Успех във вземането на решение! 
Санимама, много съжалявам, че Инес е болна, но може наистина да са зъби, дано е това...
Алисс, ето я рецептата на питката:
"Питка
1 кисело мляко се разделя на две. В едната половина се слага 1 ч.л сода+1 суп. л. олио+1 суп.л. оцет+1 суп.л. сол+1 суп.л. захар+1 яйце. Във втората половина се слага 1 кубче мая. Двете половини се смесват(след като се е разтворила маята) и към тях постепенно се прибавя около 1 кг. брашно. Втасва между 30-40 мин и се оформя както ви харесва (аз я направих на слънчоглед) отгоре я мажа с жълтък и поръсвам със сусам. Пече се докато се надигне хубаво на 200 С, и след това се допича на 150 С. Опитвате с шишче и ако е необходимо се слага фолио, за да не се препече коричката. След като се извади от фурната я мажа с малко масло и завивам с кърпа.
Само да предупредя има много месене при тази питка, аз си го спестявам с робота....но не съвсем изцяло"
Копирах я от форума, разбира се!

А ето тук още теми за питката:
1. Питка за прощъпулник
2. Спешно-за питката за прощъпулник!
3. Питка-хризантема
Скоро някой беше пускал линк за Прощъпулника, но ето го пак !
Зечова, права си, мила Си*Са наистина си е наша декемврийска мама, но се загуби в последно време, предполагам, че с Нефи са заминали за Англия! И все пак
Честит Рожден Ден, Сиси! Да сте живи и здрави и много щастливи!

,за това и кашите не ги обича,но аз му ги приспособявам,правейки ги по-безвкусни.Така,че едва ли ще ги хареса млеката.Иначе попарата точно така му я правя,а на обед слагам АМ в пюрето,когато давам зеленчуково,в месното не слагам.В плодовите също добавям АМ.

.