🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 451
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
#RAngelova, кравите вероятно си идват с имената. Едва ли точно Иван и Андрей са "кръстниците". Все пак не става въпрос за новородени животни...

# 346
Профилът на фермата в инстаграм качиха кой печели...
Дай спойлер.
От телефон съм и забравих как се слагаха в скрит текст. Някой ако също е видял моля да го напише

# 347
Профилът на фермата в инстаграм качиха кой печели...
Дай спойлер.
От телефон съм и забравих как се слагаха в скрит текст. Някой ако също е видял моля да го напише
Дай на лични

# 348
И аз искам спойлер.

Боби много се забави на стълбата.
Браво на Стефан обаче.

# 349
Скрит текст:
Стефан печели

# 350
  • Другата България
За какво ви е?
След минути ще е ясно.

# 351
  • Велико Търново
Както върви, "силният" Любо май ще си срине имиджа...

# 352
За какво ви е?
След минути ще е ясно.
Мери, аз реших, че спойлера е за дуела.

# 353
  • Велико Търново
Коцето сигурно е мислил да избере Стефан. Разочаровано ми звучеше като видя, че точно той спечели имунитета.

# 354
И аз мислех, че е за дуела.

Коцето трябва да е луд да избере Любо. Боби ще е.

# 355
Според мен Коцето се надяваше Любо да съсипе другите двама и той после да избере по-изтощения 🙂 Но Боби не се напрегна никак, а Стефан взе, че съсипа Любо 😀

# 356
  • Велико Търново
Претендират, че имало повече битки в сезона, но аз много не го усещам. Може като брой да са повече, но са абсолютно неравномерно разпределени. Реално са съсредоточени във втората част от шестте седмични епизода. В първите три няма нито една. И като са скупчени така, някак се губят сякаш.
Упсс! Сега се усетих, че всъщност има - битките за имунитет от ратайство. Не знам защо я пропуснах.

Хахха, тез пък големи работачки го раздават.
Не че не са прави, де... то почивка след почивка и между почивките - пак почивка.

# 357
Седнали двете, едната пришийва парцалче, тежък труд и  мърморят на Цоня, че мързелуват. Защо не са им дали да доизграждат навесите, да правят някакви затворени помещения, в които може и да се спи. Могат да сковат кревати, нарове, после ще е от полза на монасите. Няма сравнение с миналата година, тогава беше весело и тук във форума. Имаше над какво да се смеем.
Боби ми е симпатичен.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:53 от Анонимен

# 358
Коцето ми е симпатичен и не искам да си ходи. Но, за съжалени, от Боби няма какво друго да се случи. Въпреки това, много ми харесва този феър плей, който има в момента и добрите отношения между участниците. Изобщо цари една атмосфера на разбирателство, в която тук-там някой бръмне за нещо, но бързо минава.

# 359
Не ни спестиха голото дупе на Джери.Joy

Общи условия

Активация на акаунт