Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 372
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Бг-мама
Здравейте понеже много от вас ви чувствам по близки и от роднините си днес първо вас ще почерпя Че ставам на 26 години.  party023  party023 beer2 cheers smile3510
Ще ме извините за оскъдната почерпка после ако ми остане време ще изнамеря и друга.

# 151
Ооо,наборе Wink Hug
Честит рожден ден!
Желая ти от все сърце здраве,щастие,много късмет,много любов...
Всичко,което не си успяла да направиш миналата година,да постигнеш тази!
Весел празник!

# 152
  • Варна, морето и сините вълни!
  newsm59newsm51  bigdance2  bigdance2 newsm51 newsm59
Честит рожден ден, Зечова!
Много здраве и късмет!
Много да те обичат и радват мъжете около теб!
  bouquet  bouquet

# 153
  • Добрич
Честит Рожден ден, миличка! От цялото си сърце ти желая много здраве, много щастие, любов и много сили, за да пребориш препядствията, които ще ти се опрат. Мисли позитивно и знай, че утрешният ден е по-добър от предходния! Не преставай никога да мечтаеш и да гониш целите и мечтите си! Целувам те!

# 154
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МУШМОРОЦИ ПОРАСНАЛИ С ЕДИН МЕСЕЦ НАПРЕД
Zorie-моите съболезнования за загубата и горе главата.Желая ти голям успех на изпита Peace
kokita-благодаря ти за хубавите думи и да знаеш, че и вие сте големи кукони newsm03
зечова-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ НАС-желаем ти много здраве и голямо щастие
Хайде за сега от мен ЧАО-почвам да се "разхождам" из форума и пак ще се върна тук  bouquet

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 10:26 от IVKA&MIMI

# 155
Честит Рожден Ден!!!Желая ти само здраве,щастие и отсега нататък да не се тревожиш,да няма лоши моменти,а само сбъднати мечти.

Милички аз още къпя Криси всяка вечер понеже това му е любимото занимание,а и му е станало навик.Мажа го със Себа Мед(лосион за тяло).

Зори моите най-искрени съболезнования.Моята баба почина 40 дни преди да родя и ми беше също много тежко.

welcome На Новите ни мамчета и теьните бебочета.

Весенце  вие кумове ли сте ?И ако да как е ,че и ние на 3ти сме кумове и не ми се мисли.

# 156
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от нас! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!  bouquet

# 157
  • София
 newsm18  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Зечова!!!  newsm18

Да си здрава, здрава и най-вече здрава, защото тези мъже без тебе са заникъде!  smile3521  Щастие, късмет и сбъднати мечти!!!
 newsm51

# 158
Честит Рожден Ден Ани, желая ти много здраве, всичкото щастие на света, късмет и много любов, а трите ти мъжлета много да те радват и слушат

# 159
bdbaloniЗЕЧОВА

Пожелавам ти много щастие и здраве!Нека живота ти да е изпълнен само с хубави моменти,а лошите неща да те подминават.

# 160
  • Бг-мама
Искрено ви благодаря за пожеланията да ви се връщат стократно.Аз тази година ще празнувам с вас и форума така че сте ми по близки от всякога АЙ НАЗДРАВЕ!

# 161
  • Пловдив

newsm59 Чест ит рожден ден ,Зечова!Желая ти много щастие,здраве и любов! newsm59

# 162
 bdbaloni Честит рожден ден Ани (Зечова) - здраве, щастие, късмет и повече усмивки!!! baloni
Целувки от нас със Сиси 

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗЕЧОВА!!!
[/b]

ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!!!
[/b]

# 164
Ние не сме по-добре  Sad Хремата е ужасна и се съмняваме за стрептокок. Сияна е нервна, а сутрин, давейки се от сополите повръща млякото. Иначе й се играе, но понякога е доста нервна, като днес. И понеже не мога да я изведа на разходка е като малко зло гномче. Ако не стане на нейната реве и се тръшка. Коки Сиси и Симонка явно си приличат не само по първата буква - моми с характер  hahaha Зори, Зори, каква снаха му се падна на Бобчо  Joy Много съжалявам за загубата ти  Cry . Винаги е тежко като изгубим любим човек. Думите са просто безсилни.
Това е бягам да храня малката

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 22:09 от Dani_na_Sisi

Общи условия

Активация на акаунт