При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • САЩ

Flying_HiGh, защо да е опасно бебето да седи още? При нормални други условия, може и 2 седмици да се чака.
В България се използва Цитотек, но нелегално. Тук няма разрешение за употреба, но все пак слагат. Скоро си четох и епикризата от предното раждане и никъде не го пише.
При мен индукцията не беше успешна 6 дена след термин.
Ако има вариант да те изчакат още, дръж си на него. Терминът е супер условна дата, а не някакъв дедлайн.
Стискаме много палци и на теб! 🥰
Благодаря Яренце!!! И тук това лекарство не е удобрено от FDA за предизвикване, но се използва. Дават се малки дози през 4 часа, като можело и до 3-4 да се стигне. Дано ми понесе добре. Реална причина да е опасно за бебето при преносване според мен няма, всичко изглеждаше добре, върви доста едричка, но като попитах да изчакаме още докторката на смяна каза че не препоръчва. Снощи имах контракции, но на бебка май още не и се излиза.
Успех и бъдете силни, не забравяйте че ние българките сме много силни и смели жени, ще се справим с всичко! Само да са ни живи и здрави дечицата Two Hearts Blue Heart Purple Heart

# 151
  • София/Севлиево
Аз от 20.09 съм в болницата.Много по-спокойно ми е тук.
Повечето момичета идват за нормално раждане,само днес до сега има три секциа по спешност.
Ти в болницата ли си?

# 152
  • au bout du monde
Flying_High, В Англия също не се използва това хапче. Питах за него, но казаха, че е забранено и слагат само гел.

Успех и леко раждане! Движи се сега и прави упражнения

# 153
Момичета, помня, че някои от вас ги проверяваха за разкритие и имаха леко кървене и дискомфорт след това. Горе-долу колко време продължи?

# 154
Аз реших да се стена, гримира се и ще изляза с приятелки като за последно 😂 После и да искам няма да мога с това кърмене през 2/3 часа. Боли ме корема още, но ще го игнориран, то дали навън или вкъщи, все ще ме боли 🙄 Утре сутринта ако още не е изчезнала ще звъня на док.
След вагиналед преглед има зацапване, едно кафеникаво, което спира в рамките на няколко часа след това, поне при мен.

# 155
Момичета пожелавам Успех на всички,които постъпиха в болница за раждането,няма да изброявам имена,за да не пропусна някой Hug
Аз днес бях на преглед и се оказа,че хемоглобина ми е много нисък и трябва да постъпя утре  в болница,а имам още около 26 дена до термин.
Ще ми преливат системи,доколкото разбрах,моля ако някой е постъпвал заради това да сподели как е минало.
Аз се притеснявам,затова че така или иначе влизам в болница да не родя доста по рано(няма такава опция според лекаря),тъкмо започнах да пера и гладя и съм доникъде все още Disappointed Relieved
Надявам се ,бебка да си изчака термина ,а аз да подобря най сетне стойностите на хемоглобина Disappointed
Леко раждане на всички,които вече са в болница ,а на всички останали -Още малко остана момичета-трябва да сме силни Pensive

# 156
  • Bарна, морето, сините вълни
Уф, къде са всички, дето ми повтаряха, че второто раждане ще бъде по-бързо? Да дойдат да ми го напомнят отново.
С първата бременност първи леко болезнени контракции получих на 02.12 в 22 часа, в 01:00 отидох в болницата и в 13:20 родих на 03.12.
А сега първи болезнени контракции имах вчера в 20, като ту спираха, ту почваха, а от 11 часа имам постоянно на 8-10 минути, времето въобще не се скъсява. И на моменти умирам от болка, разхождах се, охках, пъшках навън, подпирах се на ММ. Стискам очи, дишам дълбоко, ама докато трае контракцията боли ужасно. Но предният път към 8 сутринта ми пуснаха система окситоцин, а сега реално съм оставила всичко естествено и затова може би отнема много време...

# 157
  • София
anelka, успех на теб в болницата! 🥰 Там ще овладеят положението най-бързо. 😊

Деспи, изтрай още 5 часа, за да откриеш подобаващо октомври.. 😁
Успех и на теб! 🥰

# 158
Anelka и моя е доста нисък , при теб какви са стойностите ?

# 159
Доста под нормата незнам точно колко ,утре в болницата ще разбера ,не ми дадоха последните резултати от прегледа.

# 160
Аз родих моята дъщеря ,на 28.09 планувано секцио 3.500кг 51 см Виктория, но ми преливаха три пъти плазма , това второ секцио ми разказа играта ,много болки ,днес все още ми е трудно да обслужвам детето,добре ,че е спокойно,нямам търпение да ни изпишат в събота.

# 161
  • София
gigova, честита да ти е девойката! 🥰
Бързо възстановяване на теб, а на нея- най-вече здраве, усмихнато детство и много късмет! 🥰

# 162
Да е жива и здрава малката  Виктория!
Гигова, бързо възстановяване на теб.

# 163
  • София/Севлиево
Честита да е Виктория и скоро с мама да се приберат у дома ❤️

# 164
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита рожбичка, а на теб бързо възстановяване! ♥️

Общи условия

Активация на акаунт