Азиатска козметика и грим - 22

• 79 591
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
В момента цената е такава и само за 1 брой.

# 166
Моля почитателите на su:m37 за мнение. Предполагам цената е добра, а също и есенцията.
https://jolse.com/product/time-deal-sum37-secret-essence-80ml/47 … p;display_group=4

# 167
Моля почитателите на su:m37 за мнение. Предполагам цената е добра, а също и есенцията.
https://jolse.com/product/time-deal-sum37-secret-essence-80ml/47 … p;display_group=4

Да и на двете предположения.

VanessaDE,  освен да пробваш нищо правещата центела върху серума, който последно слагаш и на влажна кожа отгоре крема, не се ли получи, вероятно не  е твоето.
При много от корейските кремовете за атопична и суха кожа съм забелязала, че когато не се слагат на влажна кожа създават дискомфорт и усещане за сухота.

# 168
  • Prismatica Aerie
Предполагам цената е добра, а също и есенцията.
Абсолютно.
Аз даже се запасих.Blush

..в Jolse излезе на около 9.80 $ (при закупуване на 10 броя) 50 мл. така че спокойно мога да кажа- my best deal
и спокойно да ви го препоръчам като вариант за добра слънцезащита Simple Smile
10 броя от никоя слънцезащита не мога да взема, ако ще и $1 да е, това означава 9 непробвани други. Sweat Smile
Иначе съм доволна от тази, ползвам я откакто излезе и нямам забележки.

Ванеса, а защо не го пробваш сутрин Real Barrier Extreme Cream? Да не би да ти остава по калъфката през нощта, защото някак няма логика точно този крем да изсушава, като това не означава, че не го прави де. Просто разсъждавам.Hands V Даже го имам и мислех да го отварям декември, но сега чакам едно чудо от Розата и умирам от нетърпение да го пробвам.

# 169
Предполагам цената е добра, а също и есенцията.
Абсолютно.
Аз даже се запасих.Blush

В какво се изразява ефекта на този серум?

# 170
  • Prismatica Aerie
В какво се изразява ефекта на този серум?
Това е много субективно.
Тази есенция е и обичан и недолюбван продукт. Зависи от десетки неща - кожа, състояние, нужди, поносимост към ферменти, вид рутина, продуктите, с които се съчетава и разбира се - от очакванията. Аз я обожавам, но това не означава абсолютно нищо.
Изводът е тестери от ebay, за проба. Simple Smile

# 171
Grinning дайте го насам  този недолюбван real barrier.
Днес си изпробвах съвета серум върху серум и крема. Витамин с на неоген, който екстремно ми изсушава кожата, серума на logically и отгоре real barrier. Получи се.
А брезичката не свършва и не свършва, но утре ще си отворя любимата зимна слънцезащита Joy и ще наблъскам над витамин с 2-3 продукта с хиалуронова киселина, ако броим и тонера витаминчето съвсем се изгуби.
От два три дена усещам леко пощипване какъвто и актив да сложа и мисля да поспра за няколко дена всичко и ретинол и бабчи и да карам на успокояващи, Joy да не си помислите за таблетки някакви.
Аз съм в позиция Омммм за есенцията имам скромни резерви и само си повтарям, че повече не ми трябват.
Детската пяна за миене на ръце на атопалм не е нищо особено. Дрогерийната Dove е в пъти по-добра и като измиване и като хидратация, а за цена да не говорим.

# 172
  • София
А някой скоро поръчвал ли е от ebay? И може ли да дадете списък със сигурни търговци и как стоят нещата с ДДС след 1ви юли при тях?

# 173
Мерси Зари,ще пробвам,макар че,не възлагам големи надежди.

Catalano,цяла седмица и сутрин и вечер го ползвах,аз съм мазохист Grinning моята кожа обича много масла,в този крем май няма подобни съставки,може би затова не ми пасва.Крема с мадагаскарската центела и той ми е един такъв,същия.Обаче сега слагам преди крема базово масло,така се получават долу-горе нещата.Ще ги помъча още малко.
От масовите кремове до сега не съм попадала на такъв,който да ми хареса.Единствено The History of Whoo,O HUI...от този клас,кожата ми много ги обича,но джобът ми се бунтува Grinning
Есенцията на su:m37 и аз я чакам,да видим.

