Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 373
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Зечова, и аз искам да ти вдъхна кураж, представям си какво ти е, но не плачи и се успокой. Дано скоро нещата се оправят и да е за по-добро. Ще видиш, че като отмине всичко ще се сещаш и ще се смееш как си могла така да се притесниш за нещо преходно, като си имаш две слънца да те греят и да те радват. Аз съм се убедила от личен опит, че всяко зло е ВИНАГИ за по-добро. Да знаеш, че има равновесие и при вас везните ще се наклонят към по-хубаво.  Hug
Правде Обувки Примиджи ги продават в Бургас в м-н Синди.
Миме, хайде като изкарате колата от сервиза, да ни повозиш виртуално
Зори, честито зъбче и бързо да се справяте със зачервеното гърло.
Марти, оправяй се бързо от настинката, пий чайче и мъжо да те масажира хубаво Wink

# 76
Пфу, а навън верно станало зима. Ей сега простирах и просто замръзнах от вятъра! На варненки не знам какво им е...

Правде, имай си едно на ум с тази хрема. И на Стени бяха прозрачни сополи заради зъби (горните два, а излизат и още два #Crazy), обаче после като взеха да свършват сополи пък взе да покашля. То нали със зъбоникненето и имунитета пада, а пък те още и никакъв го нямат... Така де - бъди нащрек!

Зечова, много съжалявам Cry! Само не се предавайте! Нямате право в името на децата! Трябва да сте силни заради тях. Представям си какво ти е, то в днешна БГ е трудно човек да се справя дори и да работи, пък без работа е... Ако имате нужда от юридическа помощ - насреща съм! Hug

Я аз нещо друго да ви питам - дайте идея как и с какво да заградя печката, та Стени да не се залепи на нея! newsm78

# 77
Зечова,страшно ми е мъчно,че страдаш така Sad
Дано бързо съпругът ти да си намери нова работа, по-добре платена, и да си гледате дечицата спокойно и щастливи Praynig Praynig Praynig
Горе главата,всяко зло за добро PeaceЗнам,че е лесно от страни да се говори така,но и ние не сме в цветисто положение(по съвсем други причини),та и аз все това си повтарям,за да ми помогне да изплувам на повърхността...
Стискам ви палци  Hug

Ивонка,благодаря ти!Ще поникне и вашето първо зъбче,пожелавам й на малката сладуранка да избегне тези приключения,които нас ни сполетяха покрай пробива Peace
Марти,бързо се оправяй Heart Eyes

# 78
Zorie дано да ви минава бързо гърлото че е много неприятно....ние така бяхме преди месец и доста трудно ни мина ама то на малките деца и най-малката настинка да е веднага им се зачервява гърлото Confused-миличките ....зъбчето така като гледам скоро няма да излиза....ама аз колкото повече го чакам то толкова повече се бави #Cussing out
Хайде от мен .....чао....отивам да си нахраня принцесата и пак ще си пишем
Поздрави на всички   bouquet

# 79
  • Варна, морето и сините вълни!

Я аз нещо друго да ви питам - дайте идея как и с какво да заградя печката, та Стени да не се залепи на нея! newsm78

Аз преди бях оставила Борко да се опари при не много горещ радиатор - не го пипна повече.
Преди седмица като беше пак хванал кучешкия студ Яни по подобен начин отказа Жоро да пипа камината.
Не е приятно, но по - добре леко опарване отколкото жестоко изгаряне Peace

# 80
els ,аз нареждах столове,ама не помогнаха!Пробвах да се изгори и да види че не е приятно-пак нямаше ефект!А сега дърпам кошарата(тя е на колелца) и заема цялото място и няма как да стигне печката!Не е красиво и подредено в стаята,но само така е БЕЗОПАСНО,а това е най-важно!!!Дано съм ти помогнала!!!  bouquet

# 81
Тенк ю  Hug за споделените идеи, момичета! Приемам и още! И хич не ми дреме кое е красиво и кое - не! Само че проблемът е, че сгъваемата кошара, дето седи в хола, и сега служи за преграда, защото холът ни всъщност е 2 в 1 - неочаквано добра комбинация или казано другояче - холокухня. Та сгъваемата кошара сега е преграда към кухнята. Но знам ли, може пък да позволя достъпа към кухнята... Досега карахме с включване на духалката преди баня в детската и с климатика в хола, но ... времето не се шегува и ще трябва да пускаме "тежката артилерия". Ох, страшно мразя зимата #Cussing out! Гответе се, предстои да ви надуя главите от рев заради студа! Направо незнам как ще ме издържите hahaha!

# 82
вече почти ме няа тук сред вас
изкам само да ви кажа, че много ми липсвате
цунки & гунки

# 83
  • София
Здравейте и от нас!

Зечова, горе главата, мила! Много неприятно наистина. Но и аз, както и другите момичета, вярвам, че това не е краят, а едно ново начало. Само търпение, кураж и вяра!!!  newsm17 newsm51

Мимито, малко на патерици, честито ново превозно средство!  newsm01 Ха дано с този удар на паркинга се свършат всички перипетии и неприятни емоции. Само хубаво, безпроблемно и безаварийно каране!!!   car003

Зори,  smile3501 за резултатите на изпитите, честито изстрадано 1во зъбче на Бобчо и стискам палци за гърленцето!  fingerscrossed

Марти, с този юнак до себе си ти е абсолютно забранено да се чувстваш зле, болна, неразположена и подобно.  smile3528  Много силно стискам палци и на теб!  Praynig

Елс, и аз не обичам зимата. Нито студа. cold Нито снега.  Nature Snowman  Така че не си сама в тази си болка Wink Относно преградите - в TCM се продават едни такива оградки - специално за малки деца до 2 годишна възраст и функцията им е единствено и именно тази - да преграждат достъпа на мъника до друго помещение / място. Условието обаче е да имаш странични прегради, на които да се монтира тази оградка - преграда. Сигурна съм, че не съм обяснила като за световно  Embarassed, но поне знаеш идеята и можеш да потърсиш / попиташ тук-там. Успех!   bouquet

Хотмаме, тамън да ти завидим за великолепния избор, който имаш, и огромните възможности в голямата свободна страна и ти взе, че ни попари мераците Wink Страхотни обувчици наистина!

За спането - Надето си спи в собствено креватче откак сме се прибрали от родилното. Нито едно от децата не е спало с мен... Въпрос на личен избор според мен все пак.  Peace

Вигантол - бях го спряла през лятото. Заръката на педито беше да почвам по 1 капка в края на октомври, когато намалее слънцето. А то нали, милото, гря яко последните дни, та не съм почвала. От утре обаче ще.   thumbsup

Малко дълго стана, за което сори. Но поне се постарах да обхвана всичко обсъждано. Ако не съм - после пак.
  love001

# 84
здравейте момичета
писах писах и дъщеря ми изтри всичко, сега наново
Зечова много не приятно, че мъж ти е останал без работа, но горе главата, не се отчайвайте и дано намери по бързо нещо ново. А какво работеше той, що са го съкратили
Зори честито ви първо зъбче, най накрая и този сладур Бобчо се озъби
Мимито честито ви возило и леко и безаварийно карайте  Wink
Елси спокойно все ще те изтърпим да ни надуваш главите, че не обичаш зимата. То май всички не я обичаме  Mr. Green .
Аз днес ходих до частната ясла, в която мисля да пускам Мирелата и за пореден път се уверих , че няма да сбъркам. Просто мацката е толково готина и такъв подход има кум децата евала й правя. Седващата седмица се разбрахме да я дам пробно да видим ще свикне ли и как ще е и малко по малко да си остава там за цял ден. Та се надявам и на Мирелката да й хареса и да си стои там така ще ми е по спокойно. Сега баба я гледа, но все се притеснявам да не се натоварва жената и да си мълчи, защото ме жали че трябва да изкарвам парички
хайде лека вечер от мен , ще ходим да се чъпкаме и да спинка мирелка

# 85
  • Добрич
Здравейте!
Много сте писали и много ще изпусна да кажа, но се включвам най-вече заради Зечова.
Зечова, мила, много съжалявам да чуя за случилото се в семейството ви. Наистина ще е трудно, но най-важно е да сте здрави. Стискам палци мъжа ти да си намери в най-скоро време нова и по-хубава и по-платена работа и всичко да се нареди добре за вас. Ако имате нужда от нещо съм насреща. Предполагам, че и всички момичета тук са на това мнение. Няма  да ви оставим да ви е трудно!  Peace Hug Hug Hug
Иначе днес бяхме на консултация. Резултатите - 78см./+2см/ и 100-тина грама по-тежък. Сега сме 11,100 кг. Имахме проблем, но не споделих, зада не ви отегчавам с нашето разстройство почти вече цялото лято. Последните два месеца ту се оправяше, ту пак се започваше и най-накрая разбрахме май от какво е. Казвам май, защото пак не е 100% сигурно, защото не сме правили изследвания, но се оказа временна непоносимост към лактозата. Сиреч към млечната захар. Сега ни изписаха безлактозно АМ - ALL 110 и едни ензими за подобряване на коремната флора. Няма и да приемаме млечни продукти. Надявам се от това вече да има продължителен ефект и да ми се оправи детенцето, че много му се струпа.  Praynig
Зори, честито ви зъбче и на теб изпити. Браво! Купи нещо беличко на Бобчо, за да са му все бели зъбките.  Wink Радвам се, че сте и по-добре.  Hug
Елс, браво и на Стени, че бързо се възстанови детенцето.  Hug Heart Eyes
Мими, честито возило и вече без аварии.  Peace Hug
Гледах всички снимки и искам да кажа, че всички са толкова много пораснали и оформели, че вече със сигурност нямаме бебета, а малки деца.  Hug

Лека вечер на всички!   bouquet

# 86
Здравейте мами на декемвриичета!!!

smile3535

Наскоро открих форума и заради това чак сега се включвам.
Моята малка дъщеричка се казва Елена.Роди се на 5.12.2006г.,3.250кг.,50см.Исках да родя нормално,но не стана.Родих я секцио по спешност.Голямата ми дъщеря е на 7 г. и също е голяма сладурана.

# 87
Zechova, mnogo pregradki i nedei plaka. Shte se naredi, shte ima rabota. To jivota dnes e takav obarkan, vseki den neshto te tzapva. Deto moq muj zakluchi premadro vchera "Mnogo slojno neshto bil jivota, osobeno s choveche". Nashite problemi sa suvsem drugi razbira se, ne taka tejki..
Ooops, radunka stana, cunki ciao!

# 88
И аз се включвам за кратко. Зечова, хиляди прегръдки и от нас и горе главата! Мислете позитивно и скоро всичко ще се нареди. И тъй като е вярно, че най-големите кавги в семейството най-често са за пари - не се ядосвайте и се подкрепяйте! И ако има нещо- както е казала Къдрокоса - сме насреща! Hug Hug Hug
Добре дошла на мама М  с госожица Ели!
Hotmame, виж какви разкошотии из Хамериканско е открила една мама от фотошопската тема - Шапки красота Simple Smile
Правде, за Примиджи имаше тема с посочени магазините, където продават в София. А иначе саитът им - ETO . Насъбрах розички. Прати ми снимка на терористката на кучета, която харесваш, за да се пробвам:)Бягам, че едвам си държа очите, а ме чака и шетане след гости Confused

# 89
Зечова, горе главата! Сигурна съм, че е за добро. Особено ако съпругът ти не си е обичал и работата.
Хиляди прегръдки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт