Автустинчета 2🍁2🍁 тема 13

• 20 736
  • 683
  •   1
Отговори
# 150
И Борис напоследък не пие много вода, най-много изпива докато се храни. Не е много правилно така, ама по-добре от нищо.

# 151
Има ли дечица, които си изкривяват челюстта? Ния понякога си я изкривява на една страна, долната челюст я издава напред. Мисля, че си играе, но се притеснявам.

# 152
Има ли дечица, които си изкривяват челюстта? Ния понякога си я изкривява на една страна, долната челюст я издава напред. Мисля, че си играе, но се притеснявам.

Според мен, сега усвояват някои умения и е нормално. Йоана също криви устичката и мига с очи, но в последствие разбрахме, че имитира дядо си, като й намига🙂

# 153
Нормално е, усещат тялото си все повече, и ще мигат, и ще се плезят, и обратни захапки ще правят и ще цъкат по 100 едно и също копче......ще има да правят странни неща с ръце, очи....Simple Smile Докато го правят съзнателно и могат да го манипулират всичко е в норма.  За нас като възрастни много неща са механизирани, но те тепърва ще откриват " елементарни" дейности.

# 154
И моето момиче прави обратна захапка или си криви челюстта на една страна. Дори на фотосесията за годинката фотографката си мислеше, че това й е стандартната усмивка. 😂
Много често също скърца със зъби - трие долните в горните.

# 155
С Буба се пристрастихме към магнитите, та й поръчах същите като на Harista
Вчера излизах в най - противният дъжд за детска кухня, жертвах се, от скръндзавост за такси.
Догодина смятам да изкарам шофьорски курс ( всички ме разубеждават колко е трудно шофирането ).
Не съм забелязала да се криви, но не спира да говори по бебешки и ММ я научи да ми хваща ръцете и да пляскаме с ръце.
Много ми се ходи до София, но отново, няма кой да ме закара, пък и без нея не отивам никъде. Само 120 км. ни делят..

# 156
Буба......: https://www.emag.bg/igrachka-pljus-booba-33-cm-booba33/pd/DBNJNBMBM/
Катеричка, като вземеш книжка и свикнеш да шофираш ще ти е много спокойно, че ако ти се наложи или искаш да пътуваш- няма да зависиш от някой. Трудно е, защото все по-некадърни шофьори има.  А по градове пък си имат един стил на каране и при първото влизаенв друг град си е предизвикателство. Като млад шофьор без почти никакъв опит съм шофирала в Щатите( градско, извън градско, час пик, ден и нощ, празници в различни щати.....) Еми там ме е било по-малко страх, отколкото тук. Въпреки, че вече имам сериозен стаж, след като един багер ни "помля" на магистралата( бях в края на 8я месец с баткото) ставам ужасно напрегната, когато се налага да се разминавам с нещо по-голямо от мен.

Пак рязко се увеличи броя на комарите при нас. Днес се наложи да пръскам с препарат......толкова да ми е отвратително това, първо да махна всичко, да покрия всичко, после проветряване и бърсане на каквото не съм успяла да покрия. Хем децата да предпазя , хем животните и все едно съм копала цял ден.

Парите за този месец вече свършиха.....хахахха Дано пак нямам непредвидени разходи.

В едно малко капанче в съседен квартал намерих много готини чорапи- истински български( памук, вълна, детски, дамски, тънки и дебели) Накупих всякакви чорапи Simple Smile

Наканила съм се тази седмица да се опитам да направя нещо за себе си и да се лакирам...пък да видим Simple Smile

Някоя купувала ли е до сега от Коледните календари с подаръци от ДМ? Много се чудя дали да не си пожелая един такъв на Балеа или Алверде.....

# 157
Много чаровен тоя Буба, но стига харчове, че фалирах Joy
Чакам си един анцуг от Емаг, цъ цъ, поне той е подарък. Ще се престраша да шофирам, аз защото съм шемет и  ме е страх, че ще се разсейвам. А и правилата ми се струват твърде сложни.
Коледните календари ми се виждат добра инвестиция, защото опитваш доста разнообразни продукти и са миниатюрни. А не да се набутаме с нещо 400 мл, и като не струва, зор да го изхабиш.
Една влогърка, Антоанет Попова ги отваря, бих изчакала да ги покаже, за да видим какво съдържат.
Буба се мъчи да пусне климатика, то аз не винаги успявам, хихи...Играем с карти, май ще й купувам още един вид. Много я радват картинките.https://youtu.be/4eScQWKBejY

# 158
Не издържах да я гледам, превъртях снощи набързо един друг неин клип....Вчера в ДМ нямах време да видя какво има в кутиите,  чая също е страхотна идея. Може би като заредят и видя всички КК ще си избера.Simple Smile

# 159
Календарът с чай е страхотен, аз ще си го купя за втори път. Много добра селекция от аромати и вкусове, има с вкус на шоколад, има плодови и билкови.
Определено е за ценители на чай , като мен. От малка съм закърмена с ръчно набрани билки, още не съм давала на Буба
Не знам дали става чай от шипки, аз го обожавам. Бебешкият чай от ДМ не ми харесва, блудкаво е.

# 160
  • Пловдив
И аз мисля тази година да си взема календара на ДМ. По принцип не съм фен на календарите именно, защото са им малки разфасовките, ама пък тая година ще рискувам да видя. Не са ми хич интересни влогърките и нямам търпението да ги гледам, та направо ще се гмурна в дълбокото и взимам календар, като излезе.
Ще пиша какво има вътре, ако искате Simple Smile

Нашето момиче е с температура и червено гърло, утре ще даваме и урина за тест. Кръвните показват повишено CRP и ще видим сега бактерия ли е, вирус ли е 😩 събрах я с деца, които ходят на ясла и цъфна болна точно след два дни 🙄

Шофирам вече 13 години, изкарах си веднага книжка след като станах на 18 и не съм спряла да карам оттогава. Не мога да си представя колко е ограничаваща липсата на книжка в днешно време. Подкрепям с две ръце изкарване на курс Simple Smile

# 161
Лорелай, на гърба на календара мисля пише какво съдържа, поне с такова впечатление останах Simple Smile И Балеа и Алверде ги харесвам, втория е някъде 40 лв сега. Аз пък толкова съм се откъснала от всичко, че новините не знам, влогъри, блогъри, тик ток и всякакви са ми много далечни.
Дано бързо мине, рано или късно се разболяват всички.  Simple Smile А  и времето е такова.

# 162
  • Denmark
Момичета, колко часа сумарно спят вашите бебоци и будят ли се все още нощем?

# 163
Вечер грубо 10на часа, суче, ама защото не гледам часовник и не следя колко пъти и не мога да преценя колко е истинско кърмене,колко заради зъбите. Снощи ме ръфа през 40мин грубо. През днес също не знам, но предполагам ,че прави 2-3-4часа. Има дни , в които прави бързи 1-2 дремки и хубаво спане ( но само ако съм до нея, иначе се буди с плач). Има дни на две спанета, има дни пропуска спане..... Всеки ден и изненада Simple Smile

# 164
Моя Борис спи през деня 2 пъти по 2 часа, вечер ляга в 20:30 и става сутринта в 6:40/7:15
Общо му се събират на денонощие 14/15 часа сън

Общи условия

Активация на акаунт