Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 364
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мами, търсим къде да ходим зимата да караме ски. Трябва ни нещо прилично,но да има и кухня, за д аможе принцеса Катерина да се храни все пак  Laughing Ако някой знае нещо да свирка моля  Peace

Препоръчвам ти Смолян за спане (и кухня!) и съответно Пампорово за ски. За кухнята ти гарантирам с двете си ръце, че е много добра (по отзиви от мами, не от личен опит), а и е безплатна!!!  Peace  За ските в Пампорово съм по-скептична, имайки предвид застрояването, пропадането на пътища и писти...   Shocked
Това знам, за това свиркам!    bouquet

# 46
Здравейте!
Бобчо си има вече зъбче PartyПо-скоро е бяла точица,но все пак си е зъбче.Целите тези мъки са били за това...Малко ми олекна,че не се оказа вирус(все пак ще го заведа утре и на лекар),но като гледам как се мъчи детенцето направо ми се къса сърцето CryОсвен,че не иска да яде,отказва и да пие-тази сутрин памперсът му беше тъмно жълт,направо посърнах като видях,много се притеснявам от това обезводняване.
Температурата вчера през деня я смъкнахме,но снощи късно пак вдигна,а след Панадола -пак се нормализира,за сега няма.Вчера беше с леко разтройство,но повече не е имал такива неразположения.
Като капак на всичко имах да се готвя за два изпита,които на пук на всичко си взех със шестици днес Wink
Много съм изморена,понеже не спах много последните две денонощия,но не мога и да се отпусна да поспя,явно е от преумората...
Стискайте палци моят хубавец скоро да се стабилизира и да почне пак да яде!
До скоро,целувки на всички Hug

# 47
  • София
Зори,супер новини.
Честито на теб за изпитите!
Честито първо зъбче на Бобочо!
Стискам палци оттук нататък всичко да е постарому и сладурчо да се възстанови напълно newsm51.
Ето малко снимки на Дани:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73278

# 48
Да му се незнае, толкова бях ферманосала и ми се изтри! #Cussing out

Та привет!
Ще трябва да щрихирам:
Благодаря ви за загрижеността, днес посетихме УНГ детски и каза, че Никсъна ще го бъде. От безхаберие до този зловещ отит се е стигнало и сега АБ е наложителен. За 8 ДЕНА! Да ви кажа, ако някому се наложи: ИСУЛ е мястото, има детска УНГ клиника. Аз паснах спения УНГ кабинет, че имаше опашка обещаваща не по-малко от 90 мин (бабичките оказаха да ни пуснат с предимство). Сега търсим ново педи, ама поне да гледа ушите. Ако някой има идея...... ще се радвам, в Лагера живеем зад ГУСВ.
И още веднъж, по-добре тест за бременност да направят за порязан пръст, вместо да се почесват където не ги сърби.

Джуджето спи от 1 ден в неговото креватче, не съм хич по глезотиите. Взимаме го сутрин да го помачкаме и погушим преди да сложим софрата, ама то не дава да го гнявиш! Simple Smile

Поздрави от нас  Hug Hug Hug

Зори, честито ви зъбенце!

# 49
  • Бургас
Здравейте и от нас мами и бебоци!
Една седмица не съм сядала на компютъра, така се зачетох в една книга, че използвах всяка свободна минута, докато не я свърша.
Пожелавам на всички болни бебчета да се оправят бързо!
И аз като Марти съм от болните майки, настинах от променливото време и се сополивя 2 дена. Добре, че не е вирус и да заразя беба. Канех се да пиша повече, но Инес тъкмо се събуди. Иначе и ние сме от будуващите нощем. Вече цял месец малката се събужда по няколко пъти през нощта, 2 пъти от които яде, а през останалото време реве и трябва да я нося права и аз да не сядам докато не се успокои и да заспи. Вече в чудо сме се видели с баща й. Тя като бебе не е плакала, а сега ни разказва играта. Постоянно хленчи за мама и не ме изпуска от поглед. Изляза ли, започва да реве със сълзи, докато не я взема. Спи по 1 час през деня, а вечер заспива след 22:30 ч. и почва едно будене през час през 2. После си доспива сутрин до 9-10 часа в нашето легло. Успокоявам се, че така ще е до 2 годинки, докато излязат всички зъби  #Crazy
Хайде цунки от нас, че трябва да я хряня!  bouquet

