🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 230
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
Боби се отсрами по трасето. Добре се движеше.
Да. Единствената игра в която игра така, както очаквах от него.

# 616
  • Велико Търново
Тонка от предната Ферма е последвала в Инстаграм Пламен, а Мирослав- Цвети.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама наскоро или отдавна? Може да са влизали стари участници и там да са се запознали.
Е, то не е необходимо да се познават. То следването там е едностранно, не е с одобрение, както е приятелството във Фейсбук.

# 617
Скрит текст:
Тонка от предната Ферма е последвала в Инстаграм Пламен, а Мирослав- Цвети.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама наскоро или отдавна? Може да са влизали стари участници и там да са се запознали.
Е, то не е необходимо да се познават. То следването там е едностранно, не е с одобрение, както е приятелството във Фейсбук.
Само ако профила е публичен.
В ИГ също има възможност да ограничиш съдържанието си и да трябва одобрение, за да го виждаш. Въпреки, че концепцията на мрежата е точно обратната.

# 618
  • Вестерос
Ти да видиш, Коцето спечели. 😁😁

# 619
  • София
Ей много съм доволна. Много ми е симпатичен Коцето.

# 620
Голяма изненада на последната игра.
При хубаво минаване по трасето от Боби Коцето го би с една минута и десет секунди. Огромна разлика за игра от 5-6 минути.

Разликата между двамата беше мотивацията за победа на Коцето.
Боби ме разочарова много с представянето днес, само в последната игра беше добър.
Коцето напълно заслужено спечели дуела. Браво от мен !!!
17:7 (5:1 игри ) е много хубава победа, да му е честита.

# 621
Мъчно ми е, че Боби си тръгва, но в това човече Коцето имаше толкова хъс. Спечели си честно оставането!

# 622
Ех, жалкооо....за Боби много повече ме е яд, отколкото за Деси. Оформяше се като мой фаворит, а си тръгна. Явно повече е банкер и по-малко баскетболист.

# 623
Аз съм в потрес. Коцето направо си е скрита лимонка, видяхте ли го как цепи и реже? Това "момче" се прави на ударен + има изключителен баланс.

# 624
На мен Боби ми е мн приятен докато Коцето не, има нещо което ме отблъсква

# 625
  • Вестерос
Боби беше тромав, Коцето е скрита лимонка.

# 626
В реала бих избрала да контактувам с  Боби. Много достойно се държа. А Коцето какъв артист....реве за Боби. Как ли не съм повярвала.

# 627
Направо не мога да повярвам, че Коцето остана.. Тотална излагация за Боби.

Значи спойлера от снощи се оказа верен.

# 628
Тоз човек съвсем се побърка, много емоционален, но леко сбъркан. Да му е честита победата, но не мога да го разбера! Не мога изцяло да му симпатизирам.

# 629
Много харесвам Коцето, но с някои  малки нещица ме подразни. Все още ми е любим, но се усещах, по време на дуела се разочаровам като пада Боби.

Общи условия

Активация на акаунт