Да опознае иска всичко ДЕКЕМВРИйчето самичко!!!

• 11 350
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
        Привет на всички!
    Да ни е честита новата темичка!!!!!
 ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ МЪНИЦИ!!!
 Да са живи и здравички и много да слушкат!
    Много боледуващи напоследък Sad Миличките, дано по- бързо оздравеят Praynig
 и на Симонка и тече нослето, но за сега нищо сериозно. Дано не ни налегне някои вирус Praynig
 Днес ни е супер объркан ден, нали смениха времето....тя не може да се приспособи още и си караме по старото време с един час напред.
 Иначе миналата седмица нещо се беше поразболяла, педито ни каза че най- вероятно ще се разболяваме и ни изписа панадол и витамин С. Но явно витамина си свърши работата и избегнахме с него усложнения всякакви. Та от педито знам: като видя, че малката е одремана, че и блескат очетета, тече и нослето и е без апетит, веднага витамин С по 1 ампула на ден и вечер панадол. И така 3 дни.
    Ами от мен толкова за сега.
       ЧАО НА ВСИЧКИ И ЦЕЛУВКИ!!!!!

# 31
Здравейте и от мен!
Бързо оздравяване на болничките бебета!
 Мами, без да всявам паника, внимавайте с високата температура-вчера изписаха от болницата комшийката ми, чиято дъщеря направила гърч от висока Т....направо настръхнах като ми обясняваше състоянието и и какво е в болницата..дано на никой не се случва!
И ние вчера купихме на син ни зимни обувки-направо са като "проходилка" smile3521 /сами ходят / мн смешно ходи-вдига си колената, но пък им се кефи и е усмхнат до уши yesyes
Честита награда на Наденцето-да се възползвате обезателно smile3503
Нашите намерения са да посрещнем новата година някъде на планина-семейна вила с още 3-4 приятелски семейства. Дано намерим свободна, че нещо все на камък удрям. Май вече зимните почивки требе да се уреждат лятото и обратно smile3506

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 17:10 от MTV

# 32
здравейте и от мен
и аз не съм писала одавна, но просто не ме мързи и само ви чета. Ние сме добре, Мирелата щурее по цял ден с баба си и общо взето се чувства добре с нея, за което много се радвам, че по едно време се бях притеснила дали ще иска да седи при някой друг. Баба й я научила да дава целувка да пляска и да казва чао и здравей, и сега само да чуе една от всичките команди и веднага изпълнява.Иначе правихме проба манту, оказа се положителна въпреки че се наложи два пъти да я бодат заради некадърна сестра. Първия път като я боцнаха й проби кожичкатаот другата страна и цялата течност изтече навън. но поне втория път го направи като хората и се успокоих най накрая че си има имунитет. Иначе бяхме на мерки и теглилки, пораснала е с 2 см. и 150 гр. Питах я има ли нещо притеснително , че качва по толкова, и тя каза не щом си е жизнена и си изяжда всичко до дъно, значи е добре бебка.
Ланг и Зори много неприятно с бебоците, че са болнички и така сте се уплашили, дано бързо се оправят и не ви плашат повече така  Hug . А за българските лекари просто незнам какво да кажа, за пореден път се убеждавам колко са некадърни и даже имам чувството, че не обичат професията си. Просто с тяхната незаинтересованост, карат човек да си мисли така
Да кажа на всички нови мами добре дошли и дано ви е готино тук в нашата темичка
хайде мацки ще се възползвам докато мирелата спи да пооправя малко, после пак може да се включа

# 33
  • Добрич
Здрасти и от нас!  Peace
Много ми е жално като чета какви лошотии и болести се случват на прекрасните ни слънца.  newsm45 Много е лошо да гледаш как детето ти страда, а да не можеш да направиш почти нищо.  smile3511 На всички пожелавам бързо оздравяване и весели малчовци.  newsm17
Честити 10 месеца на Марти! Да е жив и здрав!    love001
MTV, и на всички, които са оборудвали малките със зимни дрешки - Честито и със здраве. Аз да те питам каква марка са тези зимни проходилки, че аз търся, ама все неудобни ми се виждат или пък има само от 25 на горе като номер.  Stuck Out Tongue
Веси, тук почти всички мами на момчета спят с тях заедно. Така, че не си сама - има цял отбор.  smile3521 На мен също ми се е искало понякога, ама Борис се чувства най-добре в собственото си легло.  Laughing
Имам въпрос към софийските мами, милички, дайде координати на някой евтин хотел в София.  newsm51 В най-скоро време ще идваме за два дни и ще ни е необходима една нощувка. Няма значение в кой квартал е хотелчето. Като казвам ефтин имам впредвид нещо като 35-40лв. Ще очаквам предложения, ако някой знае нещо да свирка.  newsm10

Хайде до скоро и целувки на всички и бързо оздравяване.   love001

# 34
Къдрокоска ние взехме чудесни зимни обувчици БЕНЕТОH 19 номер просто страхотни.Ортопедични и топлички...тези дни ще кача сним ка и ще ти ги покажа....Иначе и аз спя с Криси през деня....обедна дрямка си правим двамката....не мисля,че има нещо лошо или странно в това........ newsm12 за евтин хотел в София,за тази цена,която опоменаваш може да опитате в хотел Шипка или в парк-хотел Москва,аз не ходя много по хотелите де,ама съм чувала,че там цените са доста приемливи smile3521 newsm10

# 35
Lang, milichka, napravo me svi sartzeto kato chetoh za Nikola! Tova e otvratitelno, niamam dumi da pokajat stepenta na pognusata mi ot totalnoto bezrazlichie i bezotgovornost. Kak moje da tretirash taka malki detza i vmesto lechenie da im predlojish kakvo shte da e, samo da ti se mahnat ot glavata! Tuk e tukmo obratnoto - preglejdat do dupka i testove se praviat kato za svetovno. Deto vika edna priatelka s 2 detza, bulgarka, viarno, che sa poniakoga dosadni chak s tva da si varjat gashtite, ama ako ima problem se otkriva ovreme!

Nadia_Krisi, na edna priatelka padna 9-mesechnika s prohodilkata po stulbite kam mazeto, a na druga 18-mesechnia dumna samia toi prez glava nadolu. I dvamata bez draskotina! Rada sushto dumka yako postoianno, milata veche ima purvia si beleg na cheloto - scepi si go v ruba na edin shkaf. Slojih ia na legloto da ya preobuia i nashta kato hukna da pulzi kato strela i pravo v ruba, ta kato se razteche taya krav i kato i vidiat otvorenata rana  - ujas! Tya reva poveche ot uplah kato me chu az kak reva s vsichka sila, a ne ot bolka. Sega i s prasta taka - ne reva mnogo, ami az ia stresnah s pisatzite si. Mani, goliama patitza sam, malko po-hladnokravna da stana! Tya i doktoritzata mi vika za nokatia "Tova e nishto. Shte ima oshte 50,000 sluchki!" Tova kato go chuia i ne znam da se smeia ili da placha:)

Vesenceto_85, imam priatelka, koiato si spi oshte s 2.5 godishnata shterka. Spored men e lichen izbor, a ne strannost. Shtom se kefish si e OK. Ako puk ti e dosadno e veche drug vapros. Za men e vajno Rada da znae kak da zaspiva i spi sama, za da e nezavisima. Po tazi prichina nikoga ne sme spali s neia (a i e nevazmojno poneje samo se premiata). Opitahme vsashtnost vednaj kato beshe na 1-2 sedmitzi, no beshe totalno nekomfortno za vsichki ni.

Sega i nasheto tarsene e za simni botushki. Imame edni kojeni mokasini za domashno, edni po-niski obuvki za navan (oshte i padat:) i edni botushi s meka podmetka, no istinski botushi oshte izdirvame poneje e nevazmojno da namerish botushi deto da ne struvat kolkoto 2 chifta za men?! http://www.zappos.com/n/es/d/722048509/order_by/price_desc/show_ … page/1/bar/1.html

leka sedmitza!  bouquet

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 05:52 от hotmama73

# 36
  • Варна, морето и сините вълни!
Добро утро! И аз да влетя в темата  Laughing
Катя е ужасно крива. Не се живее покрай нея. Не спи в леглото си! Събужда се посред нощ и почва да пищи. Единствения начин всички да поспим е тя да е в нашето легло  Sad Cry

Борко пак си е с неговата дежурна кашлица и сега съм побъркана недоспала майка на две деца  Laughing

Спорна седмица!

# 37
Добро утро!Малкия още спинка и аз поседнах малко пред компа!Като стане ще има баня,тоалет,папкане и излизане!Днес следобед ще е при баба,защото мама ще чисти!
Опаааааааа-събудихме се!

# 38
Добро утро! wavey
Пак болни дечица... и дано не съм лош пророк, но си мисля, че сега само се почва с това... за съжаление... зимата, респективно вирусите, тепърва започват. smile3514
И ние сме в тази графа.. за съжаление. Както последно ви писах, след сополите Стени се и разкашля. Една такава неопределена кашлица, нито суха, нито с храчки. Добре, че не е някаква силна кашлица, кашля общо взето само след сън и не му пречи да спи. Не е вдигал и Т. Докторката ни изписа Проспан, защото имало храчки, които да се вадят и ни извика в събота на контрола. В събота каза, че вече не се чувала храчката, но да давам сиропчето още няколко дни. Надявам се днес-утре кашлицата да приключи окончателно. newsm17
Тук е мястото да кажа, че аз всъщност съм доволна от джипи-то на Стени. Тя си е педиатър по специалност. Не е от тези, дето веднага се хващат за антибиотика и е много внимателна. Само дето бърза понякога да изстреля диагноза, ама те повечето доктори са така. Съвсем друг е обаче въпроса, че здравеопазване в БГ няма newsm11. Всичко е сведено до късмета да не ти се налага да стигаш до доктори, защото и пари да им даваш е все тая - те толкова си могат. Това последното - от горчивия ми опит и то не само с провинциални лекари, за съжаление. Както и да е, от много разсъждения полза няма... И да разсъждаваме и да не разсъждаваме, факт е, че се случват неща като на Николушка (горкото детенце) и незнам какво трябва да се случи, за да се променят порочните практики. Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо, а на здравите - да не се разболяват! newsm10
Сега и забравих какво щях да пиша ... А,   smile3555 да! И аз търся, за сега безуспешно, зимни обувки/боти/ботуши. Хотмаме, тия цени ме хвърлиха в тъча! newsm09
За спането - и аз спя предимно със Стени. Когато не го мъчи нищо и е спокоен, си спи и в неговото легло, но снощи, например, заради поредния зъб (ох, проклети зъби) цяла нощ скимтя, милото, на сън и аз към 1ч. го взех при мен. Това обаче не ме притеснява. Когато му минат тия страдания ще си спи сам без проблем, убедена съм. То и с носенето на ръце така ме убеждавах, че щяло да трябва да го нося непрестанно, ама като му минаха коликите, като започна да седи и да гледа сам света наоколо, сам се и отказа от мераците да е нечии ръце. И сега ме търси да го вземам само ако го боли нещо. Като тази сутрин - успя в 7ч. да катастрофира във вратата!
И Стени още не си е врътнал часовника с един час назад... та си караме с изместен режим.
Лека и спорна седмица на всички!

# 39
   Здравейте!
Понеже днес почивам и нямам много работа, тъй като нямаме вода, веднага се шмугнах
да си наваксам с четенето и разглежданенто на снимки Grinning
    ОЧАРОВАНА СЪМ ОТ СНИМКИТЕ Heart Eyes СТРАХОТНИ СА!!!!! Hug Heart Eyes
 Колко големи изглеждат мишлетата........ Heart Eyes
При нас зимата дойде, много е студено и направихме със Симонка много късичка разходка, защото ме е страх да не изтине, още повече че не сме с количката , а с колело. Купихме и го онзи ден, защото много ревеше както видеше комшииското детенце с неговото колелце. И нали си е инато магаре, чак се засиняваше от рев, докато не се настани в колелото на детенцето.Та така, то сняг иде, а ние с колело Laughing
hotmama73 от къде ги измъкна тия готини чепички , ма те са приказни, ама и на приказни цени Joy  Пък знам ли, може да си заслужават парите Thinking Wink
             Приятен ден на всички!!!! Heart Eyes

# 40
  • София
Здравейте.
Стана ми много мъчно,като прочетох колко много болни дечица има.Нищо не мога да кажа,освен скорошно оздравяване на всички Praynig.Аз от три дни също съм болна,но по добре аз отколкото Дани.Моля се той да е здрав newsm17.Тук времето е страшно променливо,един ден е 15 градуса на следващия 26,как да не се разболее човек.
Мисля,че скоро човека ще има второ зъбче,защото е отново много кисел,а в събота през нощта се буди 6 пъти #Crazy,то не бе хранене,не бе игра,човека си плаче и това е.
Още не се е приспособил към смяната на часа.Тъкмо си нагласи що годе добре режима на хранене и особено на спане и дойде време за смяната smile3516 и сега наново трябва да си наглася режима.
Онзи ден без да искам въведох прясното мляко Embarassed.Купих му едно пюре,но понеже бързах не обърнах внимание на съставките.Видях,че е от 10 месеца и го грабнах.Дани яде в събота и в неделя от него и чак като го измих видях,че има 11% прясно мляко в него Shocked.Слава богу всичко е наред и няма лощи последствия.
За спането,Дани откакто се е родил си спи в неговото легло,с изключение на няколко нощи в които спа при нас,по различни причини (ъзбоникнене,смяна на леглото и т.н.)
Чао от мен  bouquet.

# 41
Привет и от мен!
Леле, верно са много болните мишки. Да чукам на дърво, Маги все още не е боледувала  Praynig и дано така да продължи.
За спането - май верно мъжете са по-големи глезльовци  Mr. Green Магариня е спала при нас 1 или 2 пъти, а от 1 месец вече спи сама в стая и съм много доволна, защото вечер заспива в 9 и сутрин се буди в 9-9:30. Преди, когато бяхме в една стая, заради скърцащия паркет се будеше по нощите (когато ние си лягахме) и сутрин в 8 (когато баща й става за работа)  Tired
Смяната на времето май се отразява повече на мен, отколкото на детето  Tired
Кокита, я разкажи повече за колелото, че ми стана любопитно как се крепи Симонка на него  newsm78
Хотмама, Рада е голям разбойник. Ще се видиш в приключение  Mr. Green А обувките са супер. Обаче май за американския стандарт не са толкова скъпи, или греша? Защото и в БГ цените са извращение - не е нормално детски ботушки да струват 50-60 лева...
Мимито, стига с тези болести, ей!   bouquet
Къдрокоса, какви ще ги вършиш в София, ако не е тайна?  Mr. Green

# 42
Щях да пиша "добро утро", но то си е вече "добър ден" Laughing
kadrokosa, обувките са "обувки chippo" /български "Крис-98"ЕООД/-28лв., купихме ги от Пловдив, иначе са естеств.кожа, с ортопедично ходило и по-високи и твърди на глезена..вата, връзки+цип. /ако успея-довечера ще вкарам снимка/
hotmama обувките са страхотни, но за съжаление не за нашия стандарт Sad
Весел ден на всички! Hug

# 43
  • Добрич
Здравейте и от нас за днес!   Hug
Дано болничките деца да са по-добре!  Praynig Мами, включете се да кажете как е положението!  Hug
MTV, мерси за бързия отговор.  Peace  bouquet Ще видим дали няма пък да ги намеря във Варна да ги видим. Много добре ми звучи като качество, цена, производство.  Wink Подкрепям българското.  Peace
nadia_krisi, сигурно и на Бенетон са повече от страхотни, но не можем да си ги позволим като цена. Търсим нещо от сорта на 25-30лв. Мерси все пак!  Благодаря и за предложението за хотела.  Wink bouquet
Елси, дано се оправи скоро и Стени.  Praynig Hug Heart Eyes
Пачи, ще идваме по най-хубавия повод - живот и здраве. Бебе! Ще ставаме чичо и чинка и Борко ще си има първото братовчедче.  Wink Братът на Наско и жена му чакат малко момченце. Днес е термина й, но нямало изгледи да се роди днес.  Joy Та, това е един от поводите. Др. е пак бебе.  hahaha То се роди на 18,10,2006 и е на нашите комци. Ние им ставахме кумове на сватбата.  Wink Та, и него да видим!  Laughing Иначе за колелото - има такива, който са за по-малки бебоци, като има заградена седялка като тези на люлките за бебета. Не знам дали си го представи, но Коки дано метне снимка, та да се види. Предполагам, че е такова.  Wink
Ще спирам, че много писах.   bouquet

# 44
  • Варна, морето и сините вълни!
Пак аз, сутринта нмого бързах, а сега е по - спокойно, децата спят.
Борко е с алергична кашлица. Сега си пием илачите и чакаме просто да отмине.Много е грозна кашлицата и не мога да го пусна на градина, защото ще ми го върнат. Никой няма да ми повярва че е алергия.
За спането какво да кажа - Аз съм противник на това мама,тати и дете да са в едно легло. Но явно човек на каквото е противник такова му иде до главата. Катя от три вечери пищи само като я сложиш в кревата. Заспива там и по някое време се почва.Заспива дълбоко, местя я. Тъкмо се унеса  и се почва идилията отново. Остава ми да се самозалъгвам че е временно и е от никненето на два зъба.

Иначе Катя Патя не ходи. Само ако я държа за ръце. В проходилката започна да влиза, но за малко. Не и харесва това чудо и това си е. Лази много добре като торпедо е  Laughing От два три дни бърбори нещо постоянно. Обяснява ми но аз тоз език не го разбирам. Ще чакам тя да научи нашия, а до тогава всеки ще си приказва квот му е на акъла  Laughing

Обувки купихме - от Добрич от завода. Харвсват ми. Леко модерни, но все пак детски  Peace

Мами, търсим къде да ходим зимата да караме ски. Трябва ни нещо прилично,но да има и кухня, за д аможе принцеса Катерина да се храни все пак  Laughing Ако някой знае нещо да свирка моля Peace

Общи условия

Активация на акаунт