Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 312
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте на Никулден Simple Smile

Честит празник на всички с името Николай и производните му!
Весел празник на всички Hug
Бъдете благословени и нека в домовете  ви има мир, любов и благоденствие!

След шумната премиера на Съдбата......последвалото интервю за Хюриет пазар на Акън, настана временна тишина и само феновете споделят и споделят красивите снимки, видеа и казани думи в интервюто.
Акън обаче не си дава почивка и е на снимачната площадка, където освен снимките на сериала се снима с още фенове и даже сам пред торта със свещи и една загадачна снимка.

Скрит текст:

Снимките с тази торта са безкрайно много.
За съжаление феновете само споделят и никой не дава инфо, какво аджеба празнува момчето.
Обаче няма значение, важното е да продължава да блести с таланта, работата и красотата си.

Каквото и да си говорим, пишем и четем, този мъж е много красив.
Може да вкара в грях всяка жена от 16 до 66 години.
Не знам какви са му плановете за бъдещето, но се надявам да има място за истинска любов.
Защото без значение какво казва или пише в онова пространствено интервю в Хюриет, ашк хич не се забелязва в очите му. В тях има радост, удовлетворение, спокойствие от свършената работа, приятелско отношение, весели усмивки, малко надувки, самочувствие на красив мъж и други подобни, но ашк, ойк

Мистерията с тортата се разплита малко по малко....

Вече ми е интересно кое е момичето Thinking

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 23:45 от DeniAra

# 556
Здравейте!

Тези дни нямам много свободно време, така че и преговора ни поизостана, но ще се постарая да наваксаме през уикенда. А за Destan ще пиша в следващи постове, че сега нямам време.
Приказките обикновено са за лека нощ, но ние ще си кажем Добро утро с тази на Миран. От този момент насетне Рейян и Миран спяха заедно в едно легло, да най- паметен е момента  с изхвърленото кресло, но това е момента, от който вече кресло нямаше. Кратка раздяла имаше, но кресла нямаше, дори при Филипос и майстор Габриел спаха заедно...

-   Но вие не сте легнали да спите. Защо? Или се канехте да ме сложите да спя и тайно да отидете на лунапарк?
-   Не, какиното. Ние също сега ще легнем да спим. Хайде.
-   Тогава лягайте. Ако вие не легнете, и аз няма да спя.
-   Но ти трябва да спиш, хайде.
-   Но и вие трябва да спите. И възрастните трябва да спят.

-   Права е. хайде, аз лягам да спя. А кака ти нека легне от другата страна, става ли?
-   Става.
-   Миран?
-   Но ако веднага се събудите, и мен веднага да събудите. Става ли?
-   Става.
-   Хайде, ела, како. Миран, може ли да ми разкажеш приказка?

-   Аз не знам приказки, г-жо Гюл. Има една, която знам. Но тя не може да се нарече красива.
-   Ти все пак я разкажи. Кака ще поправи местата, които са лоши.
-   Какиното, искаш ли аз да ти разкажа?
-   Вече и така знам тези, които разказваш. Нека поне веднъж Миран да разкаже.

-   ‘’Живяло някога, преди много години, едно малко момче. Момчето винаги било тъжно. Той бил дете, чието лице никога не се усмихвало. Той не обичал никого. И него никой не обичал. Той нямал дори семейство. Момчето било толкова самотно… Че преживявало някои дни, без да пророни и една дума.
-   Добре, а къде били майка му и баща му?
-   Далеч. Много далеч.
-   Нямал ли си брат? Или кака?
-   Никого си нямало това момче. Но искал. Искал да има такава красива сестра, с очи като мъниста, и със златни коси, като теб. Но нямал. Имал само баба.
-   Баба му сигурно го обичала. Обичала ли го?
-   После момчето пораснало. Един ден, когато карал колата… се сблъскал с красавицата на красавиците, която била на кон.
-   Точно като кака и Мави.
-   Момичето било толкова красиво, че момчето се влюбило от пръв поглед.
-   Добре, а момичето какво направило?
-   Ядосала се на момчето.
-   Защо се ядосала? Момичето кошо сърце ли имало?
-   Не. Момичето имало най- доброто сърце на света. Сърцето й било изпълнено с любов. Но момчето не разбрало. То не знаело, какво е да обичаш.
-   После разбрало ли?
-   Разбрало. Момичето го научило. Момчето обикнало толкова много момичето, че… Тя станала за него целия свят.
-   Добре, а момичето обикнало ли го?
-   Обикнала. Момчето искало да направи момичето много щастливо. Той казал: ‘’Да изградим заедно семейство. Да изживеем щастливо целия живот.’’

