер предполагам, че фермерството му ще бъде най-успешно в сравнение с досегашните фермерства. Поради същите причини, които и wiwala75 е изброила.

# 676
  • Другата България
Абсолютен позьор.

# 677
  • Вестерос
Коцето може да е имал предвид, че не може да повярва, че е бил Боби и Боби е навън вече.

# 678
Много стисках палци на Боби, но наистина Коцето се представи над очакванията ми и си го победи с по-добра игра. Имам чувството, че Боби беше доста смутен - като че ли позицията му в банката и въобще работата му дава възможност да контролира в голяма степен ситуациите, а тук точно това не му се отдаваше.

Надявам се да ни изненада с избора си на фермер. Любо като че ли е най-близкият му, което на мен лично ми е странно. Обаче Пламен го подкрепяше много през цялото време, забелязала съм, че почти винаги седят един до друг. А защо не Стефан - някак като профил Стефан ми е най-близко до Боби, на моменти ми изглежда като негов по-голям брат.

При всички случаи ми се иска мъжете, които засега са в сянка, да започнат да се откриват, а защо не и да "избухнат" =)

# 679
Любо имам чувството, че чак покрай дуела се завъртя около Боби и може би малко корист е имало. Всъщност Боби доскоро изобщо не го показваха! Стефан и Пламен ги харесвам много.
Ритуалът с прибиране на снимката на отпаднал участник в сандък не ми харесва.
Гледах рекламата за понеделник и първо се надявах, че са ги наказали здраво за разхайтеното и лично отношение срещу фермера, но на второ гледане по друг начин       ми се сториха нещата.

# 680
  • Вестерос
Не ми харесва и на мен, все едно ги погребват...

# 681
  • До морето
Любо нали има голяма фирма, която управлява. Със сигурност има добри лидерски умения.
Трябва пак да изгледам визитките.

Аз гледам Фермата от миналата година и откакто е почнал този сезон, не спирам да си мисля колко добре изглеждащи мъже има във Фермата 7. В сравнение с тях Пешо Пилота прилича на Иванушка Дурачок.
 Че и са богати повечето. На Тонка и Осипова, а и на  Даянка сигурно им иде да се захапят от яд, че не са уцелили сезона 😂

# 682
  • В тъмната гора.
Имам чувството, че всички, които са живяли или в момента живеят в чужбина, много добре разбират смисъла на думата - конкуренция. Явно им се е налагало често да я практикуват, за да стигнат до там до където са в момента. Българите, които не са живяли в чужбина са мудни, неможещи да анализират и противника, и ситуацията, просто в нашата държавица не ни се налага да го правим. Определено не можем да поемем отговорност за себе си и живота си и да си извоюваме това, което искаме. Или хленчим, или се депресираме...и все някой ни е длъжен за всичко. Точно тава са преодолели другите в чужбина. Според мен на Боби му липсваше точно такъв тренинг.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 14:21 от _Мishel_

# 683
Имам чувството, че всички, които са живяли или в момента живеят в чужбина, много добре разбират смисъла на думата - конкуренция. Явно им се е налагало често да я практикуват, за да стигнат до там до където са в момента. Българите, които не са живяли в чужбина са мудни, не можещи да анализират и противника, и ситуацията, просто в нашата държавица не ни се налага да го правим. Определено не можем да поемем отговорност за себе си и живота си и да си извоюваме това, което искаме. Или хленчим, или се депресираме...и все някой ни е длъжен за всичко. Точно тава са преодолели другите в чужбина. Според мен на Боби му липсваше точно такъв тренинг.
Няма такива наблюдения... Къде открихте такива черти, освен в Живка и Коцето напоследък, но това си е до характер. Има успели хора в чужбина и такива, които и тук и там са еднакво неуспешни. Нищо в Любо дотук не подсказва за амбиция, не виждам да прави нещо с хъс, освен когато е не му стигне месото, тогава е нервен и разпален. Като цяло в този сезон доста лежерно го раздават. Да не би Кирил като игра да се раздава по-малко, напротив в състезанията е въпрос и на късмет, не винаги е спортна подготовка. Като гледах първата напуснала, боже вече и забравих името, нали и тя живееше в чужбина колко се раздаде, явно не била в конкурентна среда.

# 684
Лорчето, я гледах в инстаграм с едни златни ботушки се снимала с приятеля си пред мерцедеса  му. Сега знам защо тази любов ще трае вечно. Simple Smile

# 685
Тя идва от заможно семейство и има собствен бизнес и с нейния приятел май са от доста време заедно. Смисъл искам да кажа че има достатъчно пари за да си позволи тези обувки.

# 686
Да. Това “не мога да повярвам, че Боби го няма” ми прозвуча все едно е умрял.
Позьор е Коцето. Не мога да го харесам.

Точно така прозвуча, да.

# 687
Иначе, поздравления за победата. Очаквах го след гафът на Иван и Андрей.

За какъв гаф става дума? Пропуснала съм.

# 688
Лора ми е симпатична, но това, което показа досега са - уменията под душа. На фона на другите - тя е като звезда. На фона на сезона, определено е попадение, защото се чудя какво точно е посланието на Ферма 7. Миналата година се работеше, хората не искаха да пращат на дуел фермери, които могат да бъдат полезни за каузата. В темата сме се смяли, забавлявали, имаше какво да се обсъжда. Виждахме какво работят ратаите, сега виждаме как лежат по пейките.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 17:43 от Анонимен

# 689
Не знам предишните Ферми как са били, но все по-малко по форматите са случайни хора... То се вижда кои са случайните и какво е отношението към тях. На Лорчето половината снимки харесани от Петканова и Джаферович. И тя е паднала от небето сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт