🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 445
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 17 (30.09.2021)
 Директен линк за България и чужбина (без реклами)

# 391
Любовните истории може да включват някой с половинка отвън , така е по-благодатно. Може да вкарат половинката , тя да е правила зимнина, да прощава, да плаче ( справка Даньо/Даяна и Камелия ).
В тази перспектива може да е Лора , но с кого ?

# 392
  • ВАРНА
Според мен Любо на Лора и е хвърлил око, а Цвети сякаш повече с Виктор и Пламен комуникира. Победата на Стефан беше неочаквана за мен, но браво ! Любо малко трудно го преглътна, че и пред Лора се изложи ...  😄

# 393
Цвети светва като говори Виктор! Все гледа да го пипне, да е близо до него... та то е очевидно!

# 394
Любовните истории може да включват някой с половинка отвън , така е по-благодатно. Може да вкарат половинката , тя да е правила зимнина, да прощава, да плаче ( справка Даньо/Даяна и Камелия ).
В тази перспектива може да е Лора , но с кого ?

Опазил Бог от тази благодат трети поред сезон!
Според мен Сия показа известна готовност и охота, но никой освен Цоньо не се и пошегува насрещно.
За Краси бих се радвала.
Мартина и Любо?

# 395
  • Другата България
Аз също залагам на Цвети и Виктор.

# 396
Иван в “Преди обед” каза, че ще се развие любовен сюжет, който принципно не са търсили в предвид предните сезони.😄Замесените не са обвързани.

# 397
Еднополова двойка?

# 398
  • Вестерос
Тъкмо гледам на запис, ех този Коцето, голям смях, как се съблече на кравата хахаха не искам да си ходиии

# 399
Цвети с дама? 😂

# 400
Чавдар и Виктор! Време е за пробуждане!

# 401

Е тогава рейтингът би ударил целия ефир в земята 😀 И подобаващ обичай ще се адаптира и отиграе.

# 402
Цвети и Краси?

# 403
  • Другата България
Недейте така, че няма да има кой да ни прави темата.....Sunglasses

# 404
Чавдар и Виктор! Време е за пробуждане!

😀😀😀
Може да им дадат носиите от побратимяването на Калоян и Петър, с все росните китки.

Общи условия

Активация на акаунт