Милички ние сме много болнички.Едвам заспа малкият принц.Сложихме свещичка ефералган за температурата и си легна,ама много се мъчи моят бебо.Направо ми се къса сърцето.Няма ли да свършва вече този вирус?Лека вечер!И приятни сънища на всички!

Дано скоро се оправи Инес и всички да сте щастливи. За разстройството може да дадеш Хидрасек - прахчета. Аз имам идея за хомеопат, но още не съм завела Борката. И това ще стане. Аз пък съм твърдо за хомеопатията и давам разни бонбонки почти всеки ден. 

Ето ги:
но още снощи беше по-добре, но през деня бях спряла лекарствата. Спрях всичко - сиропи, капки, всичко. И тя се оправи
Днес носа й текна веднъж, дваж, но аз изчистих сополите и толкова. Дори излезнахме днес, не бях я извеждала сума време. Детенцето просто разцъфна
Сега пак чувам, че похърква и смърка нещо, но се надявам да не е нещо сериозно. Мами, имам едно съмнение и ще споделя, пък ако искате и луда ме наречете, но мисля че Сиси се разхреми от сиропа за кашлица Проспан. Още предната седмица беше на Мукоплант, обаче той е много сладък, а тя не е много май по сладкото и й се повдигаше от него и го сменихме с Проспан. Тогава тъкмо се беше пооправила от сополите и хоп те изведъж пак тръгнаха, но все още беше на АБ и не беше силна хремата. Когато АБ свърши и останахме само на сироп започна страшното. А вчера първо спрях Проспана, защото ме налегнаха съмнения. До обяд хремата понамаля, след обяд вече не сложих капки за нос. Вечерта хремата беше само няколко много редки, течни сополи и това е. Може и да си въобразявам, но мисля че Сиси все пак е направила алергия... към някоя съставка на Проспана. Така че ако ви се случи нещо подобно имайте едно на ум. Благодаря на всички за добрите пожелания 
.
егати немските манджи
Пожелавам бързо оздравяване на Инес

като видях какво количество мляко изпива на веднъж Николушка, ми то сигурно го държи сит за половин ден. Защо както каза и mimiska не пробваш да го намалиш
. Може и да прояде.
Бързо оздравяване на Дари

Незнам какво да кажа друго. Дано съпругът ти скоро да се прибере и да си спокойна поне за него, ще стискам палци

Дано да е както трябва!

-на крачето му открих кръгло петънце,малко по-дребно от стотинка,което прилича на ожулено и е с леко по-тъмен цвят от този на кожата.Следя го за промени и евентуално за поява на нови такива.Силно се надявам да не се окаже алергия 

,добре е,че вече си по-спокойна.

Ако не искате да го цепне,можете да откажете.Нашият педиатър е против насилствената манипулация на този етап(последните медицински статии на тази тема също отричат рязкото забелване),на едно мнение сме.Стискам палци за утре 

дано се засечем скоро! 
За думите - честно нямам обяснуние, освен да мисля, че просто не иска да ги каже.
Пък за вървенето най-вероятно е от падането, стреснала се е. Борис така не искаше да прави крачки когато го боля силно коремчето, но при вас това няма да е.

, почвам с теб, че въпросите ти са много...
, с нея да си чеше венците. И аз тогава изхвърлих всичките биберони. А смукането на биберон няма нищо общо с носенето на шини - доказано в съвременната ортодонтия. Пример съм и аз - никога не съм смукала биберон, а се наложи да нося шини като малка.
Няма никакъв избор... Тъп град
!
Всички дечица го правят,това е естественият път на развитие на речта.Казвам ти го като бъдещ специалист в тази област,даже и изпит имам след 20-тина дни,мисля с 6 да го взимам 

.
.Сега вкъщи е тихо и спокойно,надявам се,че ще продължи поне няколко дни,защото това зъбоникнене ми идва малко в повече.
.
.
.
.За говоренето,ами и той е зациклил на "мама","тата" и "ам-ам".така,че спокойно,Сияна си се развива много добре за възраста
.
.