Азиатска козметика и грим - 22

• 80 852
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, регистрирах се в  GGBG. Чудя се да пусна ли поръчката от Йесстайл до Англия. Виждам че е включено ДДС, но пак се притеснявам. Ще има ли драма с митницата там, за теглото трябва ли да се съобразявам до колко кг. да са продуктите, губят ли се пратки с този превозвач ?
Мисля, че няма да е повече от 2 кг.
Продуктите, които са ми в кошницата с ДДС до БГ преди да съм приложила кодове и натрупани точки са на стойност 236 $, а до Англия 211 $

# 481
  • софия
necha, до сега нямам загубена пратка. Дори и нещо дребно  да се е замотало извън пакета ,го търсят и намират.аз поръчвам от jolse, но въпреки това се разминавам с  англ. митници.   Не се занимавам и с ДДС. Нищо, само тяхната такса-5 лв на кг. Обаче не е бързо, имат един курс на седмица  от Англия и ако пратката ти пристигне при тях ,да кажем , в понеделник, ще чака курса до следващата неделя. Става напрегнато около Коледа, имат страшно много работа, но за препоръчване е да приключиш с поръчките до началото на ноември. За мен са си професионалисти, отзивчиви са,  разбрани.

# 482
Благодаря Светулче,  тъкмо ще плащам и ми дава това PAYMENT ERROR
Your selected shipping country does not match the address registered to your payment method. You will not be charged for this order. Please restart the checkout process and ensure the country you are shipping to matches the address registered to your payment method.
Добавила съм английски адрес в йес и пейпал, да не би защото продуктите ми бяха предварително в кошницата?

# 483
  • Prismatica Aerie
Добавила съм английски адрес в йес и пейпал, да не би защото продуктите ми бяха предварително в кошницата?
Не, billing and shipping address трябва да съвпадат в йес. Не е нужно да сменяш адреса в Paypal.

Аз също чакам поръчка оттам, уж шипната на 08.03., едва днес се появи тракинг номер. И аз ползвам превозвач.

# 484
  • варна
Здравейте момичета,
Реших да опитам корейска козметика и заложих на Frudia.Прочетох, че състава е добър, антиалергенно тестван и веган.
Моля, ако някой е ползвал кремчето им с нар да сподели мнение. Взех него, защото имаше малка разфасовка в Нотино .За проба.

# 485
Не поpнавам марката лично преди сме я коментирали и имаше много забележки към състава. Но вече си го купила, така че ще го пробваш поне.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 18:47 от zari65

# 486
Бях купувала Frudia за щерката - 2 тонера, 1 крем, но не беше с нар, още нещо там имаше 1-2 продукта... не бях впечатлена, то нормално - тези продукти не са предназначени за моята възраст, но и тя не беше, та поседяха около година+ в детската баня и ги изхвърлих при последното разчистване.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 17:49 от Agent Provocateur

# 487
  • софия
Аз пак да си побутна питанката за трюфел серума на d'alba. Разбира се на опаковката пише, че е на чиста кожа, но май гледах някаква блогърка, която го слагаше на края.
Бъдете любезни, Blush знам, че много от вас го харесват.

# 488
Агент, цоп и тук тогава, все пак новите ми козметични придобивки са и изцяло по темата. Крайно време е да вкарам пептиди и други благини - MEDI-PEEL Bor-Tox Peptide Ampoule и MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Tox Cream, OOTD Overnight Eye Cream. И корейска слънцезащита ще ми е за първи път. А  COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream е за през деня. Знач, че ще има много проби, надявам се и по малко грешки
Кожата ми в последно време много се засуши и не съм сигурна дали в темата харесвате Mitomo, отдавна престанах с нашите бюти кутии, но мернах тази с японската марка и реших да я взема. Много добре ми подейства озаряващия серум с галактомицес. Вече имам по сочна и мека кожа.

# 489
Какво ви е мнението за тази марка продукти https://kzone.bg/snp-prep-peptaronic-serum-za-litze-s-peptidi-i- … ova-kiselina.html

# 490
  • Germany
Аз я имам тази туба (защото е доста големичък серум) на SNP, но не съм я отваряла. Беше нещо от рода на 7-8 евро в iherb и го взех за проба, но имам неща за доизмазване и все не стигам до него. Сега, като му гледам състава обаче нямам представа, защо съм го взела, май е по-подходящ за суха кожа

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:44 от PeaPink

# 491
Дами, нова кутия от джолсе утре в 3:00 през нощта и в 9:00 сутринта. Пълнежът е много добър според мен.
https://m.jolse.com/product/jolse-box-41/52821/

# 492
Да отговоря и аз за ориза: доволна съм от вече споменатата серия на I'm from (с изключение на маската, нея не съм поръчвала, понеже се води пилинг). Всякакъв тип кожа би се спогодил с нея, освен много суха. Също така Hanyul Rice essential skin softner.

Точа лиги по вечерната маска с ориз на Abib, но ще изчакам да е за лятото и вероятно ще е в комбо със слънцезащитата на Joseon.

Харесвам озаряващия ефект на съставката. Витамин С също има такъв ефект при мен.

# 493
Свърших бабчито, сега съм в чуденка какво да отворя и дали да продължавам ретинола. Вече стана доста слънчево, всеки ден съм със слънцезащита, но с подновяването не съм много стриктна, не винаги имам възможност.
Директор Пи е пуснала нейна слънцезащита
https://global.oliveyoung.com/product/detail?prdtNo=GA220213654

Има и видео, но като гледам как белее ще я пропусна.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт