Азиатска козметика и грим - 22

• 80 846
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Чукарландия
Благодаря Момичета! 🌹
И още един въпрос относно MISSHA Super Aqua за лятото Balm Cream тежък ли ще е за много суха кожа?
Или гел-кремът ще е по-подходящ? От много ревюта и отзиви, така и не ми стана ясно MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream за каква кожа се препоръчва. За лятото и за много суха кожа ще върши ли работа? 🤗

# 511
  • софия
Благодаря Момичета! 🌹
И още един въпрос относно MISSHA Super Aqua за лятото Balm Cream тежък ли ще е за много суха кожа?
Или гел-кремът ще е по-подходящ? От много ревюта и отзиви, така и не ми стана ясно MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream за каква кожа се препоръчва. За лятото и за много суха кожа ще върши ли работа? 🤗
Аз съм ползвала крема заедно с ампулата от серията и определено беше достатъчно, но кожата ми не е много суха. Така, че си вземи балм крема, няма да, ти е тежък, мисля.

# 512
Момичета докъде поръчвате с GGBG?

# 513
  • софия
До Англия, макар, че е по-бавно. Мисля, че от Германия имат 2 курса седмично, но изпитвам страх от немски митница, както и от немския Stuck Out Tongue Winking Eye език.
Да ви кажа, че отворох bonajour, зеления серум. На първо четене е разкош. Имам, обаче следната чуденка: дали като е с вит С" кисел ли е?
Дали мога да го комбинирам с, едни пептиди? Започвам серията syn ake  заедно с матриксил.

# 514
https://jolse.com/category/hidden/1263/

Кои бяха хубавите продукти на Ладор?
Скрит текст:
За нормална, чуплива, небоядисвана коса след прекарана корона
Последния месец пробвах трите финиша долу, най-доволна съм от първия, косата става много лъскава и обемна без да утежнява, вторият бива, но не е нещо wow, а третият ми прави косата на клечки (още не съм 100% сигурна дали аз много слагам или продуктът си е кофти). И трите са много приятни на вид и аромат.
Lador Silk Ring Hair Essence
Lador Miracle Soothing Serum
Lador Miracle Volume Essence
Lador Herbalism - на тази серия и шампоанът, и маската са много хубави при ползване, ама дали реално правят хубаво на косата не мога да преценя.
Този шампоан ми хареса (Lador Dermatical Hair-Loss Shampoo (For Thin Hair), ама маската със същото име не ми хареса.
От последните поръчки (да си жива и здрава дето ги пускаш скритите продажби тука 🤗) имам и това, но още не съм го ползвала: Lador Dermatical Scalp Tonic 120ml
Обаче ето тази пръскалка ми намали доста косопада и я похвалвам много: COSNORI 8 grow Anti Hairloss Pro-vit B5 Hair Tonic 100ml
Сега в момента са го пуснали на доста висока цена, аз за около 7-8 долара го бях хванала, та препоръчвам да се дебне за промоции.

# 515
От Lador купувам на дъщеря ми аргановото масло - много го харесва, дълга, гъста, тежка третирана коса има.

Светулка, радвам се, че ти е харесал на прима виста зеления серум. Той е комбинация от витамини и не е с висок процент витамин С

Аз съм чуденка с тези ретиноли да ги прекъсвам ли или не. Ако сега ги спра така както са отворени ще им стане ли нещо до есента.
Аз си ги спрях де, преди седмица, някак много ми повехна кожата от тях и сега само хидратирам, но се чудех дали да не продължа 1-2 пъти седмично, чела съм че много бързо се губи постигнатото с ретинол, а бавно идват резултатите.
С ggbg поръчвам до Германия.
Имах проблеми с немска митница, но не беше с джолсе, а с друг сайт.

Още един въпрос имам поръчка от щерката кафява очна линия, преди време съм и била купувала, но нито тя, нито аз си спомням марка, а по старите поръчки не можах да открия, явно е било отдавна, та ще съм благодарна да препоръчате какво вие ползвате.

# 516
  • софия
От Lador купувам на дъщеря ми аргановото масло - много го харесва, дълга, гъста, тежка третирана коса има.

Светулка, радвам се, че ти е харесал на прима виста зеления серум. Той е комбинация от витамини и не е с висок процент витамин С

Аз съм чуденка с тези ретиноли да ги прекъсвам ли или не. Ако сега ги спра така както са отворени ще им стане ли нещо до есента.
Аз си ги спрях де, преди седмица, някак много ми повехна кожата от тях и сега само хидратирам, но се чудех дали да не продължа 1-2 пъти седмично, чела съм че много бързо се губи постигнатото с ретинол, а бавно идват резултатите.
С ggbg поръчвам до Германия.
Имах проблеми с немска митница, но не беше с джолсе, а с друг сайт.

Още един въпрос имам поръчка от щерката кафява очна линия, преди време съм и била купувала, но нито тя, нито аз си спомням марка, а по старите поръчки не можах да открия, явно е било отдавна, та ще съм благодарна да препоръчате какво вие ползвате.
Спрях аз Zari, и ретинол, и хидрохинон. Оставям само вечер един арбутин, мисля че е сравнително безопасен.
А за годността, слагай в хладилник, дано изтрае. Зависи какво ти пише на опаковката-6 или 12 месеца след отваряне.

# 517
На Lador харесвам Кератиновата и Wonder  сериите .
Някой с мнение за Huxley CREAM ANTI-GRAVITY и намалените на MAY COOP ?
Ретинола аз ще си го ползвам  лятото ,ще замени третиноина .

# 518
Kim, благодаря.
Имах предчувствие, че ще пуснат и МД тези дни, та исках да хвана и безплатна доставка, но пък да не става прекалено тежко.
Пуснах Lador Silk Ring Hair Essence, малките оцетени шампоан и терапия и някакви щуротии от МД, който сега се казва "Мега разпродажба" Innocent
https://jolse.com/category/mega-deal/588/
Коснорито имам спомен, че съм го виждала, но явно само то ми се е сторило достатъчно интересно, а като цяло гледам да пускам поне с безплатна доставка. Ще знам за напред.
Миналата година бях стигнала VIP клиент, сега с промените трети месец си стоя на ниво "White" Smiling Imp

# 519
Погледнах и при мен така, вече съм white, но няма Вип, нещо са сменили. В началото на всеки месец пускат купони, обърнете ли внимание да си теглите и да си ги ползвате.
След дълго ровене намерих очната линия на etude e  била.
Имало е готини неща, но са изчерпани, сигурно още в първите 10 мин.
Пуснах една поръчка с дребосъци предимно за дъщеря ми, сега като поразгледах съм пропуснала неща , но няма да се пъна за втора поръчка.
Поръчах очната линия, пачове за пъпки, на Ладор аргана, видях после, че и tosowong имат в намаление комбинация от масла с арган и можех да го пробвам, но друг път, на huggee шийт маската, за съжаление само 2 бр, много я харесвам и един фдт на mamonde. От последния бранд съм ползвала само един серум и бях и на kti хидратиращата ампула.

Bbella, 30 мл ампулата на ampul n е 8 долара.

На isoi са били изгодни нещата , но нищо не е останало.

# 520
Зари, не съжалявай много, този месец няма много интересни неща в Mega sale- а, явно нямат много продукти с изтичащ срок в момента. Аз станах много избираща след предишни находки от по 3-5 долара на пълноразмерни продукти на Laneige, Thank you farmer, DMCK и D'Alba, та сегашната разпродажба ми се струва направо скъпа 😁
Иначе разглеждам сайта редовно де, нищо, че съм затрупана със запаси.

# 521
Като гледам как хвърчат цените на козметиката за коса тук, направо се плаша. А isoi бих ги боднала, нищо че са с изтичащ срок - много са скъпи и това е добър момент да се пробва да ли си заслужават парите за пълноразмерна опаковка.
Прибрах ретинолите в хладилника, 12 месеца им е срока след отваряне. Медик не ме притесняа с помпа и не е влизал много въздух, препоръчват го за целогодишна употреба, но съм скептична, за cos de baha каквото дойде.

# 522
  • Някъде там
Здравейте!
Наскоро се влюбих в шампоаните на дори и ми се иска да пробвам и други техни продукти.
Може ли да напишете мнение за тези продукти и какво да очаквам от тях,заслужават ли си или по скоро не?

# 523
  • Prismatica Aerie
Момичета, каква е цената на AMPLE:N Peptide Shot Ampoule, когато е на промоция?
$13.89

# 524
  • София
Момичета, някой скоро да е поръчвал от Розата?

Не мога да си изтегля купона от 7 долара... в Jolse, някой може ли да помогне, white level съм.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:05 от emy_emy

Общи условия

Активация на акаунт