Азиатска козметика и грим - 22

• 80 838
  • 748
  •   2
Отговори
# 570
Момичета, моля препоръчайте ми околоочен крем с добри активи съставки, който да не попива напълно ( или поне така да се усеща),. За мен такъв е околоочният на Bueno MGF ceramide. Трябва ми за подарък, а в Уеsstyle му дават шипване след 20 дни, което ми е късно

# 571
Blue75, ako при теб не попива съвсем не е речено, че и при друга ще е така!

При мен "не попиват на мига" ето тези:

The History Of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate / Jinyulhyang Wrinkle Essential cream

На списъка ми за богат "зимен" очен крем стои и това, легендарен продукт е, но не съм го опитвала лично. За капак е и с много прилична цена:

Има много версии и много добри ревюта за всички:

И още две много добри клипа за спецификата на корейската антиейдж козметика, след като така и така коментираме темата:

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:26 от Agent Provocateur

# 572
Благодаря Аgent

# 573
Някой ползвал ли е ретинола на Сos De BAHA и Galactomyces 94 Serum ?
Аз направих поръчка до Англия от Jolse  и сега чакам .....
От АЙхерб ми пристигна за 9 дни Simple Smile има 20 %  на серуми https://www.iherb.com/c/k-beauty-treatments-serums

# 574
Аз съм ги ползвала и двата, харесват ми, но не са топ качество,за цената си обаче, стават. Миналата седмица поръчах от един нов бг сайт, който все още няма много голямо разнообразие, но ми харесаха цените, както и отношението, с което са описани продуктите, като и  начина, по който е направен и колко лесно поръчах. ВЕДНАГА ми се обадиха за потвърждение, на същия ден ми изпратиха поръчката, а когато я отворих, бях изненадана от броя мостри и подаръци.

Та опитах KLAVUU, ами много съм доволна! Пяна , тонер, серум и околоочен крем, линията с бели перли, просто си личи качеството на продуктите, още след нанасянето, за ефекти ще видим... ще споделя по - натам Simple Smile

# 575
  • Чукарландия
radiyordanova, сподели и сайта, моля! 🤗

# 576
За пореден път поднових iUnik серум с прополис и съм много доволна. Пробвах и серум Logically skin aquatide resurface и е хубав и хидратира добре, доста е течен направо като вода и лееко лепне, но не повече от други серуми, които съм имала като svr и The ordinary.

iunik ми е любимец обаче.

# 577
  • софия
Добър деееен, грабнахте ли вече новата брезичка на Round Lab, в стик на неустоима цена в j?  Побързайте, че е до утре. Аз - да, нощес, в пристъп на безсъние. Stuck Out Tongue Winking Eye
 И нали съм си сериен убиец, хайде цялата серия. Тоник и серум.

# 578
  • Prismatica Aerie
На тия номера на j не се връзвам, след два дни стика ще е в някой тайм дийл за $10 - така стана и със сънскрийна на директор Пи и дори го прогнозирах това. Sweat Smile  Не съм за 2 долара, но после като видя по-ниските цени и незнайно защо се чувствам глупаво. Но и аз пазарувам в пристъпи на безсъние...и при всякакви пристъпи.Smile

# 579
Janesse, поръчах си същия серум на  iUnik и Вашият коментар определено ме зарадва. Мисля да го вмъкна в сутришната рутина след Витамин Ц на Миша ми е. Чудя се дали ще ОК!?

# 580
  • софия
На тия номера на j не се връзвам, след два дни стика ще е в някой тайм дийл за $10 - така стана и със сънскрийна на директор Пи и дори го прогнозирах това. Sweat Smile  Не съм за 2 долара, но после като видя по-ниските цени и незнайно защо се чувствам глупаво. Но и аз пазарувам в пристъпи на безсъние...и при всякакви пристъпи.Smile
Ами аз се чувствам умно, щото тези дни го видях в ebay за 27$. Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче, ви обещвам, че си налагам пост и въздържание цяло лято!

# 581
Не съм спец но iunik няма ли вит ц вътре не помня. Едва ли е проблем. Много е лек серума посре отгоре кремче и изобщо не го усеща кожата е като бебешко дупе.

# 582
Благодаря Janesse, и аз не съм спец, нещо повече тотален лаик и затова ми се стори удачна възможност да попитам. Задължително кремче да Simple Smile Като дойде ще пробвам така Simple Smile

# 583
Но и аз пазарувам в пристъпи на безсъние...и при всякакви пристъпи.Smile
Grinning Взе ми го от устата, Catalano! Grinning Grinning Grinning

PS A, чакайте, вчера докато си правех крачките слушах нещо полезно:

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 16:25 от Agent Provocateur

# 584
  • София
Добър деееен, грабнахте ли вече новата брезичка на Round Lab, в стик на неустоима цена в j?  Побързайте, че е до утре. Аз - да, нощес, в пристъп на безсъние. Stuck Out Tongue Winking Eye
 И нали съм си сериен убиец, хайде цялата серия. Тоник и серум.
Същата история при мен - нощна поръчка Joy Тъкмо бях тръгнала да тършувам за стикове, че всичко налично ми приключва вече, а цялото семейство ги използваме за подновяване и хоп - новите брезички Heart Направо 2 броя отнесох, защото и без това любимците ми на Mamonde и на Isntree изчезнаха навсякъде Angry Изобщо не се притеснявам, че може и да ги пуснат по-евтино - просто пак ще си взема, така и така ги ядем... Blush
Някой скоро питаше за подновяване на слънцезащитата върху грим. За мен стиковете са най-удобни. Намазвам се със стика, малко коректор ако е нужно някъде, компактна пудра отгоре и съм готова. За мен дори слънцезащитата отгоре освежава грима през деня.

Общи условия

Активация на акаунт