🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 237
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
Хъс няма в Боби.
Жалко.
Джери ще го бие.

# 586
Боби хич го няма горкия.

# 587
  • В тъмната гора.
Много извратена игра. Да им имам мозъците на Иван и Андрей Angry

# 588
Не знам, много странно Simple Smile
Преди дуела не виждах шанс за Коцето да победи.
Сега си мисля, че Боби е с единия крак навън от Фермата при това представяне в първите три игри.
Резултат 6:0 и 3:0 игри.
Шанс има при тежките физически игри Боби, но не изглежда никак убедително на арената до момента.

# 589
  • Другата България
Боби се е предал.

# 590
Аз си мисля, че ще ги оставят двамата във фермата.

# 591
  • В тъмната гора.

Не се е предал, той просто си е такъв.

# 592
  • I want it all and I want it now.
Браво на Коцето 😊много ме радва ☺️

# 593
Боби има едно единствено предимство - по-силен е физически, но всичко останало му липсва - бързина, сръчност, спокойствие, съсредоточеност, желание за победа. Коцето си ги има в изобилие и съответно бие. Бях сигурна, че повечето игри ще изискват физическа сила и бях отписала Коцето напълно, но вече съм на обратното мнение. Шансовете на Боби за оставане намаляха драстично.

# 594
Хубав дизайн на играта, има много сила,сръчност и ловкост(точност). 60-40 за Боби тук според мен.
Ахахаха .. И&А са ги пуснали да бягат към високата част на поляната, да им е гадно на играчите Simple Smile

Добре за нас, че Боби взе победата тук. Но лично мен не ме убеди, че е много силен играч.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:42 от Bengun

# 595
Сега идва интересното. Тази игра е по-комплексна и не знам кой ще бие. 😀

# 596
Тук очаквам да има смешни моменти с Коце на гредата.

# 597
Дори и да остане Боби, за всички вече е ясно че е слаб играч и всеки ще гледа да го дръпне на дуел.

# 598
  • София
То това и преди това си им беше ясно 😀

# 599
  • Варна
За мен лично играчите от сегашния сезон от към работа за в пъти по-зле спрямо сезон 6. Там наистина абсолютно всички помогнаха да се изгради фермата на Андрей. Там спрямо сега не съм ги виждала чак толкова да си почиват и да спят следобеден сън , но сега тук е в повече. Затова това което направиха в сезон 6 за мен лично беше прекрасно направена ферма. От почти нищо в нещо направиха.
Според мен, качеството беше супер ниско  и сигурно Андрей е трябвало да ремонтира основно повечето неща.. Може би затова не искат да възлагат важна строителна работа на абсолютни аматьори.

Общи условия

Активация на акаунт