Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 373
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички!Предполагам пиша рядко защото съм нова и може би малко се притеснявам.
Моето малко съкровище тежи 9кг. и е 73см.Може вече да сяда и става сама,но я е страх да се отпусне да ходи.Или някой трябва да я държи или тя самата да се държи за нещо.2-3 пъти направи опити да се отпусне,но бяха неуспешни.Зъбки още няма и това ме побърква.Завиждам/благородно/на тези от вас които имат вече сладури със зъбки.Малката си има и кака която е на 7г. и е първолаче.Каката много ми помага.Тя е  истинско съкровище.

Засега това е от мен.

# 136
Приветски!
С Жоро благодарим за поздравленията и виртуалните подаръци!
За 11-месечницата Жоро се сдоби с второ пробило зъбче:) Днес са се гледали добре с баба му, но аз бях само половин ден на лекции (като за начало), но от утре почвам от 7 до 7 Sad Днес Жорчето ме посрещна толкова сладко, че ми идеше да се разплача - с една усмивка и като ме гушнааа, беше много мило:)
След това правихме голямо разместване из спалнята, защото най-вероятно една колежка ще отседне у нас и трябваше да пригодим някак катуна за повече циганчета Mr. Green и сега съм леко гроги.
За подстригването - ние сме стригани веднъж при фризьор, сега мисля декември като си отидем пак да му клъцнем малко бретона.
Къпя го всяка вечер, освен ако не сме някъде на гости - тогава пропускаме, но това е на месеца веднъж, не го мажа по тялото, само ако се налага по дупето и по бузките. Пъпките по бузите са много упорити. Трябва да взема направление и да го водя на кожен вече.
Мъни, добре се завърнали! Дай снимки на дългокосата госпожица:))
Цвети, снимките са супер!
Тане, извинявай, че пропускаме Стилиян  Embarassed, ама наистина май никой не гледа в края на списъчето. да ти е жив и здрав! А ние ще се коригираме:)
хайде лека и спокойна на всички Simple Smile

# 137
Лелеее, Тане, извинявай, че сме го пропуснали малкия човек!
И все пак Честити му 10 месеца на Стилиянката, да е здрав и усмихнат!

# 138
Ха, честит ви първи сняг! cold Е*ати временцето скапано! censored
 #Cussing out Не го ща! Какво му стана на това време, бе хора?! #Crazy При нас винаги първия сняг е бил през декември, а сега току що започна ноември  #2gunfire!
Сега ме извинете, но съм твърде разстроена, за да пиша друго...

# 139
  • Добрич
Честит първи сняг и от мен!   Laughing
Като се събудихме тази сутрин и какво да видим.....сняг, че и понатрупало!  Hug Борко беше много учуден и искаше да пипа падащите снежинки.  hahaha
Елс, погледни го от др. страна - децата обожават снега и много му се радват. Стени и той ще е в тази графа - обещавам.  Wink На тях им е голям кеф!  Hug Heart Eyes

# 140
  • Добрич
Честити 11 месеца на Марто на Цвети и на Адито на Лилит! Да са живи и здрави и много весели да растат!   Hug  bouquet

# 141
Привет и от нас с Ина!

Честити 11 месеца на Марти и Ади,на Инес,Николушка,Жорко,Ели и Стефан Филип на патерица!
[/b]

Честит и 10 месец на Стилиян![/center][/b]

Да растат здрави,весели и щастливи!
[/b]

Честит първи сняг и от нас! То не,че се задържа при нас де.Вятърът е ужасен ,няма изгледи да се излиза навън,а в къщи Ина много се изнервя.Свикна да е навън и сега еднообразието вкъщи не и харесва.Незнам,как ще изкараме зимата.Живеем в краен квартал и е доста ветровито при нас.Така,че няма да имаме възможност всеки ден да сме навън.
За подстригването - не сме я подстригвали още.То не,че има какво да постригваме,но бритона почва да ни влиза в очите и май ще почнем да правим кукуриго.Засега кака и и слага разни щипчици и фибички.
С ходенето сме на етап да се държим за мама,отпуска се и прави по няколко крачки,но само ако иска а дойде при мен.Иначе си сяда на дупето и предпочита да лази.Иначе ходи около опора,става сяда сама без проблем.
От няколко дни не иска да яде манджите от кухнята.Лъжеме се една лъжица манджа,една лъжица плодово пюре.Незнам на какво се дължи-дали самите манджи нещо не и харесват или пък почва да проявява предпочитания.Надявям се да отмине,че съм имала злояди деца и знам колко е изнервящо.
Вече  се къпем през вечер и тогава се мажем с млякото на Бюбхен.Иначе дупето,като го мием,ако има нужда го мажем с кремче,но да чукам на дърво рядко се случва.Обикновено,когато и избиват зъбките се подсича.Косата мием 2 пъти в седмицата.
За рожден ден още незнам какво ще правим,иска мис е да празнуваме,но като наближи тогава ще решаваме.
Това е от нас!
Поздрави!

# 142
Здравейте!
Вчера хич не ми се пишеше-всъщност,нищо нямах желание да правя-почина дядо ми,след тежко и продължително боледуване.
Така,да не ви товаря повече,пристъпвам към по-добрите новини.
Бобчо е по-добре,няма назначен антибиотик,кашлицата намалява,сополите-не,но апетитът се подобрява.
Къпем го през вечер вече,но сега покрай настинката пропуснахме 2-3 вечери.В началото го мажех със зехтин(първите 2-3 месеца),после с крема на Мустела за чувствителна и суха кожа-много съм доволна от него,всяка вечер или през вечер го мажа.
Косичката още не сме му подстригвали,както се вижда,няма много за подстригване Wink
Яни,честито второ зъбче на Жорката!Спорни лекции и лека сесия ти желая Peace
В неделя и аз имам изпит,да стискате палци Simple Smile
Честит племенник на Къдрокоса,да е живо и здраво момченцето и много да ви радва всички!

Честити 10 месеца на Стилянчо-сладуранчо!

Честити 11 месеца на Жорко и на Ели!
За Жорко
За Ели
Честити 11 месеца на Марто и на Ади!
За Ади,За Марто,

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 11:00 от Zorie

# 143
  • Бургас
Привет и от нас! Честит първи сняг! Тук е само по покривите и градинките, ама голяма красота! Аз много му се радвам, щото тук нямаме много сняг.
Сега да честитя и на навършилите 11 месеца:
Георги на мама Янич - на патерици
Елена на мама anni4ka 
Мартин на мама cveteslava
и 10м. на Стилян на Тането
Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

За къпането, още преди да се роди Инес, моя приятелка, която отглежда детето си в Германия ми беше казала, че тамошните дерматолози не препоръчват къпане всеки ден, дори и през ден, защото се изсушава много кожата на бебето и се отмива естественото и овлажняване и защита. Ние избрахме среден вариант, къпем я през ден, в жегите по-често, а сега в студа се случва и на 2 дни. Иначе дупето мия по 3 пъти на ден и след това задължително мажа гънките и крачетата с бебешко олио. След баня мажа цялото тяло.
Косата не сме подстригвали, бретона вече и влиза в очите, но слагам фиби. Не смятам да я подстригвам изобщо.
Къдрокоска, честито ви племенниче! Да расте умен и красив, за радост на мама и тате!
Мъни, пращай снимки, направо ме уби с тази коса до кръста  Shocked
Мами как се справят проходилите бебоци? Инес вече е много смела, пуска се постоянно, вече предпочита да върви от тук до там, вместо да пълзи както беше до скоро. Също така ходи 1-2 метра, спира и пак тръгва, без да пада, много е сладко като го гледаш как се придвижва малкото-пораснало човече! Пожелавам скоро време повече проходили декемврийчета да си имаме!
Хайде целувки от нас, че ще изтървем кухнята.

# 144
Честити 11 месеца на Марти, Ади, Инес,Николушка,Жорко,Ели и Стефан Филип!
Честити 10 месеца на Стилиян!
    baloni                            baloni                                 baloni
Да са живи,здрави,весели,много да лудуват и палуват за радост на мама и тате!

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 12:41 от vesenceto_85

# 145
  • Бургас
Зори, моите съболезнования за дядо ти.  Hug
Хубаво, че Бобчо се подобрява и че сте избегнали АБ.
Стискам палци за изпитите! Ти си ни отличничка, ще се справиш!

# 146
  • Пловдив
[size=14pt]Честит мини ден ден на Ади и Марти!Да са живи ,здрави,весели деца![/size]
 Милички,благодаря ви за поздравите и подаръците на Стилиян,много ме трогнахте!
Цвети,имате си страхотен рибар,много е сладък!
Мъни,дай снимки да видим дългокоска Маги.
Зори,съжалявам за загубата ,моите съболезнования.Стискам ти палци за неделя .
 Янич,честито зъбче на Жорито!Дано да е все така послушен ,за да можеш спокойно да си изкараш очните и сесията.
 Честит първи сняг!При нас не вали ,но е ужасно студено.Вчера не сме излизали цял ден.Днес аз ходух за манджата , а Стилиян беше при една съседка.Тя има момиченце на една годинка и ще се редуваме да взимаме яденето при лошо време.
 Къдрокоска,много ще се радвам , ако  се получи срещичка ,ще е много готино да се запознаем на живо!
 Алис,и Стилиян имаше един период , в който отказваше манджата ,но той не искаше никаква ,нито от кухнята ,нито от вкъщи.Ти пробва ли дали Ина иска от твоите манджи?Щото ако тях си ги яде ,работата е ясна-не и харесва кухнята.
 Ние вчера пуснахме печката за пръв път и засега няма интерес към нея,първо като я видя и вика "Буу",сдлед това аз я пипнах и му казах "оох хапе" и той след това като се сети я сочеше с пръстче и "О апа", много ми беше смешен.Днес пък даже хич не я забеляза , дано да е така докато пуснат парното.
 Чао!Приятен ден на всички!

