Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Не се притеснявай - на мен ми трябваха 7 години, за да открия големия ми любимец (Керем Бюрсин). Чудя се къде съм бляла. Не ме убивайте, но аз не харесвам Ебру. Просто не е мой тип нещо. Animal See No Evil Затова не загледах Hercai. И съм пропуснала Акън. Така че по-добре късно, отколкото никога. Wink
Аз също харесвам Бюрсин.....
То, кой ли не заресвах...🤣🤣
Ами, доста се отплеснах по турските сериали, ама и пазя някакво приличен, де...
Харесах го в един сериал, ама не помня името....Двама братя, той по палав, а брат му адвокат. Не съм загледала "Почукай на вратата ми".
Харесвам ги, като двойка с настоящата му приятелка - Ханде Ерчел!

А, как сияше.....

Аз да си кажа...

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 06:03 от Stella2021

# 646
  • София
Скрит текст:
Сериалът се казва “Въпрос на чест”, там Керем прави силна роля, да. Аз го открих миналата година в “Почукай на вратата ми”, съвсем случайно. Виж сега, няма да те агитирам да гледаш “Почукай на вратата ми”, защото не е сериал за всеки. Романтична комедия е, която прерасна в драмеди (комеди + драма). За съжаление, нямаха късмет със сценаристите и от епизод 14 нататък сценарият доста се разми. Едвам се гледаше в един момент. (Втори сезон е много свеж обаче. Има 5 годишен скок и двойката ГГ имат дете. Страхотно попълнение в екипа е това момиченце, копие на Еда / Ханде. Wink) Но аз, като огромен фен на Керем и Ханкер, държах фронта докрая и си подкрепях сериала и всичко свързано с него. В един момент се усетих, че гледам повече заради Ханкер, темата за Керем и хайпът по сериала. Просто бяха станали голяма част от живота ми и нямаше как да не го гледам докрай. Ханкер са ми любимци. За мен са си топ чифте. Любимото ми. Heart Обаче съм си повече фен на Керем отколкото на Ханде, а героят му Серкан Болат ми влезе под кожата. Wink

С “Игра на съдбата” е съвсем различно. Загледах сериала заради силния сценарий, заради перфектната актьорска игра на всички и просто имах късмет, че Акън ми хвана окото, та ще плакна око, докато гледам. Heart Eyes

# 647
Бърборанка
Чудесен анализ на серията и добре дошла сред нас. Следя групата и за Керем, също мой любимец. Малко късно започнах "Почукай на вратата ми", в момента съм почти на финала на първи сезон, но много разводниха и го оставих временно докато ми дойде отново музата. По едно време се чудех дали да не го почна от втория сезон, но аз държа, че хареса ли ми нещо трябва да бъде от начало до край.

Джемал ни е любимец на всички като гледам. Колкото и да е гаден за момента аз си гледам на него като Акън и знам, че няма да ни предаде. Очаквам развитие към по - добро в него и разбира се сценаристите да ни покажат всичко за връзката му с Хелин и как се е стигнало до брака им и детето.

Стели

Аз също като теб не загледах Вятърничав заради заглавия постер с Акън. Хич не ми допадаше, но когато Диема Фемили започна да го излъчва случайно попаднах на него и ми трябваха точно 40 мин епизод, за да издиря сериите преведени и да прекарам сумати безсънни нощи в гледане. Как ми влезе под кожата не е истина. Акън ме грабна веднага с играта си, а в комбинация с Ебру са просто огън.

Цвети

Не ми тежи грам предговора, харесва ми и се надявам да не се отказваш. Не е задължително да е всеки ден, защото времето на всички е ценно, а това, което правиш е доста трудна работа и не искам да се чувстваш длъжна. Ще проявим разбиране и ще чакаме, когато успееш и рсзбира се, когато искаш ❤️

Дени

Чудесна баклава си направила, моята я почвам днес и за Коледа ще е на трапезата. Сигурна съм, че е много вкусна, аз много обичам турски изкушения, но тялото ми веднага ги качва на неправилните места. Сега по празниците са ни позволени, нека се отпуснем, а януари ще мислим за диети.

Прекрасни момичета, Весели празници, радвам се, че сме тук заедно и споделяме емоциите си по такъв хубав начин. Дейсвате ми разтоварващо и приятно. Бтдете здрави вие и семействата ви❤️

# 648
Скрит текст:
Сериалът се казва “Въпрос на чест”, там Керем прави силна роля, да. Аз го открих миналата година в “Почукай на вратата ми”, съвсем случайно. Виж сега, няма да те агитирам да гледаш “Почукай на вратата ми”, защото не е сериал за всеки. Романтична комедия е, която прерасна в драмеди (комеди + драма). За съжаление, нямаха късмет със сценаристите и от епизод 14 нататък сценарият доста се разми. Едвам се гледаше в един момент. (Втори сезон е много свеж обаче. Има 5 годишен скок и двойката ГГ имат дете. Страхотно попълнение в екипа е това момиченце, копие на Еда / Ханде. Wink) Но аз, като огромен фен на Керем и Ханкер, държах фронта докрая и си подкрепях сериала и всичко свързано с него. В един момент се усетих, че гледам повече заради Ханкер, темата за Керем и хайпът по сериала. Просто бяха станали голяма част от живота ми и нямаше как да не го гледам докрай. Ханкер са ми любимци. За мен са си топ чифте. Любимото ми. Heart Обаче съм си повече фен на Керем отколкото на Ханде, а героят му Серкан Болат ми влезе под кожата. Wink

С “Игра на съдбата” е съвсем различно. Загледах сериала заради силния сценарий, заради перфектната актьорска игра на всички и просто имах късмет, че Акън ми хвана окото, та ще плакна око, докато гледам. Heart Eyes
Абе, то за плакнене на окото.😅🤣...и аз го плакна отдавна, само не ми идеше приказка да си го  кажа....Ама, топ са си всички, дето съм ги загледала...

Detelini, отбивай се по-често...
Ето, творим си на воля.....👍😅🤣

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 15:09 от Stella2021

# 649
  • София
Детелини, добре заварила! Flowers Four Leaf Clover

Радвам се, че следиш и темата за Керем. Написах си малко по-горе в спойлер мнението за “Почукай на вратата ми”, можеш да погледнеш. Моят съвет е да го изгледаш целия сериал, щом си стигнала до края на първи сезон - малко остава. А и щом си фен на Керем, гледай. Ще плакнеш око с него и ще се радваш на химичната двойка Ханкер. А и обещавам, че пак ще ти стане интересно след появата на Кираз / Мая (екранното дете на Еда и Серкан). Simple Smile

Стели, ако следиш темата за Керем, ще видиш, че там нямаме проблем с това да плакнем око доста шумно. Grinning Та… нищо чудно да пренеса това настроение и тук. Не съм срамежлива, така че аз ще давам тон за песен. Ей така… оставям това тук сега, малко да охладим страстите или тъкмо обратното… Joy

# 650
Детелини, добре заварила! Flowers Four Leaf Clover

Радвам се, че следиш и темата за Керем. Написах си малко по-горе в спойлер мнението за “Почукай на вратата ми”, можеш да погледнеш. Моят съвет е да го изгледаш целия сериал, щом си стигнала до края на първи сезон - малко остава. А и щом си фен на Керем, гледай. Ще плакнеш око с него и ще се радваш на химичната двойка Ханкер. А и обещавам, че пак ще ти стане интересно след появата на Кираз / Мая (екранното дете на Еда и Серкан). Simple Smile

Стели, ако следиш темата за Керем, ще видиш, че там нямаме проблем с това да плакнем око доста шумно. Grinning Та… нищо чудно да пренеса това настроение и тук. Не съм срамежлива, така че аз ще давам тон за песен. Ей така… оставям това тук сега, малко да охладим страстите или тъкмо обратното… Joy

Темата на Бюрсин, наистина не е следя, но ги харесвам, като двойка с Ханде Ерчел....дано се доводят....имам си други две двойки, които следя с удоволствие...
Бъдете усмихнати.....