Mascotte, asiaholic, style2030, iamlove-shop, dodoskin тези познавам аз.След 1.07. всичко е на късмет,ако те засекат митничарите,си плащаш ДДС-то

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 00:33 от VanessaDE

# 174
  • Sofia
Наистина би било добре в началото на всяка тема да има такова инфо. От известно време ползвам корейска козметика. Нямам идея дали е правилно. Връщах се назад, четох, гледах клипове. Не смея да питам тук, защото знам как се дразнят редовно пишещите, а информацията наистина е много.

# 175
Чак пък да се дразним когато някой пита.
Виждате че няма универсално правило, дори и от последните коментари за крем. Коментираме си съвсем спокойно. Кожите са различни с различни нужди. Всеки пише от неговата камбанария.

На центелата не съм фен. Знам че се смята за чудо, но от този тип продукти на моята кожа нещата с пелин й харесват много повече.
Дебне няколко неща на сгодни цени и не само не се появяват, ами направо взеха да изчезват от пазара.

# 176
Зари, твоят съвет даде резултат Flowers Hibiscus Само че,първо нанесох центелата и после бифида ампулата на Греймелин.Още докато кожата беше доста влажна,нанесох и негово величество Grinning Хм,не е най-великия резултат,но поне не ми опъва кожата,може и да не свърши в коша за боклук.
Пипам си лицето и само в Т-зоната кожата е по-приятна на пипане,останалата част стърже като мъжка брада.Определено не е моят крем,но май ще го изхабя
Обаче,и тонерът на Bonajour с пептиди помага много.За моята кожа е уникален...като цената му Grin
Който го хване на оферта, да го взема задължително.В Belieef е на много хубава цена,отнасям направо 2-3 бройки Hug Някой дали ще ми каже че и кремът е толкова добър? Innocent

# 177
Момичета, някой получавал ли е/ ползвал ли е купона на Jolse за 15$ отстъпка при покупка над 110$? Пише в преден имейл, че щели да го пуснат на 12-ти, но ни вест, ни кост.

# 178
Ванеса, радвам се, че помогнах.
Бонажур съм им фен, особено на зеления серум - наистина е новото витамин с,  същият резултат с много по-добра и щадяща апликация, ама така е като се правя на спестовница сега се мъча с неоген. Кремът им за който писах наскоро продължава в същия дух, ужасен за апликация, но отличен резултат сутрин.
Единственият техен продукт, който не харесах е една тонирана слънцезащита, която имам усещането, че е подобна на състав на крема плюс филтри. За през деня твърдо не такова нещо.
Камбучата на Dr ceracle вече съм твърдо не категорично.

Купони в джолсе, скоро не съм ползвала, но преди се теглена от сайта, никога не са ми плащали на мейл или съм пропуснала.

# 179
  • Prismatica Aerie
Камбучата на Dr ceracle вече съм твърдо не категорично.
Кремът не съм ползвала, но есенцията е страхотна. Може би трябва да се ползват заедно.Smile

Скрит текст:
Момичета, някой получавал ли е/ ползвал ли е купона на Jolse за 15$ отстъпка при покупка над 110$? Пише в преден имейл, че щели да го пуснат на 12-ти, но ни вест, ни кост.

Мисля, че този купон важи за поръчки, направени  на 10-11.11.

Кремове, които са ми постни,  смесвам с няколко капки базово масло. Не е е кой знае колко иновативно, но върши работа. Към момента ползвам таману, защото много ми харесва аромата.

Сега виждам 1+1 в Розата. Има Dr.Different Vitalift A, чиято Forte версия отворих най-после снощи. Консистенция на балсам, мазничък е и се размазва много лесно. Обаче е миниатюрен, по-малък от околоочен крем Simple Smile

п.п. Това видяхте ли.Smiley Има и измивна пяна и тонер.

Общи условия

Активация на акаунт