🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 205
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Много добър дуел Simple Smile

# 631
Въпреки, че си бях за Бобката, не съжалявам, че Коцето остана. Издигна ми се в очите на дуела. Раздаде се на макс и напълно заслужено спечели.😀

# 632
  • Варна
Сега главния въпрос е кого ще посочи Боби за фермер. Залагам на Любо.

П,П,
И аз бях за Коце, жалко за Боби, можеше да се разгърне по-нататък като характер.

# 633
Коцето и Цоньо май наистина ще се дуелират.

# 634
  • Велико Търново
Моля ви не обсъждайте спойлери в открит текст. 😊
Спойлерите неслучайно са в скрит текст, а не после 5 човека да ни ги разказват.
Само да уточня, че това, което се обсъждаше днес беше един кадър от вчерашния епизод. Не е нещо, което се е разбрало от преса, социална мрежа или тайна вътрешна информация. В случая би трябвало да не е гледан епизодът, за да не е видяно. Трябва ли обсъждането на целия епизод да е в скрит текст?

Жалко, че Боби отпадна, но явно това са му възможностите.
И според мен ще предложи Любо за фермер, те си бяха много "гъсти".

# 635
  • В тъмната гора.
Хайде пък сега, скрита лимонка бил Коцето. Работеше си човека, не мрънкаше, не кръшкаше..много хубав човек. По-скоро Боби беше в небрано лозе, просто не е боец. Пък и въобще не съм забелязала да блесне в задачите или пък със собствено мнение. Посредствен е.

# 636
Залагам че Боби ще предложи Ваня за фермер и от там си правя извода от нелепия гаф на редакторите на Фермата.

# 637
Ще помоля при пускането на нова тема да добавите линковете към инстаграм профилите на първа страница.

# 638
Харесвам и двамата, но си бях за Коце и се радвам, че спечели. Заслужена победа!

# 639
Залагам че Боби ще предложи Ваня за фермер и от там си правя извода от нелепия гаф на редакторите на Фермата.
Какво по-точно визираш?

# 640
Покрай кадъра с единия спойлер имаше още един кадър и май също е спойлер. Но според мен всичко това ще е по-нататък.
Иска ми се Боби да посочи Цвети, но очаквам да е Любо.
Георги тази вечер за първи път ми направи изцяло добро впечатление.

# 641
Покрай кадъра с единия спойлер имаше още един кадър и май също е спойлер.
Сподели, моля. Аз не успях да го видя другия спойлер.

Скрит текст:
Според мен следващия или най-малко по-следващия дуел ще е Цонката vs Коце Боце и преди седмица ако не се лъжа имаше спойлер, че един от двамта е видян в Парадайс
Скрит текст:
Коцето, което автоматично значи, че Цонката го бие
Щом е видян преди д/г седмица в Парадайс значи д/г следващите 1-2-3 дуела трябва да е този, който спойлна продукцията.

# 642
Какво по-точно визираш?

Скрит текст:
Вчера имаше кадър които бяха сложени Цоньо срещу Коцето в дуел за оставане и затова са моите предположения че може другата седмица това да е дуела

# 643
Коцето е бъдещият Хепи Ванче! Като го гледах как лети през арената, реже, сече ... абсолютно дежавю.
 Не мен ми е антипатичен в излъчването, но победата му беше заслужена.

# 644
  • Варна
Ще помоля при пускането на нова тема да добавите линковете към инстаграм профилите на първа страница.
Обясниха вече, че е забранено.

Общи условия

Активация на акаунт