Да ни е честита новата темичка!!!!!
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ МЪНИЦИ!!!
Да са живи и здравички и много да слушкат!
Много боледуващи напоследък
Миличките, дано по- бързо оздравеят 
и на Симонка и тече нослето, но за сега нищо сериозно. Дано не ни налегне някои вирус

Днес ни е супер объркан ден, нали смениха времето....тя не може да се приспособи още и си караме по старото време с един час напред.
Иначе миналата седмица нещо се беше поразболяла, педито ни каза че най- вероятно ще се разболяваме и ни изписа панадол и витамин С. Но явно витамина си свърши работата и избегнахме с него усложнения всякакви. Та от педито знам: като видя, че малката е одремана, че и блескат очетета, тече и нослето и е без апетит, веднага витамин С по 1 ампула на ден и вечер панадол. И така 3 дни.
Ами от мен толкова за сега.
ЧАО НА ВСИЧКИ И ЦЕЛУВКИ!!!!!
/сами ходят / мн смешно ходи-вдига си колената, но пък им се кефи и е усмхнат до уши 

. А за българските лекари просто незнам какво да кажа, за пореден път се убеждавам колко са некадърни и даже имам чувството, че не обичат професията си. Просто с тяхната незаинтересованост, карат човек да си мисли така

Много е лошо да гледаш как детето ти страда, а да не можеш да направиш почти нищо.
На всички пожелавам бързо оздравяване и весели малчовци.

В най-скоро време ще идваме за два дни и ще ни е необходима една нощувка. Няма значение в кой квартал е хотелчето. Като казвам ефтин имам впредвид нещо като 35-40лв. Ще очаквам предложения, ако някой знае нещо да свирка. 
за евтин хотел в София,за тази цена,която опоменаваш може да опитате в хотел Шипка или в парк-хотел Москва,аз не ходя много по хотелите де,ама съм чувала,че там цените са доста приемливи 

. Всичко е сведено до
да! И аз търся, за сега безуспешно, зимни обувки/боти/ботуши. Хотмаме, тия цени ме хвърлиха в тъча! 

СТРАХОТНИ СА!!!!!
Пък знам ли, може да си заслужават парите

,то не бе хранене,не бе игра,човека си плаче и това е.
и сега наново трябва да си наглася режима.

То се роди на 18,10,2006 и е на нашите комци. Ние им ставахме кумове на сватбата.