Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 42 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, влизайте да проверявате Simple Smile Има решения!

# 451
Чак съм изненадана ,не очаквах ,че ще успеем този месец. Успех момичета и много бебенца ❤️

# 452
Някой с излязло решение може ли да каже от коя дата са, и до кой входящ номер, предварително благодаря и успех!

# 453
Някой с излязло решение може ли да каже от коя дата са, и до кой входящ номер, предварително благодаря и успех!

Аз съм с входящ номер 62034 от 28.02 и днес най-накрая сме с издадена заповед.
Късмет на всички! ❤

# 454
Ние сме с 62193 от 08.03

# 455
И аз съм от 8.03,но още няма информация в сайта. Останах с впечатления, че на 8.03 е било заседанието, затова следя с интерес, успех!

# 456
И аз съм от 8.03,но още няма информация в сайта. Останах с впечатления, че на 8.03 е било заседанието, затова следя с интерес, успех!

Като проверих пишеше издадена заповед

# 457
Здравейте момичета Simple Smile нова съм в това начинание и много неща незнам за това исках да ви попитам как стоят нещата след като получим одобрение. Подадохме документите миналия месец и вчера получихме така очакваното одобрение. Въпросът ми е какво следва оттук нататък като изследвания и процедури. Ако мога да получа информация от тези които вече са преминали през това. Благодаря Simple Smile

# 458
Здравейте момичета Simple Smile нова съм в това начинание и много неща незнам за това исках да ви попитам как стоят нещата след като получим одобрение. Подадохме документите миналия месец и вчера получихме така очакваното одобрение. Въпросът ми е какво следва оттук нататък като изследвания и процедури. Ако мога да получа информация от тези които вече са преминали през това. Благодаря Simple Smile
Здравейте, трябва да изчакате заповедта да дойде по начина по който сте отбелязали в документите при подаването към ЦАР. След това звъните в клиниката която сте избрали и те ще ви обяснят какво следва от тук нататък. Лично при нас беше час на 12ти ден от цикала за преглед на който доктора определя кога да стартирате. Дадоха ни и списъка с предварителни изследвания който трябва да си направите и двамата преди стартиране ма процедурата. И на следващ цикал се започва ако съе по къс протокол ако е дълаг още в същия цикал на 21вия ден. След като се започне процедурата се ходи през ден,два или три това го решава доктора до пункцията. И след няколко дни три или пет е трансфера. Това е най общо казано, но за всеки всичко е строго индивидуално. Желая ви успех!

# 459
Много благодаря за информацията. Всъщност незнам за протокола дали е къс или дълъг, но ще стане ясно. Ами очаквам да ми изпратят заповедта, но незнам точно кога ще е. А тези изследвания които трябва да се направят преди самата процедура ние ли трябва да си ги платим.

# 460
Много благодаря за информацията. Всъщност незнам за протокола дали е къс или дълъг, но ще стане ясно. Ами очаквам да ми изпратят заповедта, но незнам точно кога ще е. А тези изследвания които трябва да се направят преди самата процедура ние ли трябва да си ги платим.
Предполагам до 2 седмици ще си получите заповедта. Изследванията си ги плащате сами на нас ни излязоха около 230лв цената зависи от лабораторията. После разбрах, че в ХЕИ половината са безплатни, съветвам ви като си вземете списака с изследвания първо да идете там и да питате за цена.

# 461
Добре, много благодаря за съвета Simple Smile И аз желая на всички успех.

# 462
Момичета как разбирате кога ще са заседанията, ако някой има информация за следващото кога ще бъде моля да каже. Ще съм много благодарна, не ни достигна малко. Confused

# 463
Не знам как се определя графика, но мартенското е минало. И ние го изпуснахме, ще чакаме априлското.

# 464
И ние сме с издадена заповед, подадохме документи на 28.02.
Успех на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт