Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 368
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Я сега да ви питам нещо аз Hug
От няколко дена моята пикла не иска да си пие сутрешното и вечерното мляко-пие по 100-150гр. Tired ,от вчера е подсечена и много зачервеничка на дупето и дундата,като я храня с другите гозби и уж си хапва с апетит а пък съвсем леко да и се погади или погнуси от яденето и го повръща Sick и е адцки кисела
Това дали ще е от зъбките вече-защото нямаме още зъбче и се чудя да не е от това
Гледам я че на долния венец на мястото на първите предни бъдещи зъбчета има бели чертички -да не би да пробиват най-сетне зъбчета Rolling Eyes

# 181
IVKA&MIMI според мен скоро ще си имате зъбче.

# 182
  • Добрич
Ивче-Мими, гаранция давам, че са зъби, най-сетне!  Peace Hug  Wink

# 183
Зъбчетат я притесняват.Значи скоро ще се сдобиете със зъбки,а може ис  няколко наведнъж......кой зне.

# 184

Дано наистина да са вече зъбчетата защото много се тормози милата ми пикличка така

Благодаря на всички ви за отговорите-винаги мога да разчитам на вас за компетентен отговор
 newsm51

# 185
Правде браво на вас,нищо чудно някой ден да станете шефка на банка,което искрено ви пожелавам. smile3501 На Зори за изпита и аз като се сетя,че и на мен ми предстои след1 седмица съм се хванала за главата. smile3511 мамчета колко от вас смятат да пускат децата си на ясла другата година?Все си мисля,че при тези условия на живот би било по-добре да се върна по-рано на работа,но още много се колебая.

# 186
  • София
Здравейте wavey.
От миналата седмица не съм писала,но станаха няколко не толкова приятни случки  Sad.Ще карам поред.
За начало аз се разболях доста сероизно.Наложи се да ходя на лекар.Тя още щом ме видя ми постави диагнозата и съответно ми изписа една камара лекарства.Казах й,че кърмя,а тя направи една физионамия,дето по-скоро трябва да се види,отколкото може да се опише.Мисли няколко минути newsm78 и накрая заяви "ами ще спрете да го кърмите 10-ина дни".Е,хубаво да спра да го кърмя,но това ще му е втория път за един месец.Прибрах се вкъщи и с Ники голям размисъл му хвърлихме.Седим и мислим какво да правим Thinking,накрая той вика "ти така и така си решила да го отбиваш след като направи 1 годинка,по-добре сега го направи,а не да го храниш ту с кърма,ту с АМ."И така от 1.11. Дани вече е на АМ Sad.На мен ми е много криво,чувствам се така сякаш съм го предала.От време на време надувам гайдата newsm45 поради тая прична.Мъничето обаче много добре прие новата манджа и въобще не търси "мамините бурканчета",което хем ме радва,хем и малко ме натъжава.
В сряда привечер пък Дани започна да киха и цяла нощ го мъчи хрема.На следващия ден започна и да кашля, заведохме го на лекар,но за щастие се оказа настинка и доктора му изписа Мукосолван.Сега го пие с не много голямо желание и хремата спря,но сутрин продължава да кашля по-малко,та ако и тази седмица продължава кашлицата,другата пак ще посетим чичо доктор.
Мамчета,съжалявам,че ви занимавам с моите проблеми,но така ми олеква,особено за кърменето,защото Ники не може да разбере,защо ми е толкова криво,че не го кърмя вече.
Радвам се,че ви има Hug.
Сега,ще прочета назад какво сте обсъждали,защото цяла седмица не съм влизала във форума.

# 187
  • София
Честит Рожден Ден,Тане!
Бъди жива,здрава и много,много щаслива!

# 188
  • Добрич
Марти, разбирам те макар и ненапълно, защото аз можах да кърмя само 22 дни. Чувствам се много неприятно, че причиних това на детето си, но тогава просто бях в дълбока депресия и кърмата ми просто спря от раз. Чувствам се виновна, че така съм се чувствала и неспособна да дам най-добрата храна на Боби, но това вече е минало и в момента нищо не мога да направя. Само си казвам, че ако имаме второ дете ще се постарая да не изпадам в такива настроения след раждането. Та, на този фон от размисли си помисли и си дай сметка, че ти си направила много за Дани - сукал е цели 10 месеца. Мисля, че е предостатъчно даже. Не се вини, все пак и ти трябва да помислиш за здравето си, миличка.  Hug  bouquet
Правде, поздрави Кали за избора от мен и Борката.  Wink Hug

# 189
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Тане и от мен! Бъди здрава, щастлива и много обичана!   Hug

# 190
 newsm59  party023  bigdance2 Честит рожден ден Tane желая ти всичко най и весело посрещане на празника.

# 191
Марти и на мен ми се наложи да отбия Кристиян ,заради здравословни причини.Но после като размислих реших,че здравето е над всичко.Нали трябва да съм здрава мама,за да отгледам здраво момче.И така и аз плаках,плаках пък после се примирих.Добре е ,че приема новата храна.Няма място за притеснение тогава.

# 192
  • София
Честит рожден ден, Тане!!!

Много здраве, щастие, усмивки, радости, сбъднати мечти и детски смях!
  bouquet

# 193
  • София
Пак съм аз.
Честит Рожден Ден Зечова (на патерица)!
Бъди жива и здрава и знай,че висчко ще бъде наред! bdbaloni

Честито и на всички дечица пораснали с още един месец! baloni
Зори,,честито и на теб за изпита.
Правде, smile3501 на Калина,за избора.Пожелавам й от сърце наистина да стане банкер.Има хляб в тази професия  Wink.

# 194
Ех, Марти, съжалявам за болестта ти, а за кърменето не се притеснявай, до тук си направила най-доброто за Дани (разцелувай го от мен сладкия бузанчо Heart Eyes!) Само ако усетиш напрежение в гърдите цеди по малко, или пий Лецитин да не ти се запушат каналчетата! И дано бързо оздравеете и двамата!  bouquet И Марти, не съжалявай, че ни занимаваш с твоите проблеми, както козохме и на Зечова, нали затова сме тук, за да си сподляме не само радостите!
Мамамая, пиши моля те за яслата (може и ЛС), цени условия, адрес, че вече е съвсем близо времето, в което Калина ще става ученичка, явно няма да успея да намеря детегледачка, така че остава варианта частна ясла! Simple Smile
Ивка-Мими, очаквайте зъбчето съвсем скоро!  bouquet
Поздрави на всички  bouquet, явно пак няма да има разходки, че това време...
Честит Рожден Ден, Тане! Преди всичко много здраве и не напоследно място, много любов и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт