Азиатска козметика и грим - 22

• 80 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Пак аз,  този път с голяма чуденка. Моля някой, който разчита знаците на нашите братя-корейци, да ми каже дали това НАИСТИНА е срок на годност (както обикновено). Може ли да е дата на производство? Дали търговецът ми е изпратил   негоден продукт. Поръчан е м. Ноември 2020 г.

от ибей (iamlove)
И също да ви попитам за препоръка за матов cushion.
JSM   е хубав, ама ми е много лъскав, та ще го харижа!
Благодаря предварително

# 526
Според мен това е датата на производство. Символът ми изглежда същият.

Пак аз,  този път с голяма чуденка. Моля някой, който разчита знаците на нашите братя-корейци, да ми каже дали това НАИСТИНА е срок на годност (както обикновено). Може ли да е дата на производство? Дали търговецът ми е изпратил   негоден продукт. Поръчан е м. Ноември 2020 г.

от ибей (iamlove)
И също да ви попитам за препоръка за матов cushion.
JSM   е хубав, ама ми е много лъскав, та ще го харижа!
Благодаря предварително

# 527
  • Чукарландия
Докато си говорим за пептидния шот на Амплен, те го намалиха... Сигурно ни четат! 🤣
Благодаря, Zari и Catalano!

И да попитам във връзка с купоните - сумата на продуктите в количката, както са с намалението или сумата от действителните им цени трябва да е над 70$ (конкретно в моя случай, и аз съм White), за да се приложи купона?

# 528
От намалените цени. 
5 над 50 ми харесваше повече.

# 529
emy_emy, погледна ли дали ти се отразява сумата в cupon list в профила.Обикновено като пазарувам поглеждам има ли купон, кликвам на него и вече седи и в купон лист и при плащането се отразява на реда за купоните, но трябва да го избереш и да го приложиш, не го слага автоматично към поръчката.

Искрица, не купувам много азиатска козметика на коса, виждала съм тестери на този в бялата опаковка със сигурност и травъли, ако искаш разцъкай да си намериш тестери, за да ги пробваш.

# 530
Искрица, включвам се с мнение за продуктите Doori. Признавам, че съм пробвала само първото, за другите имам впечатления от руски сайт с автентични отзиви, сайтът не е търговски.
Миналото лято използвах б и М с кралска камелия (първата картинка), с отлични впечатления съм. Косата става жива, жилава, подхранена, лъскава, много леко тежка и лъскава, без да губи мекота.
За втория продукт имаше много положителни впечатления, някои от снимките ме очароваха - буквално преобразен коси - лъскави, огледално гладки.Има още един такъв продукт на Дори, серум против цъфтеж и още нещо беше, но не го намирам в бг магазините, само в мейкъп, но е изчерпан. Той вече беше с рейтинг до тавана.
Последният продукт не става, много нисък рейтинг.
Моето мнение за Коснори също е отлично.
Също да споделя отличното си впечатление за един шампоан на Ладор за балансиране на хидратация та - много нежен Шампан, не премива, оживява косата.
За финиш, тип серум, с две ръце препоръчвам този с копринените протеини на Естетик хаус (cp - 1).-не омазнява и отежнява, получаваш само бляскава, подредена и много лъскава коса. Хареса се не само на мен.
Последно - косата ми е суха, чуплива, склонна към цъфтеж, много фина, слаба, боядисвам я.

# 531
Момичета грешно ли е да се ползва ампулата заедно с Вит С серум?

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 23:01 от Neli1978

# 532
  • Бургас
За финиш, тип серум, с две ръце препоръчвам този с копринените протеини на Естетик хаус (cp - 1).-не омазнява и отежнява, получаваш само бляскава, подредена и много лъскава коса. Хареса се не само на мен.
Последно - косата ми е суха, чуплива, склонна към цъфтеж, много фина, слаба, боядисвам я.

Може ли линк или снимка на продукта?

# 533
  • Бургас
Момичета търся мнение за тези продукти?
1.Frudia Tone Up Base Sun Cream SPF50 - слънцезащитен озаряващ крем SPF 50+
2.Holika Holika Shimmering Petit BB Cream SPF45 - oсвежаващ BB крем SPF 45

# 534
Йен, това е продуктът, взех го от тук, но е свършил. Скоро го мярнах в една фейсбук страница, докато търсих Doori продукти, беше и по - евтин, 7 лв май.
https://koreastorbg.com/produkt/kozmetika/grizha-za-kosa/%d1%81% … hetic-house-cp-1/

# 535
  • Чукарландия
m1ma, това ли е серума на Doori? 🤗
https://vmcosmetic.com/bg/serum-protiv-kosopad-za-rastezh-na-kos … um-doori-platinum

# 536
# 537
Здравейте,крем за 35 год.какво препоръчвате 😃??

# 538
Здравейте, мнения за марката Orjena? Разбрах за нея от инстаграм и се чудя дали са платена реклама или си заслужават.

# 539
Привет, влизам със скромно ревю на 3 продукта.

Първият е Green Tea Water Bomb Toner . Отдавна се канех да пробвам марката, това ми е първи досег с нея. Лигава консистенция, като на някои серуми с ХК. Някак се хлъзга при нанасяне. Не съм особен фен. За сметка на това попива буквално на секундата, а кожата ми не показва признаци на дехидратация. Неароматизиран, като повечето корейски тоници. Някак неикономичен ми се вижда и ми се струва, че ще свърши по-бързо, отколкото предполагат 205 му мл. Препоръчвам, заради страхотния състав - 2% екстракт от зелен чай, ХК и 5 вида хай-тек пептиди, разработени в корейски лаборатории, за които никога не съм чувала.

Вторият продукт е By Wishtrend Polyphenols in Propolis 15% Ampoule - ползва го основно майка ми, аз не можах много-много да намажа. Течна текстура, неароматизиран, попива бързо. Силно антиоксидантен и успокояващ състав. Мазала съм го върху току-що оскубан мустак, за да му изпитам силите докрай, и наистина се представи блестящо. Зачервяването изчезна почти моментално, а кожата не реагира изобщо. Ако си търсите качествен серум за реактивна кожа - ето ви едно предложение.

И последния продукт е Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick - дегимьор в ролон. Голям кеф. Съдържа истински изсушени листа от зелен чай, които се виждат вътре в стика, и мирише на истински листа от зелен чай. Също голям кеф. Много удобен за ползване - мажеш по леко влажна кожа с кръгообразни движения, после разпенваш с вода и отмиваш. Получава се нещо като масаж плюс ароматерапия. Огромен плюс е, че не е убийствено мазно като повечето олиа, мога лесно да бъзикам и настройвам кранчетата на водата... Нареди се сред любимите ми почистващи продукти, да не кажа даже най-любимия ми. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт