Голям студ е днес навън, бррррр. Ще се екипираме здраво като отиваме за кухнята. Нашата зимна екипировка е складирана от миналата година - зимен гащиризон с цип и поларена подплата, мнооого дебел, подарък; зимно яке шушляково с подплата и гащиризон с презрамки в комплект, подарък; зимна грейка, пак подарък. И всички са розовииии с изключение на грейката, която е циклама. Много ме е яд да ми стоят дрехите цяла година, докато дойде време да ги носим, ама какво да правя - подаръци. Ние с баща й и купихме палто, ще е подарък за РД, много мадамско, малко й е големичко, но тъкмо ще го носи и другата зима, че е бая скъпичко. Като го облечем по-нататък ще пратя снимки. Зимни боти още не сме купили, а и като гледам в студа май единственото ни излизане ще е до кухнята, а до там в количката и завита с одеало, може и без обувки. Но така или иначе ще купим някакви, харесаха ми моделите на Примиджи-естествена кожа отвън и отвътре и много нежни модечлета за малки дами

Искам да ви питам 2 неща. Първо давате ли вигантол на бебоците? Ние бяхме спрели през лятото, сега доктора ни изписа по 1 капка. И второ - някой ползва ли слинг и какви са ви отзивите, удобно ли е за порасналите ни бебчета.
Исках да пиша още, да поздравя учещите мами за успехите и т.н., ама Инес ме дърпа и хленчи и не става.
Хубав ден и до писане.
!
.
.
. 

......че трябва да си харесаме един зет
, ами така си спи тя от 5-ия месец, като започнаха да се показват горните зъби, и така си продължава и досега. Когато не я боли нещо заспива в 9-9:30 и се събужда към 5-6 да суче, така че това засега ни ни пречи. Но ще започваме да се учим да спи в нейното си легло, приближено до нашето. Само чакаме да спрат да я мъчат зъби и....надявам се, да се получи! 

Дано да се отърве от АБ 
На мен винаги ми е било мечта да си нося бебето в кенгуру,но...с второто може би

.
.Изглежда ще е мамино синче