Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 804
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета 🌞🍁🍂🍀
Днес, бил денят на усмивката....

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 20:50 от Stella2021

# 91
Преди да сложа новия откъс, първо да донеса малко новини... Ако никой не ме изредува ще сложа и откъса от Herkcai под линията като допълнение.

Днес Jahit Gok празнува рождения си ден. С пожелания да е здрав и все по успешен!

Първият плакат от поредицата Destan. Много ми харесва, а и Едип тук е с доста внушителна визия.

и ето как сега изглежда скрийнсейвърът на Destan в Twitter

Очаква се снимките на „Играта на моята съдба“  да започнат след като Ойку Караел се завърне от Анталия, където е в журито на филмовия фестивал „Златен портокал“.

Акън Акънозю влезе в списъка на 100 -те най -красиви лица на планетата през 2021 г. според C. Candler. Резултатите от гласуването ще бъдат обявени на 30 ноември.

Автор на колажа О. Шевченко.

# 92
Гледайки пак последната поредица гифчета си мисля, че наистина бракът на Рейян с Азат щеше да бъде грешка и да направи и двамата нещастни. Тя реално нямаше да може го приеме за нещо повече освен батко особено след като вече изпитваше това чувство към друг - то тя си го каза че не се жени за да бъде щастлива, а за да остане близо до семейството си, а той въпреки добрите си намерения в един момент щеше да се срине. То и родителите му се опитаха да му обяснят с право, че решението му да се обвърже с жена, която не споделя чувствата му е голяма грешка. И Ярен дори му го каза, когато разбра че бил от години тайно влюбен в Рейян - Имаше шанс и можех да направя нещо, /демек да изманипулира Рейян/ докато сърцето й беше свободно, сега вече е късно."

Цвети, Flowers Hibiscus
Хващат окото с тези костюми и прически. Никакъв спомен от Рейянчето, то беше ясно че визията й ще е доста различна. Едип имах представа как ще изглежда визуално, че споделя снимки с детето си в ежедневието. Естествено нищо общо с Гаврук от ДП. Очаква се до края на седмицата АТВ да пуснат и промото, да го видим.

Да поздравим Джахит, много добра роля направи в любимия сериал, жив и здрав да е и успехи за на пред.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:19 от daniela1504

# 93
Цвете, тъкмо щях да пусна плаката на Дестан, но ме изпревари 😊 Харесва ми за сега и изненадващо Едип ми се струва даже симпатяга. Ще се гледа задължително стига да го превеждат разбира се, защото аз турски не разбирам.

По повод "брака" на Азат и Рейян беше ясно, че не е по любов за всички от семейството. Рейян нямаше избор, но развръзката ми е любима. Ще стигнем с теб и до този момент, когато Миран влезе в действие и си взе момичето без да пита и иска разрешение от някого.

# 94
Разбира се, че ще стигнем и до този момент. Ще си вземем момичето и то така, че никой да не може да ни го отмъкне. Отказване няма, момичета. И честно да си кажа така сякаш гледам сериала за първи път, емоциите са същите, но някак си по вникваш в диалога, защото нищо друго не те разсейва.

Четете ми мислите, Детелини, Даниела... по повод това, че всички бяха наясно, че този брак ще е грешка, даже бях нагласила разговора на Хазар с Рейян. Разговорите между баща и дъщеря винаги си ми били интересни, все едно си разказват истории... Тук не съм правила много гифки, тук диалога беше черешката

-   Дъще, добре ли си? За пръв път днес опознах Миран, чедо. Очи, които пламтят така от гняв, не могат никого да гледат с ценност. Длъжен съм да те защитя от този човек, а нас от огъня на отмъщението. Длъжен съм да те държа за ръката, за сърцето, дъще.
-   Татко, къде се срещнахте с Миран? Какво ти каза? Какво направи? Навреди ли ти?
-   Не, не, как може да ми навреди, след това, което ти е причинил? Срещнахме се. Разпита ме за майка си и баща си. Разказах, каквото знаех.
-   Татко, повече не се появявай пред него. Каквото и да му разкажеш, няма да се откаже. Моля те.
-   Правилно казваш. Няма да се откаже да ни наврежда в името на това, в което вярва. Жалко. Създали са от невинно дете, разгневен опасен мъж. Постъпили са лошо с него. Промили са му мозъка. Дори Миран да е изпълнил сърцето си с теб, мозъкът му е промит, дъще. От друга страна, ти и Азат…

-   Татко, взех решение. Вече всичко ще бъде различно. Вече няма да се разстройваме.
-   Скъпата ми. Ако бях видял поне малко въодушевление в очите ти, Бих си помисллил над това. Но не бива, Рейян. Не. За теб с Азат няма да има друг свят, освен този, дъще. От една страна – Миран, от друга – Азат. Не можеш да дишаш по средата, дъще. Виж, дъще, днес с майка ти измислихме нещо. Сега ме чуй внимателно.

# 95
Цвети, забелязала съм, че умееш на правиш съдържателен синтез в 2-3 изречения.
Хазар, въпреки че през годините, не е успявал да защити изцяло Рейян от гнета на Насух е много добър и всеотдаен баща, човек с чисто и добро сърце. Колко се измъчваше когато изрече лъжата, че Миран го е бутнал. Така е когато имаш съвест, дори сега в разговора им с Рейян изказа съжаление за излъганото дете, което са употребили за користните си цели - ах, Азизе. Като се сетя как съзнателно настройваше Миран в Урфа, когато Хазар дойде да си прибере Рейян, така се надяваше най-после да се застрелят един друг. Е хайде сега ми кажете, мислите ли че Хазар някога щеше искрено да прости на майка си. Да приемем, че заради себе си би могъл  - визирам отнетата му любима, съсипала е живота й обърквала е и неговия, но реално тя му е отнела сина, отглеждала го е настройвайки го с години да стане отцеубиец, отнела е детството на Миран, отделила го е от родната му майка. Ако не беше любовта му към Рейян, която успяваше да го удържи, напълно възможно е някой ден наистина да станеше убие. Макар че Миран имаше добро сърце, бързо пали после мисли за последствията. Ето и вчера като разбраха за отровните сладкиши и решиха че Азизе ги е пратила, пак подпали без да помисли за последствията - изтърси истината пред Рейян, която от Зейнеп научи за смъртта на детето си и тръгна вбесен да се разправя.

# 96
Реално Миран видя какво е да си всеотдаен баща, в лицето на Хазар. Да той може и да не е отгледан от него, но виждайки връзката между Хазар и Рейян той разбра какво е това баща и бащина подкрепа. Има един момент, който изключително много ме беше трогнал на първо гледане и не ме е пускал при всяко следващо. Момента в болницата, когато Рейян пометна едното бебе, как Хазар утешаваше Миран в коридора, страхотно добре изигран и заснет момент.
Не знам дали Хазар изцяло би простил на майка си, може би колкото и Насух прости на неговата за лъжата... Но щеше да я уважава и закриля, и те ни го показаха... А това, че Миран в повечето случаи е първосигнален две мнения няма по въпроса...
Не съм забравила момента на срещата в обора и сънят на Миран, но в момента не могат да се изтеглят клипчетата от you tube, явно е пренатоварено, ще направя гифки и на тях, но докато стане да се насладим на малката сватовница. Набързо уреди и кака си, и Мелике.

''Трябва да поговоря с теб, но тайно''

-   Това е колата на Миран.

-   Г-жо Гюл, какво правиш тук?
-   Трябва да поговоря с теб, но тайно.

-   Батковото, ти влез вътре.

И така, разказвай да видим, г-жо Гюл. Слушам те.
-   Миран, как я няма, замина.
-   Как замина?

-   Замина. Оставила писмо и заминала. Не иска да се омъжи за батко Азат.
-   Какво каза?

-   Батко Азат много се натъжи, плака и много крещя. И без това човек не може да се ожени за двама, нали, Миран?

-   Къде отиде, знаеш ли?
-   В селото на кака Мелике. И без това, кака беше много тъжна, постоянно плачеше. Миран, нека кака да не плаче повече, моля те.

-   Добре, добре, няма да плаче. Батко Фърат, ти заведи г-жа Гюл в конака Шадоулу.
-   Благодаря, но моят човек ме чака.

-   Кой е твоят човек?
-   Батко Ръза.

-   Добре. Хайде, ела. Хайде, бягай тогава при батко Ръза.
-   Миран, кажи на Мелике, че Ръза я чака.

-   Благодаря.
-   Аз ти благодаря.

-   Ага, къде?
-   Да взема Рейян.
-   И аз питам.

# 97
Цитат
Има един момент, който изключително много ме беше трогнал на първо гледане и не ме е пускал при всяко следващо. Момента в болницата, когато Рейян пометна едното бебе, как Хазар утешаваше Миран в коридора, страхотно добре изигран и заснет момент
Аз веднага се сещам и за сцената след пожара в имението Шадоолу, където Миран спаси Азан, Елиф и Рейян, близките си утешаваха децата си притеснено, само Миран стоеше самотен и наблюдаваше случващото се от страни, единствено Хазар дойде да го попита загрижено добре ли е. Така се получи и на срещата в хотела между Рейян и родителите й след покушението, Миран пак стоеше като самотен наблюдател от страни и пак Хазар, беше този, които забеляза самотното момче, проявявайки загриженост. Не мога да не призная че сценаристите имаха изключително добри попадения, няма само да ги коря я.

Ей тази сцена я обожавам, чистосърдечната малка Гюл, която безрезервно беше готова да направи всичко за да помогне на кака си. И двамата с Миран така ми пълнят душат.Sparkling Heart Тя не помогна само на кака си, а и на Миранджъм, човека вече няма спирачки, отива да си прибере жената. Както беше разстроен от твърдото намерение на Рейян да се омъжи за Азат след разговора в конюшната и след сблъсъка с Азат, който словестно го нацели по болното място не му трябваше повече, за да литне. Revolving Hearts

# 98
Момичета кокичета и аз да се включа Цвети благодаря за информацията относно предстоящите филми на нашите. Плаката е доста внушителен Ебру много интересна изглежда по този начин отива и Едип са го докарали чак съм изненадана ама гримьорите това им е работата. Хазар беше изключително добър баща който отглеждаше децата си с огромна любов, загриженост, не можеше да попречи на баща си когато Реян беше биена от него и убиждана, но винаги след това намираше точните думи за да я утеши даде сили въпреки, че на моменти му се ядосвах много. Да наистина Миран разбра какво е семейството какво е бащина обич и закрила от срещите на Хазар и Реян, но според мен той колкото да изпитваше гняв, злоба да му е ядосан и да иска да го убие вътрешно имаше усещане, че не е виновен изпитваше макар и малко уважение  даде си сметка за това точно, когато виждаше Реян и Хазр заедно, както малката Гюл и разбира се тогава, когато я заведе в хотела да се види с родителите след като я бяха върнали след отвличането. Момента след пожара в чифлика когато всеки обгрижваше детето си само Миран седеше сам обходи ги с поглед ето тогава ми беше толкоз мъчно за него тогава Хазар се обърна към него с думите синко ти добре ли си разбира се нашия отново се бореше със себе си, но определено се почувства добре и му стана мило, че някой го е грижа за него въпреки, че му е най големия враг.

# 99
Здравейте!

Тази сутрин нямам време да кача ново откъсче, но пък ще ви поздравя с един от цитатите на сериала, които все забравям да сложа в началото на новия епизод, който разглеждаме.

Кажи на някой такава дума,
че или го накарай да живее, или го убий,
но никога не го оставяй ранен...

Шемс Тебризи

И по чаша чай/ кафе в компанията на двама красиви мъже - баща и син Шадоулу.

# 100
В днешният петъчен дъждовен ден, докато чакаме поредицата от Цвети, да споделя малко усмихнати лица.
Ебру с колежки актриси от България, оказва се преди няколко години е била тук за да снимат турска продукция.
Ралица Паскалева се изказва доста ласкаво за нея, тя е споделила фотоса.

Ебру на снимки за музикалното предаване, което предстои да излъчат.

Да не забравя да добавя и витамини Д.

# 101
Здравейте момичета!
Аз, едва сега успях да Ви изчета.
Цвети, Благодаря за плаката с Ебру и новинките.
Ебру си е много красива, дори и с тази нова визия. По принцип, не гледам турски исторически и военни филми, но този ще го загледам заради нея. Партньорът й не съм гледала и предварително не мога да изкажа мнение.
За новината за Акън, че е включен в 100-те най-красиви лица на планетата - ами, то не може и да бъде друго - радвам се изключително много - УСПЕХ. Видях, наскоро снимка с визията му в момента, в който вече е подписал договор за сериала Hercai - като момченце и за тези 3 години, как е възмъжал....
Хубави ни са и двамата. Нека, да са здрави, щастливи и много и големи успехи да постигнат в професионален план и за напред! "Вятърничав" беше, като трамплин за тях - аз вярвам, че ще продължават да се изкачват все нагоре и нагоре!
Честит, здрав и щастлив да е и нашият "Фърат" - с малко закъснение. Много добре си изигра ролята и той и бяха голям тандем с Миран.

Благодаря за продължаващия преговор с Гифчета и разговорите между нашите герои. Брагодаря и на всички, които са споделили мисли, относно героите ни и тяхните преживявания.
Всичко, което сте споделили, са и мои мисли и емоции от които все още не мога да изляза.
Само накратко - Хазар беше изключителен баща -  загриженост, внимание, топла прегръдка, добри и точни думи.
За момента, след пожара в имението, още на първия прочит се разтресох, когато Миран остана сам и как наблюдаваше с мъка в очите и сърцето си, как другите са обгрижвани. И тук, Хазар беше този, който се сети да отиде до него и свойски да засвидетелства внимание....
За малката сватовница, нямам думи - толкова слънчево детенце и как си изигра ролята.
Сценаристите още от първа серия  направиха, така, че да има привличане между брат и сестра.
За евентуалният брак между Рейян и Азат - всичко пак сте написали....Да, всички му говориха и най-вече родителите му, но, понякога сърцето си знае своето. И двамата щяха да бъдат от нещастни по-нещастни. По същия начин след, това се случиха нещата и с брака му с Елиф - тя преливаше от любов към него, но неговото сърце, там не можа да се обърне.....и резултата....

А, това стари снимки ли са?

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 18:28 от Stella2021

# 102
Стела, това последното е подготовка за сцена с партньорката му Бурджу от от "Семейство Аслан" и разсъжденията на героинята й за отношението на мъжете към жените преди и след брака - истината за семейния живот. Или поне така ми се струва.

Относно брака на Азат с Елиф, според мен там щеше да има благоприятно развитие, но актрисата внезапно напусна поради притеснения от настъпващата ковид пандемия края на 2-ри сезон, затова я изкараха така претупано, не обмислиха вариант да й намерят заместничка.

# 103
Даниела1504, Благодаря за отговора! Не съм гледала въпросният сериал и тъй, като днес ми излязоха, тези 2 снимки, реших да попитам. Актрисата не игра ли в "Не пускай ръката ми"? Тук-там съм гледала някоя серия, но мисля, че там съм я мернала.

# 104
И обещаната среща в обора. Рейян отново даде шанс на Миран да й каже, че е женен и отново остана разочарована. Личеше си, че не иска да се омъжи за Азат, но не можеше да последва сърцето си и Миран отново я усети...

-   Мави… Ти какво правиш тук?
-   Не знам.
-   Защо дойде?
-   Трябваше да те видя.

-   Аз не искам да те видя!
-   Но очите ти не говорят така.
-   И какво говорят очите ми? Кажи ми, какво говорят очите ми?
-   Не искаш да си тръгна.

-   Грешно си видял! Хубавичко погледни!
-   Рейян, моля те.
-   Какво искаш от мен?
-   Да бъдеш до мен.

-   С какво право? ‘’… Аз съм законната съпруга на Миран Асланбей.’’ Няма ли нещо, което би искал да ми кажеш? Нещо, което си пропуснал да кажеш?
-   Не.

-   Тогава ме пусни!
-   Не мога да те пусна…

-   Няма ли да се отдръпнеш? Защо не разбираш от дума? Утре ще се омъжа! Ще се омъжа за Азат! Разбра ли?
-   Знам, че не го искаш.
-   Искам!
-   Защо тогава отвръщаш очи, когато го казваш?
-   За да не виждам лицето ти! Дръпни се!

-   Рейян…
-   Стига вече това, което направи! Не те искам! И не те обичам! Дори те ненавиждам! Ако сърцето ми можеше да се отвори и да надникнеш в него, Щеше да видиш колко ненавист към теб съм събрала.

-   …
-   Категорично ли е решението ти относно утре?
-   Категорична съм, татко.

Общи условия

Активация на акаунт