-   Изградили ли?
-   Изградили. Но не ги оставяли на мира. Следите от миналото постоянно ги преследвали. Момчето казало на любимото момиче… Ако хванеш ръката ми… Ако бъдеш да мен… Мога да се боря с всички трудности. И теб , и себе си, мога да защитя от всички злини на света. Само дръж ръката ми. И каквото и да става, не смей да я пускаш!

-   Въпреки всичката болка, която преживяло… Момичето хванало тази ръка. Защото повярвала на момчето. Видяла себе си в очите му.. всички злини започнали една по една да изчезват. Видяла, че в бъдещето останали само прекрасни неща. С времето всичко оставили в миналото. Видяла, че е била права да вярва в чудеса. Дали си дума един на друг.''

# 557

Минавам набързо, за да ви кажа, че легендата на Ебру снощи е разбила рейтингите.
Ебру благодари в Twitter на цяла Турция.

Мога само да е надявам съдбата на Акън да достигне рейтинга на легендата.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 15:33 от DeniAra

# 558
Привет момичета, напоследък не съм много активна и не мога да пиша редовно, но наваксвам, когато успея. Много благодаря на всички ви за новинките, за постоянството с което разкрасявате темата, за предговора също. Моментите с Гюлчето бяха като глътка свежест сред постоянните лъжи и интриги сътворени от Азизе и компания, за да вгорчават живота и любовта на Реймирчетата. А и в конкретната сцена малката помогна на батко си, без да знае.

Относно "Съдбата" съмнявам се да стигне рейтинга на Легенда, но дано си изкарат пълен сезон, да имаме шанс да видим какво е намислила съдбата за Джемал, как ще го шамароса за егоистичния избор, който е направил преди години. Да ви кажа в последната сцена когато се видяха с Асие и дъщеря му, се поставих на неговото място представяйки си какво бих изпитала в такъв момент предвид миналото - идваше ми земята да се отвори и да потъна гледайки грехът си в очите на дъщеря си и жена си. Стори ми се, че системата му блокира, дори се съмнявам че ще може да се затича да помогне на припадналото момиче от взаимния шок. Как през тези 7 години през които си е устроил живота и то доста добре, показаха ни добър финансов стандарт, не се запита какво се случва с Асие и децата му, не се ли поинтересува как живеят добре ли са. Със сигурност ще видим спомени от миналото, може да ни покажат и бегли опити да очисти съвестта си до колкото я има, но какво може да го оправдае в очите на децата му ей бога ми не зная. На него му било трудно, не издържал, а на Асие и е по лесно тя е желязната лейди, изоставена с две малки деца, едното едва що родено, без финансови възможности и средства, без родителска подкрепа, но да се оправя както може.  Момичето го помни с лошо, като предател, зарязвайки ги в труден момент, оставяйки ги без мъжка и бащина опора, подкрепа, като безхарактерен страхливец, а раната се задълбава виждайки новото му семейство и дете, за което се грижи. А момченцето даже не го познава за негово щастие, спестен му беше шока. Горката Асие правейки съпоставка доста има да преглъща сълзите си. Драмата тепърва предстои.
Има и някаква тайна в миналото на Махир, бащата и майката на Хелен реагираха странно - единият с желание го очаква да се върне, а другата не беше никак очарована. Да видим какво ще излезе от там.
Пуснали са 2-ри трейлър, от предстоящата серия. Както и очаквам ще е вулкан от емоции.

Относно Легенда, с напредването на епизодите ми става все по интересен, категорично очарована съм. Да си кажа Батуга излезе скритата лимонка, 2-ра серия разкриха повече за образа му, много умен и разсъдлив още от малък. Как хитро се спаси от палача и смъртната присъда. С детския си разум разбра че за да живее и оцелява в двореца трябва да се обрече на доброволна самота и изолация, правейки се на малоумен, живеещ в собствен свят. Всички го подценяват, подминават, не зачитат мнението му, всъщност нали се прави на малоумен, та мнение няма, не виждат в него конкуренция или заплаха, а от вътре се крие същинско съкровище, добър човек с остър ум и милостиво сърце. Въпреки че питае дългогодишна обида и не говори на баща си не го остави да умре когато разбра за заплахата. Между другото браво на Едип, добре влиза в образ и пресъздава персонажа си.
Акъз на моменти много ме дразни, неразумна, първосигнална, води се от емоциите си, омразата и към Алпагу хан, и така се вкарва в проблеми. Има ситуации и моменти в които трябва да отстъпиш, да премълчиш и да изчакваш - например, бащата на Акъз много глупаво постъпи, в сцената когато предизвика Алпагу хан, предварително беше обречен - неговото си беше не геройство, а самоубийство.
Не съм сигурна Чоплан дали не е била замесена в замисленият заговор с/у хана, станал повод за убийството на баща й и сестра й. Между другото, не мога да кажа че Алпагу не беше прав в решението си да накаже предателите, все пак като ръководител, следва да дава пример и да следва законите им, но можеше да пощади майката на Батуга предвид статуса й като не я убие, а я прати в изгнание, но той макар че я изслуша я уби и то пред очите на сина им, ето това е нещото което накара Батуга да му каже че докато е жив повече няма да му проговори.
На пръв поглед мислех че брата Темур ще е свиреп и гадняр, а той още от малък питае привързаност към Батуга, показа загриженост и го защитава, за разлика от майка му и надменния Кая, които гледат на него с презрение.
Чудя се жената на Кая дали не си вкара автогол, като избра близката на Чоплан за лична слугиня, виждайки интереса на Темур към нея, и за да издразни китайката. Мацката която играе китайката ми е много атрактивна Според плана на Чоплан целта на слугинята не е ли да омотае наследника и да роди от него, тоест Кая или няма значение кой от наследниците ще е. За сега толкова, ако се сетя нещо друго ще пиша допълнително, когато имам време.

Аз гледам ето тук, няма толкова реклами, наистина друго си е с бг превод, искрени благодарности на преводачката, за труда и отделеното време.
https://www.evropabgonline.com/legenda

# 559
Здравейте!

Добро утро с проваления план на бабане. Всичко беше наредила толкова старателно, а какво стана, Миран разбра всичко. Лъжите полека, лека ще започнат да се разплитат, макар че на Миран му е много трудно да повярва, че баба му може да е толкова жестока и да гази така по хора...

-   Слушам, бабо.
-   Чакам те долу, Миран.
-   Мен ли? За добро ли е?
-   Ще отидем някъде с теб. Не се разсейвай, побързай, чакам.

-   Да, слушам те, бабо.
-   Казах ти, че зад тази бележка стоят Шадоулу, ти не ми повярва. Казах ти, че Рейян се омъжи за теб, заради живота на Азат, ти не ми повярва. Казах ти, че Шадоулу си затвориха очите, че дъщеря им се имъжи за теб, защото Рейян дойде да мъсти, но ти пак не ми повярва. Нали, внуко? Казах ти, че са измислили новия враг и объркват мислите ти, а ти какво направи? Тръгна срещу мен.
-   Защо ми казваш всичко това?
-   Всичко, което защитаваше пред мен… Дойде време да разбереш истината, за това говоря. Тръгвай, Махмут.
-   Къде отиваме, бабо? Какво ще ми покажеш? Ще видиш, когато отидем, внуко. Бъди готов. Това, което видиш, няма да ти хареса. Не исках да съм принудена на това, но ти не ми остави друг избор.

-   Батко Азат!
-   Рейян…
-   Батко Азат, къде отиваш?
-   Какво правиш тук? Откъде чу?
-   Истина е, нали? Батко Азат, не се качвай в този самолет. Тук е твоят дом. Как заминаваш и го оставяш?
-   Принуден съм, Рейян. Нямаше да замина, ако не бях принуден, но съм принуден.
-   Заради мен ли? Аз ли съм причината?
-   Не е свързано с теб.
-   Лъжеш. Заради мен е, но не го прави, батко Азат. Моля те, за Бога! Виж, какво ще стане с майка ти и баща ти? А аз? Как ще продължа да живея, знаейки, че заради мен си изоставил родителите и дома си?

-   Не разбираш, Рейян. Не мога.
-   Виж, някой ден и ти ще обикнеш някого. Ще бъдеш много щастлив. Моля те, не оставяй такъв товар на раменете ми.
-   Това е най- правилното, Рейян. Не мога да остана. Добре, хайде, ти се върни вкъщи. Хайде!
-   Няма да ти позволя.
-   Разбери вече, Рейян! Разбери, не мога да остана. Ако можех, щях да остана, но не мога. И това не е свързано с теб. Сам го поисках, става ли? Сам взех решение. Хайде, и ти се върни вкъщи.
-   Батко Азат, за Бога, ако имам поне малко значение за теб, не заминавай, моля те!

-   Ето. Виж със собствените си очи. Ние нямаме други врагове. Това момиче се върна при теб не от любов, а заради Азат. За да вземе загубеното от семейството й, заради отмъщението се върна. Сега излез навън, застани пред тях и гледайки ги в очите, слушай лъжите, които ще ти разкажат.

-   Рейян!
-   Миран… Миран, аз дойдох, но моля те…
-   Не измисляй напразно лъжи. И Миран, и аз знаем истината.
-   Не смей! Не смей да обвиняваш Рейян в нещо!
-   Защо? Страхуваш се, че всички ще чуят за твоето безчестие? Не се ли опита да отвлечеш омъжена жена? Това, което не е станало преди, си решил да пробваш пак, така ли?

-   Достатъчно, бабо!
-   Миран!
-   Достатъчно.
-   Какво става?
-   …

-   Това е оръжието, на което са следите ти… И с което ще бъде убита Рейян, а вината ще падне върху теб, ако не напуснеш града. Оръжието, което хвърли на земята и тръгна, когато дойде в конака.

-   А това е онзи предател, който уж Шадоулу са изпратили при нас, избягалият адвокат.

-   Рейян, дай си билета за самолета.
-   Билета ли за самолета ли?
-   В чантата ти. А това е билетът, който ти купи на името на Рейян, за същия самолет, на който принуди Азат да се качи.
-   Миран…
-   Достатъчно! Достатъчно, бабо. Вече свърши. Всичко свърши.
-   ‘’Всичко свърши.’’

Даниела, толкова сладко си написала всичко, че чак забравих, че трябва да кача пост. Съдбата не я гледам, но Легендата ме е хванала здраво. И наистина с всеки следващ епизод става все по интересен.
Целта на слугинята наистина е да омае Кая, но тя се влюби от пръв поглед в Темур както и той в нея. И когато онзи й каза, че по хубавия е Кая, тя си помисли, че това е Темур, за нея той беше по- красив. Аз също си помислих, че Чолпан може да има нещо общо с предателството, заради което майката на Батуга загуби живота си, но май не е така или поне досега не са дали повод да се съмняваме. Батуга наистина още от малък показа колко е умен ''Ако имах акъл, нямаше да имам глава'' страхотно обяснение за това, че се прави на малоумен толкова много години. А Аккъз- първосигнална отвсякъде, отдадена единствено на отмъщението към Алпагу хан. Направиха ми обаче голямо впечатление думите на Чолпак, когато накара Селтук да унищожи ''селото'' й, знаейки, че после с много труд и усилия ще го възстановят - Земите си отиват, традициите остават.

# 560
Здравейте и от мен. Доста време не съм писала, но ви следя с интерес и се радвам, че продължавате да споделяте всичко свързано с нашите любимци. Новите проекти още не съм гледала, нямам време и си го пазя за празниците, защото тогава ми се очертава голяма почивка. Честно казано проекта на Акън ме заинтригува, защото е точно по моя вкус - драма и интриги, за които турските сценаристи знаем, че са богове. Ще споделя впечатления като изгледам серията, но Даниела е направила интересен анализ и още повече ме заинтригува.

Предговора е отново на ниво и Цветето цели в десятката с него. Последната сцена е един преломен момент в сериала, когато Миран разбра, че Азизе не е това, в което е вярвал толкова години. Пропука се доверието му и самият той започна да търси истините, които не са му казани. Всички зрители очаквахме друг развой на сцената, но обрата беше супер изненада и Рейян и Миран се сближиха още повече след това. Видяхме отново перфектната игра на всички, а да не забравяме и малкото Гюлче, което във втори сезон отново ни радваше с прекрасната усмивка и талант. Много красиво дете е, чака я блестяща кариера.

Попаднах на едно ново интервю на Акън, в което той говори за връзката си със Сандра. Интересни неща каза за нея и явно нещата при тях са наред. Загатна за "тормоза" от феновете и как от него като актьор се е изисквало да изиграе влюбен мъж, но се разбирало погрешно и Сандра устояла на тази атака. Дано е щастлив с нея, друго не мога да кажа...

Легенда е разбила рейтингите и тази седмица, явно трвбва да си направя труда да го видя, защото от откъси и фрагове виждам една Холивудска продукция с много висок бюджет. Декор, костюми всичко е на ниво. Турците много обичат исторически филми и Ебру много добре се ориентира за проекта си, за да задържи интереса върху себе си. Браво на нея. Очаквам и от Акън да задържи интереса и сериала да се развие в повече серии, за да му се радваме.

Това от мен за сега, а на вас много слънчеви моменти и хубав ден.

# 561
Здравейте!

Добро утро с началото на епизод 19

Азизе - много убедителна... за малко и аз да й повярвам. Върти, суче и пак чиста излиза... само докато обърне гърба, тогава вече се появява истинската Азизе.

-   Нищо от това, което правиш, няма да отнеме Рейян от мен. Разбери вече, бабо. Разбери. Защото разбрах какво правиш. Всичко схванах.

-   Азат Шадоулу! Няма да се отърва от теб, без да те убия, а?
-   Всъщност аз мога ли да се отърва от вас? Махни колата от пътя ми.
-   Не можеш просто да вземеш и да си тръгнеш. Азат ефенди. Какво има? Какво е това бързане? Първо ще ми кажеш какво направи с баба ми.
-   Не мога да се разправям с теб. Махни се от пътя ми, казах. Много ли ти е любопитно? Отговорите са у баба ти! Иди и питай нея какви игри върти!
-   Какви игри? Какво забъркваш? Докато не ми кажеш какви ги вършиш с баба ми, няма мърдане оттук!
-   Виж сега. Хубавичко погледни този пистолет. Какво ще стане, ако си тръгна и убия някого с този пистолет, а? вината ще остане върху теб, нали? Ето така направи баба ти с мен.

-   Какво говориш? Не дрънкай напразно, отговори ми на въпроса!
-   Твоята баба е побъркана, казвам! Онзи ден, когато дойдох в Асланбей… Пистолета, който хвърлих на двора, тя го е взела и запазила! Заплаши с моя пистолет мен и Рейян! Отвори си очите, Миран Асланбей! Виж каква опасна жена е баба ти!
-   Ти разбираш ли какво говориш?
-   Да разбирам. Има недостатъци, но не преувеличавам. Каза, че ако не отлетя с първия самолет, ще убие Рейян с моя пистолет и ще хвърли вината върху мен.
-   Лъжеш! Лъжа.
-   Добре. Не ми вярвай. Нека да лъжа. Но ако е истина, а? ще подложиш живота на Рейян на риск. Аз все пак ще си тръгна оттук. Заради Рейян. Но ще намеря начин как да я изведа оттук. Защото баба ти няма да се спре. Разбра ли? Ще я убие!

-   Бабо! Бабо!
-   Миран.
-   Добро утро, майка Есма. Какво има, майка Есма? Какво става?
-   Миран, ще ти кажа нещо, но не знам как да го кажа. Това… Г-жа Азизе ми го даде, за да го сложа в чантата на Рейян.
-   Прави какво е казала баба, но на никого не казвай за това, майко Есма.
-   Добре, синко.

-   Къде отиваш, г-н адвокат?
-   Г-н Миран.
-   Разкажи да видим. Какво става в офиса на Асланбей? А? защо си играл с тези документи? Защо всичко отиде при Шадоулу?
-   Г-н Миран, аз… Кълна се, нямам грях в това… Нищо подобно не бих направил, ако не бях принуден. Г-жа Азизе поиска. Направих всичко по нейна заповед. Ако не бях направил…
-   Кой?

-   Миран, аз…
-   Единственото, което искам да знам, е, защо? Защо, бабо? Обясни ми. Защо? На мен… На внука си- защо причини такова зло? Какво щеше да постигнеш, като ме убедиш, че Рейян бяга с Азат?

-   Защото много се уплаших. Че ще ме напуснеш. Аз те отгледах в ръцете си. Когато растеше те гледах в очите. Притисках те до гърдите си, като те наричах моя Мехмед. Ти беше детето на моето дете. Беше ми поверен. Не оставих място за никого в сърцето си. Обичах само теб. Не знаеш какво е да си майка. Не знаеш за такава обич. Три деца… трима внуци – сираци останаха на ръцете ми. Какви студове, какви катастрофи и какви пожари съм видяла. С теб останах на крака. С теб излекувах раните си. Притисках те към гърдите си като изцеление. Казах си: Господ ми взе децата, но ми даде внуци. Най-вече теб… Ти ме гледаше в очите като баща си. Гласът ти – гласът на баща ти. Направих грешка. Но каквото и да правех, беше, за да не те загубя. Помислих си, че ако те разделя, пак ще се върнеш при мен. Мислех, че тази любов те е отчуждила от мен. Направих грешка. Не мога да те моля да ми вярваш. Но това дете, което умира от любов, аз го отгледах. Ако той е този, който е достоен за твоята любов, аз го отгледах. Не забравяй това. Аз… Аз Азизе Асланбей! Досега от никого не съм искала прошка. Но теб моля за прошка, Рейян.

# 562
Ейй, тази бабане каква хиена беше 😀

Момичета, снощи са качили серила на Акън с български превод и реших да му хвърля едно око, но направо на един дъх го изгледах. Джемал се появи на края на серията, но страшно много ми хареса идеята и историята. Много интересно се очертава да бъде и дано турският зрител му даде шанс, за да видим как ще развият сценария. За главната героиня, която съм гледала малко и не бях впечатлена мога да кажа, че ще направи блестяща роля. Сигурно майчинството и е помогнало много за този образ, но е брутално добра в играта си. Нямам търпение за втория епизод и се зарибих. Ще намеря време и за Легенда, убедена съм, че и той е не по - малко интересен.

Хубав ден, макар и дъждовен.

# 563

Здравейте, дами Hug

Акън, Миран и Джемал - 3 в едно, невероятно добра комбинация.

Да ви кажа, че аз съм напълно завладяна от първи епизод на Съдбата.
Гледах го на турски, на руски и на български.
Чакам довечера 2 епизод и отново ще гледам в същата последователност.
Истински се надявам, че силното начало ще се затвърди и в следващите епизоди ще видим една разтърсваща история за поредица от грешки, разкаяние, прошка и любов.
Мисля си, че ще плачем, ще се ядосваме, ще се смеем и накрая обичаме тази съдба
Ще се повторя, но Акън е блестящ. Мощно влезе в първи епизод и смея да твърдя, че Джемал по никакъв начин не отстъпва на Миран. Силите са изравнени. Ще видим продължението.....

Линк към епизод 1 с български превод
https://ok.ru/video/2915051178692

Малките колеги на Акън са големи сладури.
Момчето което играе негов син се справя много добре с ролята си.
Бъдещи негови и на наборите му заместници Hug

Между другото днес ми е щастливият петък, защото двамата ми любимци са на екран точно днес.
Чаатай с последните 5 епизода на Yesilcam (сигурно не знаете за този сериал).
Акън с 2 епизод на Съдбата.
Кой като мен Heart Eyes

Поздравявам ви с едно танго на Чаатай в ролята на Семих Атеш от Yesilcam.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 16:31 от DeniAra

# 564

Е, какво сега? И аз ли да почвам да го гледам?
В момента не гледам никакъв сериал. Ни български, ни американски, ни турски...
Може да му хвърля един поглед Blush

# 565

Е, какво сега? И аз ли да почвам да го гледам?
В момента не гледам никакъв сериал. Ни български, ни американски, ни турски...
Може да му хвърля един поглед Blush

Друго освен сериалите на любимците не гледам. Когато нямат нови проекти, превъртам стари сериали и роли. Съдбата..... я чакахме 8 месеца...наистина започна много силно.
Надявам се да не разводнят историята с излишни подробности. Легендата на Ебру я следя само тук.
Цвета споделя инфо за нея. Може да погледнеш първи епизод на съдбата с Акън. Мисля, че няма да съжаляваш.

Не знам дали гледате Акън в "Играта на моята съдба", но ако не го правите пропускате да видите образ, който предизвиква да го намразите, съжалявате, прегърнете и утешите едновременно.
Абсолютно прав е бил Акън с думите си, че тази роля е най-трудната за него.
Джемал е абсолютно невъобразим герой. Толкова противоречив, толкова изпълнен с всичко долно в човешката (мъжката) душа и едновременно толкова прозрачен с любовта си, че не ми стигат думите да опиша чувствата си докато гледам. Акън има невероятно присъствие през цялото време в тази роля, че даже за миг не мога да го сравня с Миран. Разбирате ли, това е изцяло и напълно Джемал - страхлив, долен, съжаляващ, ревнуващ, готов да избяга, обвиняващ и докато е всичко това се вижда съжаление, разкаяние, страдание, любов. Не знам дали описвам правилно мислите и усещанията си от 2 епизод, дали някой друг гледа и може да ме допълни или опровергае, не знам......но Акън прави нова, огромна, сложна, страховита роля.

Видеото за 3 епизод. Асие ще му прости, трудно и бавно, но ще му прости. Тя е още е влюбена в Джемал. Обаче Нергиз (дъщерята) не знам дали някога ще му прости истински и докрай. Това пораснало преждевременно дете носи огромен товар на раменете си, болката от изоставянето, травмите от битката за оцеляване и накрая страховете, срама, страданието от убийството на онази гнида заради която избягаха.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 22:43 от DeniAra

# 566
Добро утро момичета, събота е обичайно почивен ден, стартирам с рейтинга на "Съдбата" доста се е покачил, съвсем заслужена. Серията снощи беше емоционална бомба, много ми хареса. Както и предположих, началото при срещата им след толкова години системата на Джемал бей блокира, замръзна и не можа да реагира. То и да беше се опитал да помогне нямаше да е здравословно. Дъщеря му съвсем заслужено го ненавижда, а присъствието им на едно място отваря старите й и незараснали рани, празнотата която е останала у малкото момиченце  горчилката която е трупала през годините от липсата му, от не спазените му обещания - и сега виждайки нагледно как се отнася с малкия му син, в новото му семейство, спомените изплуват и е болезнено. Това че синът му Угур не го познава си е благодат, поне така може да го опознае без да вижда упреци в очите му. Видимо не му стана приятно как децата му казват татко на Махир, как се отнасят с него. Той вижда нагледно пред себе си собствения си грях и как чужд непознат човек е бил по-човечен от него самия, поел грижата за две чужди деца и Асие. Нали за пред другите те са семейство от години. Махир се оказа незаконен син на бащата на Хелен, тоест полу брат й е. А излиза че той е наистина добър човек, причината да си тръгне преди 18 години е тази истина, но научавайки я не се е полакомил за богатство и пари на фамилията. А и видяхме как се отнесе с Асие и децата й които са му непознати, веднага прояви разбиране и им помогна, подкрепи я и продължава.

Отивам да ви изчета и после може да се допълвам

# 567
Здравейте и от мен. По повод преговора Азизе винаги успяваше да излезе от ситуацията, но от този епизод тя разбра, че Миран вече няма да бъде този който е отгледала за отмъщение. Миран разбра, че вече нищо не е така както му е разказвала, независимо, че продължава да мразеше Хазар съмненията в него се посяха, че има и друга истина.
Дени за филма на Акън си абсолютно права аз го бях писала и в по предните си постове, че очаквам да изиграе ролята си блестящо и го прави великолепно няма и помен от ролята му на Миран тук показва жестове мимики погледи който като игра във вятърничав ги нямаше. Всички актьори играят невероятно и подбора за ролите им си отговаря на 100 %. Всички деца играят страхотно Угур е толкоз мило виден любвообвилен, че ми пълни душата.Другия пък доста разглезен типичното богаташко дете, което всичко получава много добре се справя. Нергиз такава омраза, гняв бошува в нея пресъздава уникално ролята с толкоз неща се бори, че наистина незнам дали ще може да прости на Джемал. Определено ни очаква доста интересна история. Ще има много болка омраза гняв ревност и голямо разкаяние. Махир също много ми харесва ролята много му отива, мисля, че ще се влюби в последствие в Асие дори в момента мисля, че започва да се влюбва. Не се колебайте дали да го гледате филма си заслужава наистина история, която няма нищо общо с останалите. Сега чакам превода с нетърпение защото епизода беше бомба. Желая ви хубави почивни дни.

# 568
Акън много добре играе в Съдбата и мисля, че ролята му ще бъде отрицателна като цяло, а любовната история ще бъде на Махир и Асие. Тепърва ще се развиват нещата, но не виждам Джемал с какво може да компенсира тези години, в които е изоставил децата и жена си. Такива неща не се прощават, но знае ли човек... Ние и Азизето заобичахме след какви ли не гадости, а какво остава за Джемал 😊

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 14:37 от Deteliniii

# 569

Скрит текст:

Здравете в събота късен следобед Simple Smile

След снощният епизод на Съдбата ретингите хвърканаха нагоре и всички фенове говорят за Джемал.
Мненията за героя и развитието на сценария за разнопосочни, но важното е, че се говори.
Много съм доволна от ретингите, защото те определят ще го има или не даден сериал.
Съседите имат навика да спират сериали само след 3/4 епизода ако ретинга не покаже интерес.
За два епизода Съдбата успя да повиши показателите и това е много добре. Освен, че Акън се справя блестящо, екипът с който работи, снима, рекламира и т.н. се представят на ниво. Два епизода с последни впечатляващи сцени и веднага трейлър към следващ епизод, който засилва мистерията и възбужда любопидство. До следващият петък феновете в това число и аз, ще сме на педал за развитеието на сценария.
Много добре

Общи условия

Активация на акаунт