Априлски бебчета 2022 - тема 2

• 34 761
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, днес ми излязоха резултатите от БХС. До колкото разбирам на пръв поглед няма голям риск , но не ми е ясно по отношение на PAPP И free bCG има ли нещо специфично, което трябва да ме притесни.

# 136
Чери, резултатите ти от БХС са чудесни. Прати ги по Вайбър на АГ да ги види и да пише и неговото мнение, но наистина са супер и няма от какво да се притесняваш вече ❤️

# 137
Въпросът ми е преди ФМ и БХС може ли да се яде или трябва на гладно? Часът ми е сутринта рано и тъй като ще ми е за първи път затова реших да попитам, за да съм подготвена. Благодаря Ви! 🦋

# 138
На мен даже ми препоръчаха да съм хапнала нещо. Моето бебе спеше през повечето време и се налага да ме натискат по корема доста силно, затова препоръчвам да се изпишкате преди процедурата Simple Smile Но нито за ФМ нито за БХС е необходимо да се правят на гладно.

Въпросът ми е преди ФМ и БХС може ли да се яде или трябва на гладно? Часът ми е сутринта рано и тъй като ще ми е за първи път затова реших да попитам, за да съм подготвена. Благодаря Ви! 🦋

# 139

Здравейте момичета, днес ми излезнаха резултатите и съм що годе добре и малко притеснена, доктора ми каза да отида чак на 12.10, но май ще отида утре! Има ли някоя със подобни, минала вече през докторско мнение??

# 140
Тина резултатите ти са ОК, важно им е бета чхг и PAPP A.

# 141
Благодаря за отговора!
А те в какви граници трябва да са, никъде нищо не намирам, а и хал хабер си нямам за какво са!

# 142
  • София

Здравей , реално ранна ФМ и БХС е едно и също в този етап ( 11-13г.с ) , разликата е кръвните изследвания. Ако си пуснала вече кръвни и ще ходиш само на преглед няма значение дали ще хапваш нещо преди това или не. Аз отидох на гладно, защото прегледа ми беше от 08:30 сутринта и толкова рано не мога да ям.

# 143
Тина, свободното бета чхг знам, че е хубаво да е ниско, моето е 0,67 и Док каза перфектно. Гледат се и двете стойности, плюс други стойности, като зависи в коя г.с. си, те са маркери за хромозомни аномалии. Сложно е и по-добре не се филмирай излишно, виж Док какво ще ти каже.

# 144
Здравейте, днес получих резултатите от бхс - всичко е нормално 🥳 ходих и да взема рецепта заради лошата микробиология, изписала ми е противовъзпалителни глобули за 6дни, а после за още 6 такива, които да възстановят флората. Надявам се да се повлияя добре 🤗 не вярвам много на бхс, но въпреки това ми олекна една идея.

# 145
  • Sofia
Благодаря за отговора!
А те в какви граници трябва да са, никъде нищо не намирам, а и хал хабер си нямам за какво са!
Няма граници. Програма изчислява каква е частта от медианата. Гледа се най-вече какво е съотношението между ЧХГ и ПАПП-А. Сама няма да можеш да си ги разтълкуваш.

# 146
Тина, свободното бета чхг знам, че е хубаво да е ниско, моето е 0,67 и Док каза перфектно. Гледат се и двете стойности, плюс други стойности, като зависи в коя г.с. си, те са маркери за хромозомни аномалии. Сложно е и по-добре не се филмирай излишно, виж Док какво ще ти каже.
Да точно това писах и на Жоржи... с този нет толкова се филмираме и притесняваме, че вече не е нормално.... но исках да знам ако има и някоя друга мама с подобни резултати какво и е казал доктора! Благодаря за отговора! 🙂

# 147

Смятате ли, че може да се ползва този детски листерин по време на бременност?
И какво мислите за Смарт часовниците, имат ли някакво влияние негативно, когато се носят от бременни?
Препоръчага ми шуслерова сол номер 3 железвн сулфат, някой пил ли я е или подобни соли? Дали имат ефект?

# 148
Аз си нося смарт гривната и даже спя с нея,не мисля че влияе лошо или нещо такова.
Връщам се от БХС,пак момченце ще си имаме 💙.Всичко е наред с изследванията ми,отделно съм свалила 2 кг.,но поне гаденето и сънливостта отминаха вече да се надяваме 😁

# 149
Лещичка прекрасно 💙, с кг. ще наваксаме скоро според мен 😬

Гери, аз пия соли 3 ако се налага, ти защо ще ги пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт