Азиатска козметика и грим - 22

• 80 833
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета!Докато сме още на темата за косата да питам за шампоан за дъщеря ми на 10 г. Започна да и се омазнява косата. Предполагам,че нещо дълбоко почистващо ще е подходящо. Моля за предложения за някакъв читав подходящ шампоан.

# 541
В джолсе са пуснали новата слънцезащита на директор Пи и е на сгодна цена
https://jolse.com/product/etude-house-soonjung-directors-mineral … y/3201/display/1/
https://jolse.com/product/etude-house-soonjung-directors-moistur … y/3201/display/1/

Така ме стресира това джолсе,  с новия вид на профила - историята ми започва с колко  пари съм похарчила при тях и колко поръчки съм направила, не искам да виждам тази информация.

# 542
Тези слънцезащити звучат добре - знае ли се с какъв финиш са - глоу, мат? Има ли бял филм?

# 543
  • Prismatica Aerie
В джолсе са пуснали новата слънцезащита на директор Пи и е на сгодна цена

И още по-сгодна ще стане в някакъв момент, все пак това е Etude House, пък било то и колаборация с директор Пи. Simple Smile
Химичната ще взема със сигурност, много хубав състав.

И не е адекватна тая промоция 50% off, реално никой продукт там не е на половината си цена.

# 544
tiriti, излезе на пазара преди няма и месец, няма как някой у нас да има отзиви или ревюта по нета.

catalano, и аз взех химичната, поръчах и новия тонер на мамонд с ретинол, на atopalm малкото кремче за лице и глинената маска с пелин на bonajour.

Да ще стане по-евтинd, права си Grinning , но кой ще чака да мине един сезон поне.

# 545
Зари, щом вече си поръчала, ще чакам твоя отзив, моля да пишеш веднага като я пробваш Simple Smile

# 546
Може ли линк за тайната разпродажба в jolse? През моя линк, който имам на мейла ми зарежда само 1вата страница 🙄

# 547
# 548
  • софия
Ама какви хора сте вие Stuck Out Tongue Winking Eye
С какво си подновявате зашитата? Аз с cushion.
Не казвате нищо, а аз се разсипах от терзания струва ли си да дам сума ти  пари за su:m 37 water full(щото, нали, серийно се мажа), или да изтегля кредит и да взема на O'HUI?! Има lifting, има moisture.... все мат.
Има ли някой мнение и предложение?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 15:55 от swetulka

# 549
  • Prismatica Aerie
струва ли си да дам сума ти  пари за su:m 37 water full(щото, нали, серийно се мажа), или да изтегля кредит и да взема на O'HUI?!
Интуитивно съм за Sum. Вземи си нужното под форма на тестери, пак е по-изгодно, макар и дразнещо. А и не е сега момента за кредит. Smile
Слънцезащита не подновявам, по-точно рядко ми се налага тези дни, иначе и аз бих ползвала къшън. Или стик.

# 550
  • софия
Благодаря, Catalano! Неясно съм попитала-за cushion на  su:m беше чуденката. Няма как да е  с тестер. Така и така ползвам другите продукти от серията. А между другото, гледах и техните защити, но нещо не ме грабнаха.
Докато O'HUI имат чудни сънскрийни, та оттам и мерак за техен къшън. Може би ще изпразня касичката на детето!
Тревоги!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Светулчо, аз имам къшъна на Sum Waterfull, но не мисля, че е най-удобното за подновяване. Пак да кажа, много е персонално, защото моята кожа през топлия сезон е и доста мазна, та къшъни/бб кремове със фактор аз допълнително ги сетвам и с пудра и "стандартното подновяне" при мен води до голямо мазало по лицето. Та за мен лично попиване + пудра или спрей с фактор работи по-добре. Разбира се, леки корекции с къшъна правя 1-2 ден, но не ги считам за "подновяване на СПФ"

Което разбира се, не означава, че жена с много по-суха кожа от моята не би могла да го прави.

# 552
Светулче, споделяла съм мнение в темата и за двата. Редовно  ги поддържам, харесвам къшъните и на двете марки. Много хидратиращи,  Охви  някакси прилепва към кожата. Имам и матиращия, но още не съм стигнала до него. Искам да пробвам и новия им, с лифтинг ефект, когато намалеят запасите или ако видя някоя лимитка, на която няма да  мога да устоя . Пазят добре от слънцето, но през лятото не ми се рискува да съм само с тях. Скоро бях на разходка за 2-3 часа, само с къшъна на Сум. Беше много слъчево и бях притеснена, защото веднъж седмично ползвам пилинг със салицилова киселина 20 % и кожата ми е станала по-чувствителна. Не получих никакви петна и зачервявания, а съм и с много светла кожа, склонна към пигментации.

# 553
  • софия
Благодаря, хубавици! Разбира се, че слагам слънцезащита, няма да разчитам само на къшън. Мога да подновявам с него, стига да не е много много горещо или да не съм на плаж.
Сигурно ще пробвам su:m water full.ПО цвят дано 1 не е много светла,няма много избор.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:09 от swetulka

# 554
  • Чукарландия
Запалих моя приятелка по корейската козметика и сега моля за съвети от нейно име.
Предложете ми хубави анти ейдж грижа - крем, серум, ампула. На 37 години е,със смесен тип кожа,клоняща към суха.
Не иска само хидратация, а и лифтинг ефект да имало...😁

Общи условия

Активация на акаунт