🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 246
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
За съжаление, това женене, защото "така трябва" все още се практикува в някои по-малки градове и села. Момичетата след завършване на училище се настройват вече да станат снахи някъде. Разбира се, и от семейството зависи как ще си възпитат децата.
И аз не съм родом от София, но никъде около мен няма такова нещо. Да се бракуваш щото така трябва. Такъв израз ми е непонятен. Нито, когато бях на неговите години, нито сега на тези вярвам в подобни глупости. Но хората има различни разбрания. И аз съм дева, не се втелявам в зодиите, както и не мисля, че общите характеристики са напълно еднакви за всички представители на една и съща зодия. Може би, това че не сме много влюбчиви е вярно. И аз не съм влюбчива и бързо ми минава ако се увлека.
Аз не мога да схвана кое налага тази сватба, още повече, че не е влюбен и са от един месец заедно.
Не мога да разбера и Живка, че всичко трябва да е страст, понеже аз не съм винаги и на всяка цена. Даже обикновено бурната любов бързо изпепелява и накрая следва развод, не винаги води до нещо хубаво. Въпрос на разбиране и личен мироглед.
Дразня се на Сия с това непрекъснато повтаряне, че стара жена, сиреч имам опит и много ги разбирам нещата и обръщението и към него "сина ми". Какво е това фамилиарничене.

# 571
  • Варна
Тонка от предната Ферма е последвала в Инстаграм Пламен, а Мирослав- Цвети.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама наскоро или отдавна? Може да са влизали стари участници и там да са се запознали.

# 572
Хексе, не знам, сега го видях.

# 573
Тонка от предната Ферма е последвала в Инстаграм Пламен, а Мирослав- Цвети.Stuck Out Tongue Winking Eye
Петър и Ваня следват Лора Simple Smile
По-скоро старите фермери следят фаворитите си от новия сезон.

# 574
Винаги ми е било интересно как се разбира кой кого е започнал да следва. Моля, споделете с непросветена с Инстаграм личност като мен! Blush

# 575
Горе в профила като го отвориш и си пише, но само за тези, които ти следваш.

# 576
Винаги ми е било интересно как се разбира кой кого е започнал да следва. Моля, споделете с непросветена с Инстаграм личност като мен! Blush

Зеленото правоъгълниче са нейните последователи, т.е. хората, които следват Анастасия. А лилавото - тези, които тя следва.

Взех профила на Сия като пример. Не правя реклама. Grinning

# 577
  • Sunshine state
По-назад се коментираше, че фермерите не работят както в предишните формати. И на мен ми прави впечатление, че всичко е вече построено и някак безцелно "плескат" вар тук и там. Не знам изобщо защо си правят труда да ни убеждават колко отрудени са участниците и кой колко работел при положение, че зрителите не са слепи и виждат с очите си. Отново хрантутене, уреди и добри условия. Точно като Биг Брадър с етно мотиви стана.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 18:55 от Pupitka

# 578
  • Вестерос
И на мен това ми направи голямо впечатление... там се скъсваха, сега си полягват редовно

# 579
  • Sunshine state
От три сезона насам е така и вече взе да ми дотяга. И защо променят правилата на нещо, което си работеше идеално, никой не разбра. 🤷🏼♀

# 580
  • София
Предполагам, че самата организация също е трудна - да се намери подходящо място, хора, които искат и стават за наставници и т.н. Вероятно нагаждат всичко според възможностите за реализация.

# 581
  • София
Бен Гън, мерси, ще оправя линковете в понеделнишката тема

Да отговоря на няколко допитвания/молби в темата и на лични,
* Няма как да публикувам инстаграм и фейсбук профили на участниците в заглавната тема (за това и не съм го правил никога досега), против правилата е.
Не случайно в нито един първи пост в която и да е тук тема ще видите такова нещо.
Питал съм отдавна и ми бе отговорено, че не е добре и толкоз.

# 582
За мен лично играчите от сегашния сезон от към работа за в пъти по-зле спрямо сезон 6. Там наистина абсолютно всички помогнаха да се изгради фермата на Андрей. Там спрямо сега не съм ги виждала чак толкова да си почиват и да спят следобеден сън , но сега тук е в повече. Затова това което направиха в сезон 6 за мен лично беше прекрасно направена ферма. От почти нищо в нещо направиха.

# 583
Няма атмосфера на Дуел за оставане във формата така на тази поляна Sad Просто няма.
Приятно гледане на всички и дано Теди не говори много.

Садистичната игра Simple Smile
Коцето как извика Simple Smile
Но Коцето е с класи над Боби в тази игра, много глупаво ги разположи Боби плочките от самото начало.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:13 от Bengun

# 584
Мразя игри с ток.

Общи условия

Активация на акаунт