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 14:02 от Stella2021

# 651
  • София
Малко паралели - Акън на младини и в по-зряла възраст, в стари и в по-нови роли. Все си е красив мъж, та дрънка. Nature Fire

# 652
Малко паралели - Акън на младини и в по-зряла възраст, в стари и в по-нови роли. Все си е красив мъж, та дрънка. Nature Fire

Момчето си е топ.....отвсякъде, само дето се е отпуснал напоследък нещо....
Липсва му Аккъз.....😅🤣👍

# 653
  • София
Защо да се е отпуснал? Какво имаш предвид? Любопитно ми стана. Grinning

# 654
Защо да се е отпуснал? Какво имаш предвид? Любопитно ми стана. Grinning

Много е отслабнал.....

Е, те това е нашият Акън!
Живецът му липсва....

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 15:15 от Stella2021

# 655
Здравейте момичета направо не мога да ви смогна да ви изчета. Бърборанке анализа за епизода  и като цяло  за филма ти е топ много ми харесва. Джемал бая ще страда, превива от мъка, но според мен ще получи прошка в крайна сметка винаги в живота човек се нуждае от прощаване и втори шанс. Даже мисля, че той ще разбере че са искали да я  изнасилят и че е убила гадняр и   по някакъв начин ще оправи нещата ще получи прошка от Нергис. Каквото  да си говорим Акън играе великолепно, обаче не съм съгласна, за това, че много реве та той тук няма и 1/2 от сълзите който проля във вятърничав. Да ви кажа аз се съмнявам, че Ахмет е негов син Хелен по някакъв начин го е излъгала то е ясно. Тя не пада по долу от брат си бая е гадничка,но като виждаме майката Недрет каква става ясно,но ще го разберем в последствие. Махир ми харесва много ролята му отива и играе доста добре да си призная не съм го гледала в друг сериал. Децата играят страхотно аз го бях писала по напред филмите който съм гледала с малки деца а и по големи просто изиграват ролите си уникално. Утре е денят момичета. Да Стели и на мен ми се струва, че Акън доста по слаб изглежда така както в 10 серия във вятърничав дългото снимане си оказва роля върху организма на човека никак не е лесно. Ще се радвам ако утре гледате онлайн да си анализираме. На мен Керем също ми е любимец гледала съм го в доста филми както и почукай на вратата ми забавлявах  се много вярно малко го по развалиха, но химията между него и Ханде е огнена като при Реян Миран радвам се, че са двойка в живота отиват си много.
Дени страхотна баклава да си я хапнете с мерак.
На всички пожелавам весели празници бъдете живи и здрави, щастливи късмета да ви е в ръцете обичани жени и горди майки. Благоденствие и топлина да огрява домовете ви. Радвам се че се разтоварвам в темичката ни, че забързания динамичен живот ни изцежда и не забравяйте да мечтаете мечти винаги се сбъдват очаквайте вашето чудо през новата година. Лека вечер!!!!!

# 656
    Мечтаем си , Вили на воля....

# 657
    Така трябва Стели това ни държи и надеждата, че ще дойде по хубаво време и пак ще живеем нормален живот.

# 658
    • София
    Flowers Four Leaf Clover Здравейте, момичета! Flowers Four Leaf Clover
    Светла Бъдни вечер!
    Бъдете здрави и честити!
    Желая ви най-прекрасната бъдни вечер с най-обичаните от вас хора!!!
    Green Heart Christmas Tree Green Heart

Днес е нашият ден. Не знам за вас, но аз мисля след семейната вечеря да се насладя на новия епизод. Hug

Nature Sparkler До довечера! Nature Sparkler

# 659
    🎄🎉🎊Светли и весели празници, момичета!Нека във всеки дом да има Здраве, мир, благоденствие и берекет!🎊🎉🎄

Общи условия

Активация на акаунт