# 147
          Здравейте!!!! Hug
  Първо     bouquet  ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ!!!  bouquet Да са здрави, весели и много късмет!
   Зори съболезнования и от мен Sad Много е гадно да загубиш близък човек, но пък остават спомените да ни топлят и знай: дядо ти винаги ще бъде с теб и ще те пази !( казвам го защото го знам., но това е друга тема)
 ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ!
Зечова НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!! ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ!!! Изгони мрачните мисли от главата си и мисли само ПОЗИТИВНО( много помага)
Марти страхотен е този Дани, ма колко кипро позира само...... Hug Hug HugСЛАДКИШ Heart Eyes
 IVKA&Mimi големи сладурки сте с Ивонка  Hug Heart Eyes
Цвети Марти много е пораснал, БРАВО на чаровника!!!!!
Къдрокоске ЧЕСТИТО ВИ БРАТОВЧЕДЧЕ!!! ( и ние се сдобихме с такова наскоро Simple Smile, нашият герй се казва Иван и се роди 3400кг Simple Smile) Да са живи и здравички!
  welcomeна мама М , мама Мts 69 и малките принцески Ели и Дара
          Ние сме ОК Grinning Вече лазим и правим опити да ходим, като бутаме проходилката с една ръчичка hahaha Не ще изобщо да седи в нея, а иска да я бута отстрани, пък как я управлява само.............. Joy
  Започна да заспива по рано от преди 9.00- 9.30 ( преди заспивахе в 10.00-10.30) иначе спи сама в отделна стая. Понякога спи цяла нощ, друг път се буди по 1-2 пъти, защото се отвива и вероятно и става студено. Купих и чувалче за спане, но не помогна, как се измушва от него не ми е ясно Sick
 Много е своенравна и още от сега проявява характерчето си. Като нещо не и се угоди започва да се тръшка и да врещи ядовито.
      Ето ни на колелото:

# 148
  • София
Добър вечер!

Честити месечинки на всички пораснали през (изминалите) първи дни на ноември!!! Да са здрави и засмени, игриви и щастливи!!!     bigdance2

Добре дошли на новите мами и техните декемврийски съкровища!  Hug

Весенцето, страшен сладур твоят Иви! Да ти е жив и здрав!!!  Heart Eyes И ти си много готина, ама май юнакът не прилича на теб, поне засега. Simple Smile

Тане, с тези зелени очи "О апа" е направо трепач! А със шапката си има конкуренция - Надето и тя е с подобна, ама й е увита като чалма, хехе. Това е, мили мами, новата бебешка мода за тези, които си нямат шапки като от оня супер сайт на Янич! Wink

Честит първи сняг!  Sad  cold

Къдрокоса и Кокита, честити ви племенници!  newsm44 Да са много здрави и да слушат батко и кака съответно! Wink

Честити новопробили зъбчета!  newsm47

Кокита, може би по-ранното заспиване е следствие на преместването на часовника и Симонка просто да си кара по нейния вътрешен? Много ми стана любопитно дето викаш "казвам го защото го знам., но това е друга тема"  newsm78 Ако ти се говори по тази друга тема и имаш време, би ли споделила повече?

Мъни, и аз паднах като прочетох за вашата коса. Моята Еми мечтае за толкова дълга коса! И като й показах какво пишеш за наборката на Надето, детето беше готово да заплаче и вика "И аз искам!!!"  newsm45  Аз, разбира се, поех цялата отговорност с наследствеността в това отношение и приключихме въпроса, до следващия път. Wink И аз като другите ще помоля - дай снимки да я видим Маги!

За къпането & мазането - аз къпя Надето всеки ден. Може би обаче "къпя" не е точната дума, защото й слагам шампоан за коса и тяло на Нивеа във водата през ден-два. Така че в останалите дни я мокря. Wink Косата й мия / мокря всеки път, но думата "коса" не е в смисъла, в който се упортебява от Мъни. Wink След баня всеки път се мажем с крем за тяло Нивеа. Тя, Надето, си е Nivea baby отвсякъде.  newsm03

Друго не се сещам, ама и без това писах бая... Утре пак!

Топло време и  Nature Sunny  желая!

Лека нощ!
 bye

# 149
Здравейте!
Как са бебковците?Слушат ли?Моя мъник е при мама,понеже аз се подготвях за утре(сватбата) и до преди малко подреждах масите!Толкова се вълнувам....а мъжо милия е в паника заради речта... #Crazy
Да се похваля,че Иви пълзи (назад) и вече не се мъчи като червейче! newsm44
mimiska ,благодаря ти много!На мен наистина не прилича,а уж момчетата приличали на майките си.... newsm78 абе да са ни живи и здрави!
Zorie ,моите съболезнования!И успех на изпита! fingerscrossed
kokita ,много сте сладки на колелото!Да ви е честито!А братовчедчето
да е живо,здраво и много весело! Heart Eyes Иви също заспива в 9:30 и спи до 9!А през деня спи само веднъж на обяд-2 часа!Незнам,нали трябва да спи и след обед,ама..не спи! Thinking
Сега отивам да поспя,за да мине по-бързо времето и утре да си видя мъничето-нали и той е "малък" кръстник... smile3503
Лека нощ на всички и нацелувайте слънцата от нас!!!
 lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт