ne moga da nameria kirilitzata. gore mi pishe samo kredor bez butonite za smiana na shrifta, idei??
izvinete otsastvieto sled uspeshno zadadenia leksikon - schupih laptopa. taka go tresnah ot yad, che e star i se zapava, che umria hard drive-a. sega vzehme pak nekva troshka, no pone imam vrazka.
v obshti linii vsichko varvi nared - rada se opitva usileno da hodi i da izsledva vsichko. luda e po kucheta, pileta i kateritzi!!
minalata sedmitza digna 40C :crazyeyes:za edna nosht, no uvi ne posledvaha zubi, ami na slednata sutrin drupna varhu sebe si edin darven stol i si premaza prasta. hodihme v burza pomosht i ot 7 vecherta do 1 sutrinta otkarahme. imashe fraktura na prasta i napraviha dupka na nokatia, che mnogo beshe poduto...gorkoto. sega e oshte sinichka, no ne spira da besnee. hili se kato pacha, no vse si e s 2ta zuba.. slojih snimki tuk
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72876celuwki i do skoro (dnes ne znam zashto v 5 sutrinta si legnah i razbira se nashata hubostnitza stana v 6...
Дано да му мине бързо
Как си издържала...радвам се,че е по-добре 

Душичката Рада, дано не я боли вече. 
Аз не съм доволна от нашата педка, както писах по-горе, но редовно преглежда ушенцата на детенце. Та нали уши, нос и гърло са свързани и ако едното не е добре, то може да се разпространи и по другите две. Та при нас почне ли хрема или има ли червено гърло педито гледа и ушенцата. Пу, ще излезе че я хваля, ама и аз вече на никого вяра нямам. Човек май трябва главно вътрешния си глас да слуша, но защо ли вместо него слушаме главно лекарите и им се доверяваме. Е имам си отговор - все на някого трябва да имаме доверие. Оф... повече без коментар.
Нагушкай го от мен
Дано да се разминем с АБ 

Даже усеща като се приберем и се събужда да го гушна и като легна-заспиваме спокойно! 

много ама много време не съм писала, но иначе редовно ви чета. Днес Марти навършва 10 месеца
и точно тази сутрин направи първите си 5 , 6 крачки сам. имаме вече 8 зъбчета. и сега да ви споделя най-лошото от около 3 месеца се мъчим с една ужасна хрема , която ту отшуми , ту се появи отново в крайна сметка отидохме на специалист УНГ , след дълги увещания мои педито да ни даде направление за специалист..........и направихме изследване на носен секрет и се оказа това за което се съмнявах - стафилококи които наи- вероятно си ги носим от родилното. сега малкото мъниче е на инжекции и на мен ми е толкова мъчно.............
Пожелавам на вцички болни дечица бързо оздравяване......