# 50
  • Варна, морето и сините вълни!
Мами, търсим къде да ходим зимата да караме ски. Трябва ни нещо прилично,но да има и кухня, за д аможе принцеса Катерина да се храни все пак  Laughing Ако някой знае нещо да свирка моля  Peace

Препоръчвам ти Смолян за спане (и кухня!) и съответно Пампорово за ски. За кухнята ти гарантирам с двете си ръце, че е много добра (по отзиви от мами, не от личен опит), а и е безплатна!!!  Peace  За ските в Пампорово съм по-скептична, имайки предвид застрояването, пропадането на пътища и писти...   Shocked
Това знам, за това свиркам!    bouquet

Имаш ли някакви конкретни координати в Смолян? Някакви снимки?
Идеята адски ми допада. Пампорово съм му фен, но спането там за четирима ми иде множко  Mr. Green Mr. Green

# 51
  • Бг-мама
Браво на Бобчо за зъбчто дано се успокои вече малкото човече.
Ланг и за вас се радвам много дано повече да нямате срищи с некъдърни лекъри.
Ние днес бяхме на консултация и е качил 300 гр и се е смалил на сантиметри според сестрата Joy Joy Joy То тяхното мерене е езно мерене.Ама не се вживявам много само да е здрав.Беше облечен по ританки и по боди с чорапки когато го теглиха и му махнаха 280 гр за тези екстри което според мен си е множко но  Rolling Eyes
Иначе ние пак сме с дрисък така става като спра лечебната храна и се почва наново.Предния път беше пак така с 2 зъба ама сега ако пак толкова продължи и  #Crazy #Crazy
Моя мъж е от коравите спи си в креватчето винаги даже когато е болен ама креватчето ми е от люлеещите се и ако не спи там незнам как ще се приспиваме и ще заспиваме когато се буди нощес .Той не че се буди нощем но ако се разшава или помрънка и го  люшвам и това е достатъчно за да заспи.
За обувките купихме на Колев и Колев за прохождане и съм доволна.
За сега Чао.  bouquet

# 52
Привет на активничките днес:) Цял ден се каня да пиша, но все ми се появява "Сървърът е претоварен, опитайте по-късно!". Изглежда ще е така при това лошо време. Тук духа страшен ненормален вятър. Направо е ужас и аз лудата ходих да плащам тока с Жоро (и да се поядосвам на Енрергото освен на лошото време) #Cussing out Не можеше да се диша от вятър. Ужас направо. Чакам с нетърпение да дойде декември, че да си отидем на Родопите и се надявам да има сняг:)))
Жоро е още сополив, но темепература не е вдигал от оня ден , слава богу. Сополите са ужасни. Слагам някакви билкови капки - Пиносол, но за сега не виждам ефект. Лекарката ни идва до вкъщи да го види в петък и след това в съседния вход си е счупила ръката, че днес не съм я викала. Мисля си, че е от зъбите цялото това сополявене, защото вече прозира едното ъгълче на венеца , но не е пробил. А за лигите, може само да ни завидите Mr. Green Ниагарският водопад ряпа да яде....
От днес започна да лази както му е реда, а не да се придвижва като червей по корем, но не му е много комфортно, защото вкъщи сме с паркет без екстри като килими и той много се хлъзга.
Ние сме от глезльовците - заспива само с мен, дори и през деня Embarassed Не знам какво ще правим като дойде свекървата другиден, защото започвам лекции (3 седмици). Днес се шокирах, че ще сме със 7 изпита и не знам как ще се справям с 2те "чуда" вкъщи и изпитите. В този ред на мисли - Браво на отличничката Зори, дано да повлечеш крак и на другите учещи мами Heart Eyes Честито ви виждащо се зъбче:)
 Praynig Моля се всички болнички бързо да се оправят!
Много дълго стана за сега - исках да пиша и още, но ще се включа по-късно за обувките и др-те неща:)

# 53
Предвид вече лошото време, ви предлагам това Wink:
http://www.izvorite.com/downloud/downloud6.htm
има една много полезна, поне за мен книжка, а и мнооого за свободното време. Приятно четене! kaffeetrmker_2

# 54
Включвам се за малко и аз.
Зори, много се радвам, че е било зъбче, а не вирус болежката при Бобчо  Hug Не че не се измъчихте и двамката, ама все пак това е по-малкото зло. Браво и на теб за изпитите   bouquet
Сънимама - Сияна ми е същата, цял ден не ме изпуска от погледа си, а излезна ли от стаята реве неистово. Незнам от какво е, но напоследък ни баща си признава, ни никой близък.
Марти - Дани е голям сладур, особено на оная снимка, където е на гърненцето и със слушалките  Hug
За спането - Сияна си спи в креватчето. То да кажа, че и нашето квартирно легло е единично и едва се събираме двамата с мъжа ми, та камо ли да се нанижем тримата.
Зимната екипировка - готова е отдавна - зимен гащеризон и якенце комплект - вата и шушляк, друго якенце Бенетон в комплект с шапка и шалче от същата марка, подарък от шефа на мъжа ми, ватиран комплект от яке и панталон и още един термопанталон. Имаме си ботички (тези, които показа Хотмама са страхотни но не са ми по джоба) розови са, с вата и две ципчета от двете страни. Купих ги за 10 лв от едно малко магазинче - бяха последните и за това са на тази цена, но иначе са без дефекти. Надявам се да са й удобни и да топлят. Ако някой е любопитен ще снимам и ще покажа.
Мими - пропуснах преди - Честито ви возило - леко и безаварийно каране  Hug
Коки - честито ви колеленце, да си го карате със здраве  Hug
Лека вечер на всички!

# 55
Честито зъбче на Бобчо,да е здравичък и спокойничък сега след тези мъки.........да къдрокоске ,но парите не бяха толкова фрапантни колкото си мислиш,ами вземете тогажа на Колев и Колев от новата колекция има страхотни модели:))

# 56
А за ски Мимито и мимиска аз ви препоръчвам Банско.В момента там са най-добрите ски условия.А и за место за спане мога да ви дам координати на наша близка,която взима доста ежтино,за престой в Банско:))

# 57
Зори, друго си е със зъби, а?  Mr. Green

# 58
Мамита, молим ви се значи, само да не си помислите, че купувам тези обувки, аз само ви ги представих:) Ми те един сезон ги носят...
Хахаха, Рада се научи да слиза от леглото с гъза напред! Много комична дебелана.
Дано са добре всички мишелинковци!
Лека седмица!

# 59
Включ пак:) То малко забравих какво исках да пиша, ама ще се опитам да си спомня:
Хотмаме, голяма калпазанка Рада:) Жива и здрава да е, ама дано я кара по-спокойничко , за да не докарва майка си до инфаркт Mr. Green Ние правим опити да опазим Жоро от печката, но днес пак се лепнал, докато отида до вецето и голям рев му дръпна. Но нямаше никакви видими поражения, слава богу:)
Ланг, дано бързо се оправя Николушка. А за здравеопазването - #Cussing out
Снимките са страхотни, Аз трябва да кача някоя нова и аз май:)
Тези са от скоро - Малкият градинар и таз )американските мами да не ми се смеят много, знам, че трябваше да е sleeping, a не dreaming, ама нещо съм изключила в дадения момент и после беше късно Embarassed
Къдрокоса, та вие живеете в града на най-добрите български детски обувки Simple Smile Срамота. Ние от Варна дойдохме, а на вас ви е до д-то Simple Smile Жоро обаче не го оборудвах, защото имаме 2 чифта от Колевските за прохождане и малко по-нататък ще му мисля. Но Габи я оборудвахме със страхотни маратонки, ботички и пантофки, и аз се оборудвах де:) На Катето обувките са много готини - хем много мадамски, хем пухести, хем ортопедични. Ако не се лъжа цената на детските беше около 40 (на тези , които са за износ, а те 95% са такива) Наистина цените на детските обувки са 1/4 минимум от майчинството, но няма как:)
Бравос и на мъжкараците дето не спят при мамите си:) Дамите не споменавам, защото съм гледала и момиче, та знам каква е разликата Simple Smile - те от деца са по-самостоятелни. Аз сигурно ще видя голям зор с Жоро... Sad
Друго за сега не се сещам:) Цунки на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт