Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 368
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Добро утро и от нас тази сутрин!
Голям студ е днес навън, бррррр. Ще се екипираме здраво като отиваме за кухнята. Нашата зимна екипировка е складирана от миналата година - зимен гащиризон с цип и поларена подплата, мнооого дебел, подарък; зимно яке шушляково с подплата и гащиризон с презрамки в комплект, подарък; зимна грейка, пак подарък. И всички са розовииии с изключение на грейката, която е циклама. Много ме е яд да ми стоят дрехите цяла година, докато дойде време да ги носим, ама какво да правя - подаръци. Ние с баща й и купихме палто, ще е подарък за РД, много мадамско, малко й е големичко, но тъкмо ще го носи и другата зима, че е бая скъпичко. Като го облечем по-нататък ще пратя снимки. Зимни боти още не сме купили, а и като гледам в студа май единственото ни излизане ще е до кухнята, а до там в количката и завита с одеало, може и без обувки. Но така или иначе ще купим някакви, харесаха ми моделите на Примиджи-естествена кожа отвън и отвътре и много нежни модечлета за малки дами Wink
Искам да ви питам 2 неща. Първо давате ли вигантол на бебоците? Ние бяхме спрели през лятото, сега доктора ни изписа по 1 капка. И второ - някой ползва ли слинг и какви са ви отзивите, удобно ли е за порасналите ни бебчета.
Исках да пиша още, да поздравя учещите мами за успехите и т.н., ама Инес ме дърпа и хленчи и не става.
Хубав ден и до писане.

# 61
Sanimama ,аз давам на Криси вигантол всяка сутрин ,на гладно по 1 капка.И ние лятото го бяхме спрели,но от около 2 месеца пак му давам.Да си носите чудесните подаръци със здраве ........и не се страхувайте да излизате,освен ако няма дъжд,вятър и мъгла разбира се.Добре завита и облечена на бебата няма да и е никак зле на чист въздух:))

# 62
Бррррр, и при нас е студено. И духа гаден вятър. Само като гледам на отсрещния тротоар как се люлеят клоните на една върба и на една бреза и как плющи от вятъра прането на комшийката... брррр, става ми студено, въпреки че съм на топло. На всичкото отгоре пак е едно такова леко дъждовно - нито вали, нито не вали, колкото да не можем да излезем. Добре че има кой да ни носи кухнята, че ако трябва ние да ходим да си я взимаме, незнам как ще стане - завити не стоим, на дебелото зимно яке още не сме му свикнали (то и само веднъж, онзи ден следобед, му го сложих, де)... Хич не я ща тая зима, ама какво да се прави - всяка година си идва, упорита работа бе, все се надявам да прескочи, ама де тоя късмет Wink!
Яни, поздравления за снимките! Справила си се страхотно, а и Жорко голям мъж вече станал!
И на Рада, на Маги и на Дани снимките са супер Heart Eyes!
Браво на Рада, че е се научила как се слиза. Стени все напира с главата надолу  Crossing Arms.
И аз исках да ви пусна някоя и друга снимка, на Стени, че и той вече е голям мъж, ама не мога да го изловя да го снимам. Не спира за секунда, а фотото ни е скапано и размазва снимките, ако се мърда #Cussing out.
Зечова, и при нас мерят доста на "око". Последния път Стени беше по къси чорапки, боди с късо ръкавче и памперс (току що сменен, а не натежал) и му махнаха 200гр от това, което показа кантара.
Като гледам всички дечица са здраво оборудвани за зимата. Аз тоя път гледам да не прекалявам с покупките - купувам само каквото наистина е необходимо, в необходимото количество. Те не успяват децата всичко да носят, когато им натрупаме камари дрехи. Колко неща от пролетта и лятото останаха даже не облечени, не е истина. Пък и няма да сме чак толкова време навън... Така че го давам по кротко. Пък нека останат парички и за мама Wink.
На зимна почивка ние няма да ходим, а и аз никога не съм им била фен на зимните почивки, така че съвет не мога да дам.
Вигантол-а не сме го спирала и през лятото, защото Стени много расте, а и фонтанелата му още не е затворена.
И този път накрая добрата новина - Стени е вече значително по-добре, да не кажа съвсем оздравял, да не ме чуе дявола! Дано при Бобчо да е било от зъбчето всичко! Чакаме вести за оздравяване и от останалите Praynig.

# 63
Здравейте на всички
много се радвам за новата теа Joy
Имам малко снимки на малката ми пикла и мисля да ви ги покажа Peace
http://www.bgphoto.net/photos/20542/o632978860179687500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/20542/o632978859880625000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/20542/o632978857848281250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/20542/o632978857595156250.jpg
Хайде искам да гледам и други бебоци  bouquet......че трябва да си харесаме един зет Joy

# 64
Здравейте и от нас!
И Калина е с хрема, но (засега) бистра и прозрачна, може и да са зъби, защото както си играе и започва да реве, така прави и празе нощта!
За спането в леглото на големите hahaha, ами така си спи тя от 5-ия месец, като започнаха да се показват горните зъби, и така си продължава и досега. Когато не я боли нещо заспива в 9-9:30 и се събужда към 5-6 да суче, така че това засега ни ни пречи. Но ще започваме да се учим да спи в нейното си легло, приближено до нашето. Само чакаме да спрат да я мъчат зъби и....надявам се, да се получи! Mr. Green
Мими, и аз не бях видяла, но честита кола! Леко и безаварийно каране! За зимната почивка - варианта Смолян-Пампорово ще ви излезе значително по- евтин от Банско, откакто стана много модерен курорт, с построяването на новите писти, цените станаха като в Боровец. Ние често ходехме там, има едно село Баня, между Банско и Разлог(едни приятели имат вила там), с топъл минерален басейн, и мога да направя сравнение, но така комерсията е голямо нещо, доста места в България вече не са същите (много се разфилософствах - извинете ме Embarassed).
Зори, честито зъбче на Бобчо! Да са здрави и бели! Hug
Ели, радвам се, че Стени е по-добре (почти здрав)! Hug
За Вигантола, Калина не е пила от март, фонтанелата и не е затворена съвсем, но се е смалила съвсем. Може би ще започнем пак с приема, но ще видим, като отидем на мерки и теглилки през ноември.
Навън е ужасен студ, но ще излезем за малко на люлките. И ние сме добре оборудвани с екипи за зимата, само не знам като започне да вали сняг да купувам ли ботушки, или обувките с каракул ще свършат работа, но това ще го реша в движение. Grinning
В неделя ще правим Прощъпулник, че от мин. събота вече доста смело се пуска да ходи сама, но навън още не иска. Резултата от ходенето е терор на горкото куче, но ....нищо не мога да направя, тя реве и се тръшка, като откажа да я водя при него. Cry
Нашата педиатърка тегли децата голички, дори и без памперс - така, че кг на Калина са почти реални. Казвам "почти" защото още карат с една везна дето сигурно и нас са мерили на такава. Но с нея, или без Калина си е 8 кг (поне толкова беше на последната консултация Laughing, ами финна мацка ще е и това си е! Mr. Green А от педиатърката не съм много доволна, привърженик е на "тежката артилерия" в лечението. НО засега няма да я сменям, има още време до декември!
За слинга, моят е тип Maya Wrap (с халки) и все още успявам да напъхам Калина в него, но ако претичвам някъде наблизо, си я слагам и в кенгуруто. Просто тя още не е минала 9-те кг и затова мога и там да я нося Mr. Green
Яни, снимките са страхотни!
Хайде искам да гледам и други бебоци  bouquet......че трябва да си харесаме един зет Joy
Ивка-Мими - снимките на Ивон можеш да качиш и в албума на Декемврийчетата Grinning
Коки, честито ви колело!  bouquet
Санимама, къде продават обувки на Примиджи, защото аз и харесах ботушки на Минимен, но бих искала и други да погледна!
Доста се поолях, извинете ме! Embarassed
Приятен ден!  bouquet

# 65
Здравейте!
Ама,че студ,едно депресиращо е времето навън...
Бобчо е по-добре,зъбчето се белее,не мога да му се нарадвам,толкова го чакахме Grinning
Вчера,въпреки това,се обадих на нашия чичо доктор.Дойде,човекът,прегледа го,видя му и ушенцата-за щастие нищо им няма,но гърлото му е доста зачервено.Разбрахме се утре пак да го види.Освен зъбчето и вирусче го е пипнало момчето SadДано да се отърве от АБ Praynig
Иначе все още няма апетит,но поне вода пие,снощи се кърмихме няколко пъти почти на два часа до сутринта.
Зечова,указанията ти ги следвам безпрекословно,комбинацията дава много добри резултати  :hug
За спането в нашето легло-от осем-девет месечен се е настанил човекът и няма намерение да се връща в своето си,не знам как ще го отучваме Simple Smile
Вигантол-не съм спряла да му давам,през лятото давах по една,през останалото време-по две капки;
Нашето кенгуру си стои само за красота,така и не се приспособи към него,не му е удобно ли,не знам ThinkingНа мен винаги ми е било мечта да си нося бебето в кенгуру,но...с второто може би Wink
Яни,много си задобряла с фотошопа,браво PeaceАма и моделът много хубав,бе Grinning
Момичета,на всички благодаря от сърце за милите думи и подкрепата  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Здрвейте и от мен!
Вчера не съм влизала,понеже в събота сме кръстници на приятели и чистих ли,чистих...разказа ми се играта!Уж всеки ден чистиш,а като почнеш-пак има!Добре че мама взе бебо,че да изчистя всичко както аз си знам,иначе като е вкъщи-не става!
Как са мушмуроците?На всички болни-скорошно оздравяване! yes
Ние от 2 дни вече нямаме сополки!  :newsm44
Малеее,какъв е тоя студ?Днес и нослетата не сме си покозвали навън!Тати като се върне от работа ще ходин на пазар,че памперсите са на свършване....списъка с покупките пак се напълни! smile3521
Ние за зимата си напазарихме миналия месец,но искам да взема на Иви някакви ботушки!Той има проходилки на К&К,ама...не ми се струват подходящи за зимата!То не,че вървим...ама...пуска се прави 2-3 крачки,ама сам го е страх,иначе като го държа-върви!
Вигантола не сме го спирали,защото педито каза,че сме били по-шишкави и трябва да му давам всяка суртин и вечер по 2 капки!Само лятото ги беше намалила на 1 капка-сутрин и 1-вечер!Сега пак-по 2! newsm78
Ние се научихме да се изправяме сами!До сега не можеше без моя помощ,ама тази сутрин както беше седнал и си играеше в кошарата,се изправи! newsm44
През деня спи един път(1-2 часа) и това е,после заспива в 9-9:30h и спи до 9 сутринта!
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА БОБЧО!
Сега отивам да изпуша 1 цигара,докато не се е събудил звяра!
Лек ден и целувки на всички! lovekiss

# 67
  • София
Здравейте wavey.
Моята настинка още продължава и съм доста отпаднала.Омръзна ми,не искам да съм болна Crossing Arms.Дани все още се държи,независимо,че само се бута в мен.И той е същия като Инес и Сияна,а ми е видял гърба и се започва едно реване едно чудо ooooh!.Изглежда ще е мамино синче Mr. Green.
Зимна екипировка,има един комплект от миналата година яке и панталон доста дебели,но той доста дръпна на ръст и може вече да му е малък,ако е така то тази седмица трябва да го оборудваме и с такъв комплект и с ботушки.Тук също е голям студ,а от утре Т пада с още 5 градуса  ooooh!.
Вигантола,давам му всеки ден,защото той хем много наддава,хем и много е пораснал.
За почивката на планина,аз не обичам да ходя на планина,предпочитам моренцето и топлото време Grinning.
Яни,Жорката е мнооого пораснал.А снимките са невероятни smile3521.
IVKA&MIMI,не се притеснявай няма да останеш без зет с такава красавица Wink.
Коки,честито ви колело и от мен.Симонка бонбонка да си го кара със здраве,нищо че идва зима Wink.
Правде,да фотографираш малката сладурка на прощъпулника и да й даваш да тероризира кучето,то нали е затова Mr. Green.Коя друга играчка тича и лае  hahaha.
Сега ще ходя да полегна,да използвам момента докато Дани спи.
По-късно ще надникна.

# 68
Добавих и аз малко снимки на Бобчо в албумчето на декемврийчетата

Покрай всичките проблеми около нас пропуснах да похваля всички декемврийчета колко са пораснали и колко по-хубави са станали Peace

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 13:14 от Zorie

# 69
Хайде и аз си преместих снимките на пиклата ми в албумчето Peace

# 70
Zorie честито ви първо зъбче Heart Eyes....нашето още го няма Rolling Eyes ама го чакам и аз с нетърпение  Peace
много ти е сладък мъника и с тез хубави сини очи ще разбива женските сърца Laughing.....-ПУ-ПУ
  bouquet

# 71
  • Бг-мама
Момичета тук си споделяме всичко и в момента ми е много тежко и исках да ив споделя одеве са съкратили мъжа ми от работа и вече 2 часа рева и треперя и не си намирам място от притиснение с тез 2 малки деца................
боже много ми е мъчно

# 72
Зечова мила не се притеснявай защото всичко ще се оправи Hug нали знаеш че след всичко лошо идва и хубаво Heart Eyes...не се тревожи ще видиш че ще се оправят нещата....и при нас никак не ни е било лесно в много моменти защото ам сама си отглеждам детенцето и дори за една чаша вода разчитам само на мен  си, а съпругат ми работи неуморно от сутрин до вечер.....ще видиш че съпругат ти ще си намери работа.... Peace..... така е било писано да стане и най-вероятно е за хубаво-аз така все се успокоявам в трудните моменти PeaceНяма да плачеш Naughty Heart Eyes защото така се тормозиш повече и децата ще разберат че на мама и има нещо....Горе главата..всичко ще си дойде на мястото  bouquet

# 73
Зечова,мила не се притеснявай,всичко ще се оправи и ще бъде ОК!Всяко зло е за добро!!!Така е било писано и сигурно ще си намери по-хубава работа!Не плачи,всичко ще се оправи,ще видиш!!! newsm10

# 74
  • Варна, морето и сините вълни!
Зечова, тези хора нямат грам толерантност  #2gunfire #2gunfire
Но от фруга страна може да е за добро! Дано скоро си намери съпруга ти нова и по - добре платена работа!

Благодаря за пожеланията за новото возило  bouquet Много му се кефя, но утре отива в сервиза  Confused Още първата вечер ни блъснаха колата на паркинга #Cussing out

За ските мерси на всички за идеите  bouquet Ще потърся и дано си харесаме местенце! Аз обожавам и планината, и морето  Laughing Нали съм чедо съчетало у себе си и балкана и морето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт