🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 234
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
Оффф, надявах се, че този сезон ще се откажат от тока, но не би. Наивно смятах, че след ужаса със Стоян миналата година ще зарежат тока, ама на.
Симпатични са ми и двамата дуелисти и не ми се иска никой да си тръгва. Радвам се за Боби, че успя да се върне в дуела.

# 601
Изглежда бавен по трасето Боби, но ще направи най-вероятно три или по-вероятно четири курса.
Според мен Коцето ще направи поне пет курса тук.

Познах, че ще прави четири курса Боби

# 602
Браво на Коцето! Сложи Боби в малкия с джоб дотук.

# 603
  • В тъмната гора.
Иван и Андрей се посират да викат...човек като нищо ще направи паническа атака. Злобни  и дребни опосуми.

# 604
Коцето би тука.😀

# 605
Браво на Коцето, смаза го в тази игра.
Който и да остане от двамата ще е мишена за останалите мъже.
Ако остане Коцето ще отнесе и Цоньо според мен.

# 606
Много се смях с Джери. Браво на него!

# 607
Който и да остане от двамата ще е мишена за останалите мъже.
Ако остане Коцето ще отнесе и Цоньо според мен.

# 608
Аз ще се радвам да остане и да бие Цоньо. 😀

# 609
11:7 за Коцето, 4:1 игри.
Много слабо представяне от Боби, отдавна не се бях заблуждавал така в играч. А и по анкетата си пролича, че масово всички залагаха за Боби. Масова заблуда.

Отново хубава игра.
Коцето ще има предимство по минаването по трасето, Боби на ритловицата и на рязането би трябвало да е по-бърз.
Предвид колко време остава до 22:00 мисля, че това са последните минути на Боби във Фермата.

# 610
В основата си човешкото общество си остава в стадия на гладиаторските битки, дай му хляб и зрелища. Имам предвид, че този ток ми идва малко нецивилизовано състезание.  Иначе браво на Коцето, неочаквано добър състезател е, не защото противникът му е слаб, напротив той се оказа добър и нахъсан. Какви сили крие това тяло с нежна душа, хахаха.

# 611
Хм, доста добре минава по трасето Боби.
Може да има и седма игра, не виждам как Коце ще е по-бърз в тази игра.

# 612
Нещо не виждаам как Коце ще бие на тази битка.

# 613
  • Велико Търново
Предвид колко време остава до 22:00 мисля, че това са последните минути на Боби във Фермата.
И аз това си мислех преди малко, но няма да е за първи път да приключат след 22 ч. Което все пак е някаква надежда, че Боби може и да победи. Но шансовете все пак са много ниски.
Оооо, то и рекламен блок имааа...

# 614
Боби се отсрами по трасето. Добре се движеше.

Общи условия

Активация на акаунт