Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 370
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
                newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗЕЧОВА   newsm51
                    МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

# 166
Честит рожден ден, Зечова! Много здраве, радост и усмивки   bouquet!!!

# 167
,Зечова,честит рожден ден Бъди жива и здрава!Нека щастието,любовта и късмета бъдат неразделна част от семейството ти
Целувки от мен и Анна-Мария  Hug

# 168
Привет!
Благодаря на всички за моралната подкрепа Hug
Черпя ви виртуално,по случай успешно взетия изпит
Party

Дани,да не си мислиш,че Бобчо е зет като мед WinkИ той е с характер от малък и си държи твърдо на своето,хич не е лесен-за момента само аз го укротявам,при мен няма шест-пет(явно съм по-голяма лисица от него,понеже се с добро гледам да го омайвам Wink)Така,че да му мислят младите Mr. Green как ще се спогаждат Laughing
Иначе продължава да се дави от сополите си,от кашлянето гърлото му е все така зачервено SadАпетит-слаба работа,но яде все пак...Сънят му е спокоен,но вече иска да си делим една възглавница,човекът LaughingНощем все се примъква към мен и се гушка-за мен е много приятно усещане,но не мога да се отпусна от страх да не го ударя или притисна без да искам.Ще си го местим в неговото креватче,което ще прилепим до спалнята от моята страна.Пожелайте ни успех Wink
Последното,което е научил,незнайно от кого,е,че колите и камионите правят брррр-като му дам любимото му камионче,започва да го бута бръмчейки...Все повече се отприщва да танцува и пее-приглася на всяка мелодия,която му хареса,последно пя на Една българска роза,напълни ми душата Grinning
Толкова за сега...отивам да релаксирам,че снощи будувах до ранни зори...
Целувки на всички и повече хубави новини да има от тук нататък Heart Eyes

# 169
  • Добрич
Опааа, отличничката Зори, БРАВО!!! Все така да си вземаш всички останали изпити ти пожелавам!   bouquet И все да ни черпиш, че толкова много харча сладичко, че чак лигите ми потекоха по тортата.  Party
  bouquet

# 170
  • Пловдив
 smile3501 на Зори!Все така да ти върви в ученето!

# 171
ЧЕСТИТ 11 МЕСЕЦ НА КАЛИНА,КАТЕРИНА,МАГДАЛЕНА,НАДЯ,ЕЛЕНА И ДАНИЕЛ!!![/size]
[/b]
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
[/b]

Много месечковци днес.
Зори,браво и на теб.Ама то всички мами декемврийки са отличнички.

# 172
Здравейте маменца!Как сте?Как са мъниците?
Ние сме добре,няма болни,даже днес излязохме-беше хубаво времето!
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА ВСИЧКИ СЛАДУРАНКОВЦИ!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
                       baloni                  baloni                       baloni
ЗЕЧОВА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!(на патерици)Желая ти любовта на белите гълъби,щастие на теб и семейството ти,нека 3мата мъже те радват и даряват с много усмивки!!! bdbaloni
Зори- smile3501!
nadia krisi,да бяхме кумове!Няма страшно,не се притеснявай,всичко ще е ОК!Мъжо се притесняваше за речта,но след като мина се успокои и всичко беше супер!Аз се притеснявах Иви да не се уплаши от музикантите,като дойдат за кръстник,но той си хареса камерата и акордеона и даже му хареса!Така че-споко! Peace
Сега отивам да нахраня малкия!По-късно-пак!
Целувки!!! lovekiss

# 173
  • София
  newsm44 newsm68  Искам да почерпя по повод Надиното навършване на 11 месеца:   cook  party023 cheers beer Popcorn

Честито на всички празнуващи днес с нас!

Да са живи & здрави, щастливи и доволни от живота душичките!!!  Two Hearts

# 174
Здравейте на всички!
Днес моята сладурана навърши 11 месеца и аз започнах да се чудя какъв рожден ден да й правя.Ще съм ви благодарна ако споделите с мен ваши идеи.

ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА ВСИЧКИ СЛАДКИ БЕБЕТА.ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАТ
 Tada baloni baloni baloni baloni

# 175
  • Добрич
Здрасти и от мен!
Честити 11 месеца на всички днес! Да са живи и здрави и много весели да растат!    bouquet

Весенце, не се скатавай, ами вземи драсни някой ред да кажеш как изкарахте вчера сватбата. Давай подробности и естествено снимки!  Wink  Hug

# 176
  • Пловдив
Честито на всички , които днес стават на 11 месеца!Да са живи и здрави!

# 177
Честито на порастналита бебки и бебковци, от здраве да не се отърват!!!
Честит рожден ден на Зечова,на патерички де. Мнооооого щастлива бъди!!!И не на последно място - браво Зори за изпита!!![/b]

# 178
Честити 11 месеца на малките мушмороци!Да са здравички и щастливи,да преливат от енергия за весели игри и щурички бели!

# 179
Честит Рожден Ден, Зечова!!! (малко на патерици, съжалявам)
Бъди жива и здрава, и нека късмета да не напуска дома ви!

Честит празник и на родените на една дата с Калина - Катя, Дани, Маги, Надя и Ели!

Да почерпим с питката от нашия Прощъпулник днес!

-
Украса са отпечатъци от крачетата на Калина:-)
Калина хвана първо калкулатора (наречен за Финанси), а след него и химикалката, та ще видим какво ще стане след време. Павчо на Женимама ни беше на гости и той мина да направи тренировка за неговия Прощъпулник и си хвана снимката на президента  Mr. Green - та ще видим кой какво...
За днес толкова, че доста се поизморихме всички, тоивам да спя и аз!
Лека нощ на всички!
П.С. Зори, браво за изпита!  bouquet
И да оздравяват най-накрая бебоците!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт