Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 365
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден,Тане!
Бъди много щастлива и обичана,от здраве и късмет да не се отървеш!

Марти,не се обвинявай,все пак и ти си човек,не си от желязо...Хайде,бързо се оправяй Hug
Въпреки утешителните думи,разбирам какво ти е TiredИ на моето кърмене му се вижда краят,просто кранчето пресъхва вече...Искаше ми се поне до годинката да кърмя,но...радвам се,че и до тук успяхме да стигнем с Борко Wink
За разлика от Дани,обаче,моят хубостник изобщо не иска да пие млякото от шише и съм се видяла в чудо CrazyВсе умувам как да му разпределя АМ в храната,за да достигне нужното му количество за тези месеци Thinking
Давайте идеи-ще са ми от голяма полза Praynig
Правде,поздравления за отличния избор на Калина smile3501
Ивка,вашите симптоми ме навеждат на мисълта,че скоро малката сладурана ще е в отбора на зъбатковците Wink
nadia_krisi,Стискам ти палци за сесията fingerscrossed
Нямам намерение да давам Борислав на ясла,до две години ще си го гледам аз,после ще измислим нещо и направо на детска градина...Такива са плановете ни за сега,но кой знае...Въпреки,че работата ми е сравнително добре платена,съм се примирила да се лиша от някои удобства,заради това аз да си гледам детето.Пък и ученето...много дини ми стават WinkТова е положението за момента,промени винаги могат да се направят Peace

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН TANE!Много здраве,щастие,любов!!!Ох,да се оплача и аз малко...тоест-да си споделя мъката!Иви има 8 зъбчета,които изкара без проблем,но от няколко дни се лигави,пръстите му за постоянно в устата,кривичък е....незнам зъби ли излизат,а и не дава да видя...вие как мислите??? newsm78
Марти ,не се притеснявай,щом си е приел другата храна...Ти пак си го кърмила мнооого,аз имах мания да отслабна и не ядях и го кърмих 20 дни,но ако имам 2-ро детенце-няма да е така!!! smile3511
правда_z ,браво на сладураната,да стане някой банкер... smile3503
kadrokosa ,сватбата беше super!Изкарахме си много готино!Сключиха брак в ритуалната зала до магазин "Контеса",а банкета беше в р-т "Лебеда"!Всичко беше страхотно,младоженците бяха и са много щастливи,кръстника се успокои след речта,имаше много танци,свириха "орк.Бисери"(те май са от Добрич) и бяха страшни!С една дума-беше 6!Ще има и снимки!
На ясла няма да го давам,мисля да си го гледам до 3 годинки и след това на детска градина!Поне за сега е така!
Пак прекалих с писането...
Лек ден на всички и нацелувайте малките слънца от нас! 55 lovekiss

# 197
  • Добрич
Зори, какво АМ му даваш да пие? Ако не сте на Аптамил или Милумил ти предлагам да избереш едно от тези две, защото са по-сладки от др., а нали кърмата е сладичка.  Laughing  Hug Иначе може да му правиш следообедното кремче с АМ, една доза например 210+7 л.АМ и сутрин ако яде попара да я правиш вместо с вода пак с АМ, пак една дозичка и така.  Hug
Веси, радвам се за сватбата.  Peace Сигурно е зъб да знаеш това за Иви.  Wink
За яслата, ами аз и др. път съм го казала, че съм й противник. Не мисля да го давам, освен ако не се наложи по обясними финансови причини.  Peace

bouquet

# 198
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви за милите думи и прекрасните цветя!Обичам ви!Черпя  party023 cheers
 Сега нямам време ,защото Мечо спи и ще бързам да приготвя част от празничната вечеря , ако мога ще се включа по-късно.

# 199
  • Бг-мама
Честит рожден ден и то мен Тане да си жива и здрава и много много щастлива.
Момичета мъж ми утре е на интервю за работа хайде дайте едно палцестискане за нас.

# 200
  • Добрич
Ей, Зечова, това е много добра и хубава новина!  Peace Утре ще си мисля за вас и ще   fingerscrossed на мъж ти! Дано скоро се похвалиш, че е намерил добра работа!  newsm10

bouquet

# 201
И аз стискам палци newsm10, ще видиш, че всичко е било за добро! newsm51

# 202
Ето,че след всяко зло-идва добро!Стискам палци на мъжа ти Зечова!!! newsm10 fingerscrossed

# 203
  • София
Момичета,благодаря ви за милите думи newsm51.
Зечова,стискам и аз  fingerscrossed.
Зори,може би на Бобчо му е необходимо време да свикне да пие от шише или наистина причината е в млякото.Пробвай с тези млека,които ти е предложила Къдрокоса,може да има ефект.
nadia_krisi,и аз ти пожелавам успешна сесия.
За яслата,няма да го давам по две причини.Първата е,че искам да си го гледам аз,а втората е,че тук се чака много за да приемат детето в яслата и дори да подадем документи,то неговия ред вероятно ще дойде когато ние трябва да стягаме окончателно куфарите за България.
Ще приключвам,че човека вече трети ден спи само по един час на ден и сега в момента е просто невъзможен ooooh!.
Приятна вечер на всички  bouquet.

# 204
Честит рожден ден Тане,
желая здраве, щастие, любов!!!

Зечова - и аз стискам палци
Марти - и аз бих отговорила като Къдрокоска, но и на мен ми беше мъчно когато спрях кърменето, така че - разбирам те. Все пак виж колко време кърми и чудесно се справи до момента!!!  Peace Ако позволиш - връчвам ти специален приз за това

Бягам, че беба реве.

# 205
  • Бургас
Момичета, и аз се включвамза малко с лоши новини от нас. Инес е с температура от сутринта. Ходихме на лекар-хомеопат, но за съвсем кратък прием преди работното му време. Аз настоявах да я види,защото имам лош опит когато беше на 4,5 м. Утре сме на хомеопатично интервю от 15:30 ч. Стискайте палци да не е нещо сериозно. Доктора каза, че може да е от зъбите, но и гърлото и било зачервено. Една приятелка ми каза, че и при нейното бебе е имало същите симптоми и е било само от зъбите.
Честит рожден ден , Тане! Желая ти късмет и щастие в живота! И да те даряват с много обич любимите ти хора!
Зечова стискам палци!
Извинете ме, че така набързо.

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНЕ,ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА
[/b]

Зечова,стискам палци утре на съпругът ти,дано всички мине ОК и да се похвалиш с нова работа.
sanimama,дано се окажат зъбки неразположенията на Инес.
Марти 10 месеца хич не са малко,не се укорявай,какво да кажем мамите дето не сме кърмили.
Правде ,браво на Калина,ориентирало се е детето.А ти ще споделиш ли рецептата на питката,че и на нас скоро ще ни предстои.И изобщо мамите,които са правили ще кажат ли някакви по-специални ритуали дали има.Не че не съм правила 2 прощапулника,ама беше отдавна.
Веси и Ина е с 8 зъба,но ръката и е постоянно в устата и какви лиги точи ,не е истина,крива е,като гербова марка е залепена за мен.Аз го отдавам на кътници,като и пипам венците долните са доста надути.Налита и да хапе.Това е при нас.

Момичета да ви питам,от няколко месеца се опитвам да кача снимки на Ина в албумчето ни,но все не успявам,просто нищо не ми качва.Имате ли представа защо?

Приятна вечер и спокойна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 10:04 от aliss

# 207
  • Добрич
Искам вашето мнение относно пътуването ни до София за събота и неделя. Чудя се дали Боби няма да му дойде в повече това наше пътуване.  newsm78 Километрите са доста и се притеснявам дали ще издържи за толкова кратко време толкова км. Мислим да тръгнем в петък и да приспим в Несебър и на сутринта в събота да тръгнем към Сф. От Несебър до Сф. са 400км. и после пак същото упражнение назад в неделя с приспиване в Несебър. От Добрич до Несебър пък са 250км. Като го смятам от петък до понеделник изминатите км ще са 1300 Какво ще кажете вие по въпроса? Мога да го оставя на мама, ама до сега не съм го правила и незнам как ще реагира Борката.  newsm78 В голяма чуденка съм. В нач. не се замислях, ама сега като сметнах и май нещо се притесних.

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 20:36 от kadrokosa

# 208
kadrokosa ,и аз не бях оставяла Иви да спи при мама,но за сватбата се наложи и бяха двамата 2 дни и половина,не,че не съм и го оставяла друг път-напротив,но да спи там-небях!Но...ето че и това стана,а аз като е при мама съм си най-спокойна!Е,имаше "гореща линия" по телефона,ама...няма как!Километрите не са малко,но ако Боби обича да пътува(Иви обожава)-няма проблем!Пак ти ще си решиш най-добре,защото си познаваш детето.Аз с Иви нямам проблеми,тя цялата ми бременност мина в колата и по пътищата,май от там обича да пътува! newsm12 smile3503 Даже за Нова Година ще ходим на планина и смятам да го взема и него!
Дано съм ти помогнала!!!
Лека вечер!  55  lovekiss

# 209
  • Бг-мама
Къдрокоска щом имаш възможност да оставиш малкото човече не се чуди и го остави при баба му.Сигурна съм че ще се грижи много добре за него да не кажа и по добре от нас те бабите умират за внуците си.Километрите са си много а е още малък аз направо умрях докато ги завлачим до морето и обратно.
Момичета гледам в лентата че и SI SA има рожден ден тя не е ли от нашия декемврийски отбор или бъркам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт