Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

 • 12 526
 • 350
 •   4
Отговори
# 30
 • Мнения: 180
Честит рожден ден и от мен на това прекрасно създание. Нека е жива и здрава все така усмихната, лъчезарна да бъде успешна в образуванието  си да ни радва с бъдещите си проекти и участия. Да дерзае и преследва мечтите си. То кой ли не би искал да се докосне до този невероятен човек и ненапоследно място красавец. Все още нищо няма инфо кога евентуално ще започнат снимките на новия му филм. Интересно, че от Дестан никъде нищо няма заснето из нета някакво затишие замина си Джейдито ни вопъл ни стон, но пък интересно Сандра също не се показва и по този повод не ви ли е странно, че от нея поне аз не видях поздрав за Акън по случай рождения му ден изключително странно приятелство е това тяхното какво ще споделите.

# 31
 • Мнения: 400
Vili, странностите са доста...наслагват се ....ние сме Оптимисти и ....чакаме .. 😍😃😎

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 16:52 от Stella2021

# 32
 • Мнения: 2 731
Сутринта нямах време да пиша, то така се оттече и целия ден, ама гледам от време на време и никой нищо... Момичета недейте така, Миран гледа и ще ни сложи черни точки... След малко ще го стресирам, но първо и аз да честитя Рождени Ден на нашата Гюл ханъм. Нека да дерзае все напред и нагоре.


Дойде вече време и за Миран скрит зад вратата на конака Шадоулу. Ами така става обикновено, като подслушваш, има голяма вероятност да чуеш нещо, което няма да ти хареса.-   Дядо!
-   …
-   Какъв е този позор? Какъв е този вид? Защо я доведе тук?
-   Всички да чуят! Всички да запомнят! Мястото на Рейян е в този конак. !Отсега нататък, който се опита да нарани Рейян, ще ме види пред себе си. Кълна се… Ако дори една сълза се появи на лицето й, няма да го пожаляРейян ще стане моя законна жена!
-   ‘’Рейян ще стане моя законна жена!’’

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:04 от cvetansk

# 33
 • Мнения: 400
Допълвам се от време на време ...😍
Цитат  - cvetansk

Дойде вече време и за Миран скрит зад вратата на конака Шадоулу. Ами така става обикновено, като подслушваш, има голяма вероятност да чуеш нещо, което няма да ти хареса.-   Дядо!
-   …
-   Какъв е този позор? Какъв е този вид? Защо я доведе тук?
-   Всички да чуят! Всички да запомнят! Мястото на Рейян е в този конак. !Отсега нататък, който се опита да нарани Рейян, ще ме види пред себе си. Кълна се… Ако дори една сълза се появи на лицето й, няма да го пожаляРейян ще стане моя законна жена!
-   ‘’Рейян ще стане моя законна жена!’’
[/quote]

Той,  хубостникът ни, хубаво наднича
- Азат взима нещата в свои ръце, нооо, все още не знае с кого си има работа....
... страхотни сцени, направи Акън!
Аз съм изумена - сила, нагласа,  вътрешни чувства, които вложи...
И аз, в тези дни си давам сметка, че Акън изнесе целият сериал на гърбът си.
Да, всички актьори в сериала са от добри по-добри, но различните състояния във техният емоционален връх - обич, огромна любов, гняв, ревност/ там няма равен/отчаяние, съжаление, загриженост за близките си , той ни ги представи, както се казва на тепсия. Браво, Акън!
И по повод прословутият "скандал" - мога само да кажа, че съжалявам тези, които са скочили срещу него и то точно при заснимането на последната серия.
Чест и почитания на Фериде Четин,  Айда /Азизето ни/, че са застанали твърдо зад гърбът му и са изказали толкова ласкави думи за това талантливо момче! Браво!
https://m.youtube.com/watch?v=Op7JQoeQr38&feature=share

https://www.facebook.com/387545655161638/posts/959682367947961/?app=fbl


И нашето "сгодено" девойче си се вихри....няма лошо - хубаво си ни е момичето..
https://www.facebook.com/ReyMirBrasil/videos/165438965764179/

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:12 от Stella2021

# 34
 • Мнения: 2 731
Не може да се отрече, че и Азат се бори достойно за любовта и живота си.- Рейян ще стане моя законна жена!
- ‘’Рейян ще стане моя законна жена!’’
-   ‘’Ще приема да се омъжа за теб. Но имам две условия…’’-   Какво говориш, невъзпитан? Момичето, което опозори семейството ни, на теб ли се падна?
-   Решението ми е окончателно, дядо. Ако искаш да ме накараш да се откажа… Ще ме убиеш. Или ще ме застреляш още тук… Или ще приемеш Рейян като моя жена

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:37 от cvetansk

# 35
 • Мнения: 2 638
Между другото, много мъжка постъпка от страна на Азат! Определено е мъжкар на място!

# 36
 • Мнения: 400
Между другото, много мъжка постъпка от страна на Азат! Определено е мъжкар на място!

Да, pasticho, Азат си беше един много, дълбоко влюбен вече млад мъж в Рейян, но ...първо той беше много страхлив и не дотам решителен в постъпките си.
Имаше момент, когато си направих
лека шега - тези, които не ми ги приемат, нека ги отминават, но аз си мисля, че във всяка разговорка трябва да присъства и шегата, лекият хумор..
Та, Азат всичко даваше от себе си, за Рейян, но не той се хвърли първосигнално
от моста след нея.. и рони сълзи и сополи.....горе на сухото...
Той беше образ - според мен за съжаление...
Обичаше безумно една химера. ....едно момиче, което виждаше в негово лице, единствено Батко си....и нищо, отвъд това обръщение. .И той до последно се бореше с това...
Жалко, че той не можа да оцени любовта, която му се поднесе на крака...
Ноо, на сърцето не може да се заповяда...
Накрая и той намери утеха...и ..прегръдка. ..та, прескочиха и в 4 сезон....
Иншаллах....и за другите...👍👌😅🎉

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:59 от Stella2021

# 37
 • Мнения: 3
Привет, момичета!
 Да бъде здрава  щастлива и много успешна г-жа Гюл. 🍀
Пръстенът не е на ръката на Ебру?! Може би заради снимките го е свалила... Как мислите?

# 38
 • Мнения: 400
Привет, момичета!
 Да бъде здрава  щастлива и много успешна г-жа Гюл. 🍀
Пръстенът не е на ръката на Ебру?! Може би заради снимките го е свалила... Как мислите?
Моите мисли са си в една посока....Да ми се прости, но това с този, така експониран "годеж", според мен беше една заигравка...не съм сигурна и Джеди дали е на ясно с цялата ситуация...
Ще следим последствията...

# 39
 • Мнения: 2 731
Не отричам , че Миран беше влюбен в Рейян и то от няколко години преди тези събития. Но за смелост в признаване на чувствата не можем да се говори вместо да каже ''Обичам те'', той каза ''Докато не кажа, че е свършило, няма да свърши''. Ще стигнем до този момент много скоро. Да той наистина се хвърли след нея на моста и то от любов, но не би го признал, по скоро би казал ''Тя не заслужава чак толкова'', както и го е казвал. А и не искаше смъртта й да му тежи на съвестта.
От друга страна Азат в критичния момент, още преди сватбата каза на Рейян ''Обичам те''. И от онзи момент насетне никой не можеше да го спре да защити Рейян... да покаже любовта си, да каже на глас пред всеки, че обича Рейян.
Така че, за мен и Миран, и Азат,  си имат своите достойнства... Малшанс бе, че Рейян не погледна на него като на нещо повече от Азат аби, че тя се влюби в Миран и не изтръгна любовта от сърцето си, просто Миран се бе настанил там, на тихо и уютно място, от което не излезе докрай.-   Не можа! Аз не давам съгласието си! Нито за убийството ти, нито за брак с това момиче.
-   След всичко, което направи, загуби правото си да говориш, майко.
Решението ми е окончателно. Рейян ще стане моя съпруга.Нали проблемът ти е честа… Ето аз чистя честта ти. Но не с куршум, с брак я чистя. С истински брак.Рейян стана жертва на злото. Без да е виновна, плати за вашите грехове. За мен тя е напълно чиста. Ще я взема и ще я направя корона на главата си.

# 40
 • Мнения: 2 638
Според мен, Азат не скочи след Реян, защото осъзна че този който скочи (нашето момче) веднага след Реян, така се е вкопчил в нея, че няма да му даде никакъв шанс, той пръв да я извади от реката, както и стана между другото, но през цялото друго време, мъжкарски се противопоставяше  на Миран и се бореше смело за любовта си! Много, много хубав и положителен образ изигра Ахмед Тансу!❤️

# 41
 • Мнения: 400
Добро утро, момичета!☕ Топъл и усмихнат, последен работен ден за седмицата да имате! 🌞🍀🌷

"Ами, аз играя за феновете, така че винаги, когато дойдат и поискат автографи, винаги се опитвам да ги дам на всички, защото съм там някъде за хората. Обичам Ви всички."
Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 08:16 от Stella2021

# 42
 • Мнения: 423
Добро утро Blush
Здрав и успешен октомври за всички Hug

Азат не скочи след Рейян, защото знаеше, че няма никакъв смисъл.
Знаеше, че въпреки болката Рейян обича Миран. Според развилата се ситуация пред нея имаше само един избор и тя го направи. С Азат никога нямаше да тръгне, при Миран нямаше да се върне, остава да избяга/скочи или нещо подобно. И тя го направи, избра третата опция и скочи. Единственият, който можеше и трябваше да скочи след нея беше Миран. Той скочи......Любовта на Азат никога не е била истинска. Той беше идеализирал тази любов и се отнасяше към нея, като към свещенна. Азат обичаше мечтите, духа на Реяйн, но не обичаше жената. Имаше рицарско отношение.
"Ще се омъжиш ли за мен"
"Ще се омъжа при условие, че никога няма да бъдем истински мъж и жена"
И Азат прие това условие. Това може да го направи само човек, който не знае какво е любов във всичките й форми.
Както и да е, Азат беше положителен герой и през цялото време се оптваше със справедливост да победи лъжите, интригите и насилието. Неговата справедливост не беше достатъчна. Липсваше му страст към живота.

Ох, много ми липсват Миран и Рейян. Липсват ми Ебру и Акън. Липсват ми аурата около тяхната двойка. Все повече се споделят новини за Акън и новата партньорка. Да, проекта и на мен ми е интересен, но извън него предпочитам да виждам Акън с Ебру.Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 12:50 от DeniAra

# 43
 • Мнения: 2 731
Здравейте!
Честит октомври!
Честит ден на усмивката!

# 44
 • Мнения: 400
Допълвам се с едно страхотно клипче, което сега открих....и с още нещо..
И за да не е тихо във виртуалното ни кътче....Да Ви погледна - работите ли...как е? Пуснете по една усмивка и Вие - днес, бил денят и на усмивката и на някои други нещица....😃 Смехът е здраве! 😍😘
https://www.facebook.com/387545655161638/posts/828706887712177/

https://www.facebook.com/ReyMirBrasil/videos/1361238157669787/?app=fbl

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:58 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт