Азиатска козметика и грим - 22

• 79 536
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Дами, извинявайте, че задавам такъв въпрос, но kzone надежден сайт ли е? Харесала съм си само един продукт и не желая да поръчвам от други сайтове, но се колебая дали козметиката е ок като качество, съхранение, т.н.

Благодаря за прекрасната тема Flowers Hibiscus

# 196
  • софия
Дами, извинявайте, че задавам такъв въпрос, но kzone надежден сайт ли е? Харесала съм си само един продукт и не желая да поръчвам от други сайтове, но се колебая дали козметиката е ок като качество, съхранение, т.н.

Благодаря за прекрасната тема Flowers Hibiscus
Аз не съм, по принцип групата избягва бг сайтовете, поради прекалено завишените им цени, но може би някой е. Поръчвала съм от Кокос много рядко, когато нещо не съм планирала добре и ми трябва бързо. Били са си оригинални продукти.Предполагам ,че  и тук не са фалшиви. Оставаше и да са- с тази надценка Rage
Когато искам само едно нещо , използвам ebay. 
Качеството от проверени търговци е гарантирано.
Не ми се ще да храня алчни типове.

# 197
Имам пратка от jolse изпратена със FedEx на адреса на GGBG. За пръв път ще получавам с FedEx и се чудя ще ми се размине ли митницата? 🤔

# 198
Имам пратка от jolse изпратена със FedEx на адреса на GGBG. За пръв път ще получавам с FedEx и се чудя ще ми се размине ли митницата? 🤔
Възможно е, на мен нищо досега с Федекс не ми е отивало на митница.

# 199
  • софия
Една мина преди седмица, дано да върви така.

# 200
Да споделя една много яка промоция, за който не я е видял на любим мой бранд Isntree Simple Smile Веднага я грабнах, зщото е със страхотен състав, а и може да се използва и като хидратираща и озаряваща серия според мен Simple Smile Това е наистина страхотна цена за целия сет.
https://m.jolse.com/product/list.html?cate_no=842

Между другото осмелих си да поръчам отново, защото видях, че другата ми пратка от Jolse (за която се притеснявах) е присигнала при превозвача ми в Германия и получих мейл от тях Simple Smile

# 201
Продуктите на Isntree не са ли в по-голямата си част със срок на ползване след отваряне 6м?
Помня каква мъка беше да измажа един техен тоник и оттогава гледам да избягвам определени видове продукти с кратък срок, с изключение на кремове.

Като се замисля, при I'm from пък изобщо няма упоменат период на ползване след отваряне, чудя се колко ли ще да е...

# 202
Като се замисля, при I'm from пък изобщо няма упоменат период на ползване след отваряне, чудя се колко ли ще да е...
9-12 месеца е стандартният срок на годност след отваряне на повечето продукти.

Edit: 1+1 в jolse на козметика, грим и нови попълнения:

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:09 от Reddish Brown

# 203
  • софия
Хубавици, преди година мислех, че всички сте луди, дето се презапасявате така неуморно, но ето ме днес в първата редица на трупащите.Kissing Face
Вчера погледнах, че  този арбутин на The Ordinary останал наполовина, та се разтревожих. Laughing
И днес ПАК ще пускам поръчка с още работи, дето са наполовина. А и това jolse не се спря с промоциите..
Та ,моля за една бързичка консултация:
Доволни ли сте от серамидния крем на AMPE:N или CОCRX? Съдейки по цената, бих избрала първия..
И още нещо, от очните кремове на MIZON- охлювния или колагена?
Х:kissing_face: Айде, моля , в този сънлив следобед, да ми помогнете, вместо да придремвате..

# 204
  • София
Охлювения околоочен на Мизон ми хареса много. Запасила съм се с втора опаковка. На Cosrx също са добри. Особено харесах измивното олио. Сравнявам с DHC и Elemis. Това на Cosrx ми идва по фино и приятно. Почиства идеално. Въобще до тук каквото пробвах по препоръки от тази тема, ми подейства чудно, да не говорим че ми спести много пари, които пръсках по скъпа козметика.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 22:44 от Dona-Flor

# 205
  • Germany
Аз, по спомени (защото съм ги ползвала доста отдавна), също по-харесвам охлювния околоочен на Мизон. Мисля обаче, че и двата са лекички, да се има предвид, ако е много суха кожата. За серамиден крем не мога да помогна, тези не съм ги пробвала.

# 206
Здравейте,
Някой дали е поръчвал от stylekorean до Германия да ми каже колко доставка е платил, защото на мен ми излиза доставка 30 usd, което е безумно 😳
А много искам да поръчам няколко неща 😟
Благодаря 😘

# 207
Такива са доставките на style korean. Вероятно поръчката ви е и тежка.

# 208
Серамиди ползвам винаги през зимата. Този на ample:n е по-хубавият от изброените.
Иначе любим ми е dr. Jart, днес го грабнах от jolse -то.

# 209
  • софия
Серамиди ползвам винаги през зимата. Този на ample:n е по-хубавият от изброените.
Иначе любим ми е dr. Jart, днес го грабнах от jolse -то.
Аз съм ползвала като част от състава на различни кремове, но серамиден крем тази година поръчах total ceramide на missha, който е и с PHA. Харесва ми, добре попива, добре подхранва, но заради киселините, не ми се ще да го комбинирам с ретинол.
Та затова вече поръчах AMPLE:N. Чакам го бързичко с безплатен fedex. Досега 4 минаха без проблем до Англия.

Общи условия

Активация на акаунт