Азиатска козметика и грим - 22

• 80 912
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Prismatica Aerie
Pyunkang Yul имат и антиейдж серия - Black Tea Line. Ферменти, пептиди, женшен, аденозин..
Явно нещо в състава на обичайната козметика провокира появата на пъпки, Pyunkang Yul бейсик линията няма конкретно антиакне насоченост, но е със супер минималистичен състав и действа добре на всякаква кожа.

# 376
Не се сърди, човече,
Доста неща има, но не следя нашия пазар и незнам какво има.
В дъглас има real barrier, който също е доста базов, но повече хидратиращ от Pyunkang Yul. В онлайн магазина им съм попадала и на atopalm но незнам дали още го имат в наличност.
Mиша може да се намери по нашите сайтове, виждала съм и в сеул козметикс в сердика център и на ул.  Леге в един магазин, но цената е безумна.
Лилавата ампула е много приятна. От време на време пускат миша в лили или дм беше не мога в момента да се сетя, кой от двата точно на прилични цени„
За сравнение
https://kocos.bg/bg/SET-MISSHA-Time-Revolution-Night-Repair-Bestseller-Set.p2738 с антиейдж грижа
От джолсе ще ти дойде  малко над бюджета целия комплект. Грубо около 75 лв, 2-3 месечно пускат безплатна доставка до България и ДДС 20 % отиваш на 90 лв за комплекта, а тук толкова ти струва само ампулата от нашите сайтое.
https://jolse.com/product/missha-time-revolution-night-repair-sp … ry/118/display/1/
https://jolse.com/product/missha-time-revolution-best-seller-set … ry/118/display/1/

За пъпките и въобще за успокояване на мен ми действат много добре всякакви корейски продукти с артемизия - пелин.

Харесай нещо по нашите сайтове и дай линкове да ги обсъдим.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:55 от zari65

# 377
Като стана дума за Миша , да изкажа и аз своето мнение за двата продукта ,които пробвах .
Пробвах този серия
и тази серия и както се оказа сериите не са лоши, но някак не ми хареса ,че нямат добра попивност. Да, кожата стои стегната, еластична, но някак остава повърхностен слой ,който не попива съвсем в моята кожа и това много ме дразни.  Изглежда няма да се спогодим с тези две серии. Остава да пробвам още една серия на Миша
За сега най-много ми хареса тази серия 

# 378
Dani, ти си си оставила тежката артилерия за накрая - да се довършиш със стил Wink

Майтапът настрана, но например аз Time Revolution серията я ползвам основно като нощна, с изключение на The First есенцията, която понякога я ползвам като единствен "овлажнителен" слой под сънскрийна за деня! Този продукт го има и като мист. Ампулата си е Night Repair (като ANR на Estee), кремът също - moisturizing overnight cream formulated with 51% Extreme Biome. Целта на цялата серия е максимално възстановяване на кожата през нощта, не е формулирана според мен за комфорт и 100% попиване. Кремът не съм си го купувала, но с другите 2 продукта във всевъзможните им реформулировки през годините имам дълга и нежна нощна връзка.

CHO GONG JIN (червената) също е изключително богата серия за възрастна и суха кожа.

PS Големият + за мен на тези корейски серии е това раздробяване на продуктите и възможността да ползваш 1 или 2 или 5 в зависимост от това какво има нужда кожата ми към момента, каква е температурата и влажността навън, дали слагам отгоре грим и колко. А често в Т-зоната слагам минимума, а на страничните части на лицето - максимум продукти.

PS Като споменах ANR на Estee Lauder се сетих, че те например съветват ако ти идва тежък техният флагмански ФДТ - Double Wear - да се ползва 1-2 капки от ANR смесени с ФДТ-то, за да се превърне в по-лека и сочна формула. Та аз съм решила да опитам този трик дали работи и с ампулите на Миша, защото имам ДУ, но нямам АНР в момента. Не, че имам нужда, но любопитството ме убива точно като любимите ми котки Wink

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:29 от Agent Provocateur

# 379
Агенче, благодаря за разясняването , ще го взема впредвид. Аз така или иначе ще продължа да ги ползвам , докато ги свърша, нали съм инатливо овне Smile може пък да си променя мнението.

