Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 528
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
а някой обаждал ли се е да разбере кога ще е заседанието този месец?

Аз звънях в два различни дни в регламентираното време между 14 и 16ч, но никой не вдигаше. Виждам, че и инфото на сайта си седи все така не обновено...

# 76
Аз звънях за да ми кажат входящия ми номер но никой не отговаря. Вие как си получихте номера ? И миналия път не го получих на мейл и пак им звънях. Заседанието мисля че ще е към средата на месеца.

# 77
Аз звънях за да ми кажат входящия ми номер но никой не отговаря. Вие как си получихте номера ? И миналия път не го получих на мейл и пак им звънях. Заседанието мисля че ще е към средата на месеца.

Аз си го получих по телефона. Обади се между 14:00 и 16:0 часа.

# 78

Аз моя го получих по мейла.

# 79
Здравейте, момичета!
Имам заповед от ЦАР от септември месец тази година, но искам да сменя Клиниката, която бях посочила. Сега попълних документи на ново,
Но нямам оригинала от заповедта, в клиниката, която бях избрала е взеха и това ще ми създаде проблем. Също така искат и да напиша свободен текст защо искам да се преместя. Някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация?
Някакви съвети?
Благодаря!♥

# 80
В списъка с документи, който ми пратиха от Афродита пише, че заповедта се носи при започване на процедурата.
На какво основание ви я искаха? Или сама си я занесохте?

# 81
Здравейте, момичета! Днес ще пуснем документите за втори опит. Някой има ли информация кога ще е комисията? Надявам се да я хванем този месец.

# 82
Здравейте, момичета! Днес ще пуснем документите за втори опит. Някой има ли информация кога ще е комисията? Надявам се да я хванем този месец.
Доколкото разбрах от познати ще е на 15 в понеделник. Дано не ви подведа

# 83
Доколкото разбрах от познати ще е на 15 в понеделник. Дано не ви подведа

Здравейте, вчера звънях между 14 и 16ч и ми вдигна една не особено любезна дама, която не пожела да ми каже датата на заседанието за ноември, но ми каза, че другата седмица щяло да има информация в сайта.
Но не пожела и да каже кога точно другата седмица.
Не знам колко е полезна тази информация, но това успях да изкопча вчера. Аз също се надявам да не подведа някой...

# 84
В списъка с документи, който ми пратиха от Афродита пише, че заповедта се носи при започване на процедурата.
На какво основание ви я искаха? Или сама си я занесохте?
Носиш я при започване на опита. Аз трябваше да съм на 2ри ден от цикъла на преглед, започнахме веднага и тогава я и бях занеса. Още същия ден от аптеката получих и инжекциите.

# 85
Сивона, не питам за себе си, въпросът беше към Ива в коментара над моя Simple Smile

# 86
Сивона, не питам за себе си, въпросът беше към Ива в коментара над моя Simple Smile

Извинявай, не съм разбрала

# 87
Мацки, колко време след подаване на документите ви излизат в системата? Миналата седмица пратихме новите документи, имам си входящ номер, но пише, че няма намерени резултати, а гледам тук, че когато са получени, но нямат още решение пише "Необработени". Чудя се дали да им подпаля телефона Grinning

# 88
Мацки, колко време след подаване на документите ви излизат в системата? Миналата седмица пратихме новите документи, имам си входящ номер, но пише, че няма намерени резултати, а гледам тук, че когато са получени, но нямат още решение пише "Необработени". Чудя се дали да им подпаля телефона Grinning

Моето впечатление до момента е, че сайтът не се обновява често, минаха 20 дни от последното му обновяване. Миналата седмица звънях, казаха ми, че тази седмица би трябвало да има нова информация в сайта, но дали наистина ще се случи и кога нямам представа.

Иначе моите документи имат входящ номер от 22 октомври, който обаче не е качен в сайта им и на мен ми излиза същото съобщение като при теб - "няма намерени резултати".

# 89
Green cake, благодаря Simple Smile И на мен от Афродита ми казаха, че тази седмица се очаква да има обновяване, ще следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт