Феята на зъбките е наминала и покрай нас-Бобчо си има второ зъбче

Благодаря за чудесната прогноза! 

Мила, и Борис не яде никаква закуска освен АМ - 250мл. Пробвай с бисквитена торта с АМ дето писах по-горе.
Пробвай кроасанче без крема в АМ. Знам, че сте на кърма, ама за закуска или кремчета може да ги правиш с АМ. Дано си хареса нещо Калина!

Обадих се на позната педиатърка, описах й картинката. Препоръча ми капки коларгол и сироп Перитол за да не развие алергичен ринит. Каза че според нея е нещо като синузит - имаше друго име детския такъв, ама вече не го помня. Който е слагал тия капки знае че съдържат йод и цапат ужасно. След всяко спане Сиси се събужда като черен индианец - омазана цялата със сополи, боядисани от капките. За чаршафите - сещате се - картинката е същата, сменям ги по няколко пъти на ден. Вечер след като изпие млякото, давена от сополите почва да кашля и да се дави - накрая повръща част от млякото премесено със гадни сополи, оцветени от капките. Иначе спи по много през деня, което не е характерно за нея. Позната докторка каза че ако не се оправи от така предписаните илачи за 3-4 дни ще трябва да я водя на УНГ и да се взема назален секрет за да се провери за стрептококи. Повече се боя да не е някоя гадна алергия, че това няма лечение. Утре стават три дни от как сме почнали лечението, а резултатите са променливи. Не ща да го водя вече никъде това дете по лекари щот се измъчи зверски да реве по прегледи и от това да го поя със сиропи, да му слагам капки, да пръскам стеримар. Реве, опъва се и ми е много жал, ама какво да правя. Дано не се наложи да ходим на УНГ, но не виждам прогнозите да са добри за сега
И тя като Стилиян се лепнала като гербова марка за мен - реша ли да отида в тоалетна и реве. Може би е защото е болна. Старая се да й отделя внимание, но тя на моменти направо ми се качва на главата - ако не й дам нещо реве. А как къжете да й дам нож или някой остър предмет като го иска?! Венците назад са се подули и тя отвреме навреме изревава и ги блъска, сигурно я болят. Апетита е променлив. 

.
.Вече ми омръзна от тия зъби
.
.
.
.Още тия дни ще я направя и после ще докладвам как се е приела
.А сутрин Дани освен 250 мл. АМ изяжда максимум 100 гр. пл.пюре.Повече не мога да го накарам.
.На мен не ми се иска да го свиквам на немската кухня,защото живот и здраве след 2 години той ще тръгне на детска градина в България и никой няма да му готви например варени картофи с черешово сладко.Молбата ми е да споделите не толкова рецепи колкото предложения за манджи
.

Пачи - дано да грешиш в съмненията си за алергията