# 380
Бърз съвет за Овнето от едно не по-малко инатливо Теле - слагай си "нощната грижа" поне час преди да си легнеш за да си съхраниш калъфките на възглавниците и не очаквай максимум комфорт. Комфортните продукти/серии си ги оставяй за деня и помни, че най-важният ти дневен продукт е сънскрийна, а в тях също може да има активни съставки грижа за кожата.

И все пак като попадна на продукт, който ми харесва като състав и обещания, но просто на моята кожа не попива/лепне просто го ползвам като маска - 2-3 тлъсти слоя и 20 мин на лицето, докато си пия кафето.

Скрит текст:
Ето този обичан и популярен продукт например само така мога да го ползвам:

Хайде, като сме зачекнали Миша да кажа и аз какво пробвах ново от тях - ето тази серия: ULTRA HYALRON

WOW! За мен е твърде овлажняваща и твърде ВЛАЖНА, но за ударна доза хидратация е идеална. Но за някой със суха кожа ще е благодат! Много приятни продукти.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:30 от Agent Provocateur

# 381
Аз Ample:n мога да си го мацна и 2 пъти на лицето. Веднага попива. И имам нужда от още продукти.

# 382
Дами, имам един въпрос. Пратки започващи с RL и завършващи на EE с кой куриер се доставят? Имам две пратки от йесстайл. Пристигнали са тук, но не откривам информация за тях нито в БГ пощи, нито в сайтове на куриери, за които се сетих. Тръгнали от Хонг Конг, минали са през Германия, Нидерландия,  Естония и са тук, но откъде да ги чакам и къде да ги търся.....

# 383
Дами, имам един въпрос. Пратки започващи с RL и завършващи на EE с кой куриер се доставят? Имам две пратки от йесстайл. Пристигнали са тук, но не откривам информация за тях нито в БГ пощи, нито в сайтове на куриери, за които се сетих. Тръгнали от Хонг Конг, минали са през Германия, Нидерландия,  Естония и са тук, но откъде да ги чакам и къде да ги търся.....
Това са тракинг инициалите на Естония. Може да си получиш пратката или в бг пощи или при превозвач, зависи какъв адрес си дала.

# 384
Аз Ample:n мога да си го мацна и 2 пъти на лицето. Веднага попива. И имам нужда от още продукти.
Simple Smile Това казвам - от кожа до кожа разликата е огромна! Та всеки си подбира и прави рутината на базата на собствената специфика и предпочитания!

Днес ще ви писне от мен, но да ви покажа нелоша промоцийка и разпродажба по американски... Първи продукт, който ми е интересен на  -60%, но не се класира за безплатна доставка; добавям  втори продукт, който е на -30%, но за него важи и допълнителна Февруарска промоция от -20%  и двата продукта вече са достатъчни и за безплатна доставка. За общата цена от почти 44 пари.

# 385
Reddish Brown,  благодаря. Да, знам, че тракинга е на естонските пощи, но не ми излиза никаква информация откъде мога да получа пратките.  Подозирам, че тук няма проследяване, което е разочароващо за мен. Поръчката е на стойност над 170 долара, разделили са я в 2 пакета. Не ми се иска да се притеснявам, че може да се загуби. Още една такава в момента е в Германия, разделена в два пакета. Започвам и нея да я мисля отсега. Имайте едно наум, ако поръчвате от Йесстайл до БГ.

# 386
Necha, извинявай за безполезния отговор, чак сега осъзнах, че под "куриери" имаш предвид превозвачи. Много странно никъде да няма информация. Възможно ли е да са се загубили някъде по пътя пратките, а инфото, че са пристигнали да не е вярно?

# 387
necha, какво ти пише последно в тракинга, напълно възможно е в момента да се обработва, последно си спомням, че отнемаше седмица - десетина дена. Ако е минала седмица от влизането, ако искаш провери на място в пощата по адреса.

# 388
Здравейте момичета, има развитие с моите пратки от Йесстайл с доставка до България. Утре ще бъдат доставени на адреса ми. Първо имаха тракинг от DHL eCommerce Asia, след това тракинг от естонските пощи. С него ми излизаше в 17track, че са пристигнали вчера в БГ и нищо повече, не знаех с нашите пощи или с някои куриер ще ги получа . Днес имам вече трети проследяващ номер - от Спиди. Бързо се развиха нещата, само ден и половина неизвестност.

# 389
  • Пловдив
Кой сайт за азиатска козметика си само начислява ДДС то ?
че не ми се занимава с митници
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт