При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 758
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за списъка,дрехите за изписване мисля в самия ден да ми ги донесат.
Общо взето са ни еднакви списъците, аз съм си сложила 3 протеинови бара, че не знам как и кога ще огладнея. 😀

# 436
Сложи си повече барчета, аз си взех към 10тина, които идеално ми стигнаха за 3те дни😂 Но на мен след раждане и по време на кърмене страшно много ми се яде сладко, та ме спасиха определено.
Иначе баткото вчера водих на лекар, педиатърката каза, че принципно до 6тия месец бебетата са с имунитет от подобни вируси, особено щом са кърмени.
Малкия явно е с обърнати ден и нощ, защото вечер будуваме доста.. Снощи се събуди към 11 и заспа в 4сутринта..аз съм като зомби, а по цял ден пренасяме багажи, че се местим и въобще не знам. Чувала съм, че много бебета са с обърнати нощ и ден, през деня спи като пън, пробвам да го будя, без резултат. Ако имате някакъв опит с такъв случай ще се радвам да споделите:)

# 437
Сложи си повече барчета, аз си взех към 10тина, които идеално ми стигнаха за 3те дни😂 Но на мен след раждане и по време на кърмене страшно много ми се яде сладко, та ме спасиха определено.
Иначе баткото вчера водих на лекар, педиатърката каза, че принципно до 6тия месец бебетата са с имунитет от подобни вируси, особено щом са кърмени.
Малкия явно е с обърнати ден и нощ, защото вечер будуваме доста.. Снощи се събуди към 11 и заспа в 4сутринта..аз съм като зомби, а по цял ден пренасяме багажи, че се местим и въобще не знам. Чувала съм, че много бебета са с обърнати нощ и ден, през деня спи като пън, пробвам да го будя, без резултат. Ако имате някакъв опит с такъв случай ще се радвам да споделите:)

С каката режима беше точно такъв
Веднъж една съседка ми даде съвет да я къпя към 23ч,после хранене и така като заспеше,се будвше сутрин в 6-7,ядеше и заспиваше до обяд.Колко е правилно не знам,но все пак трябват и сили,за да се гледат децата-та аз така действах.Племеницата заспива в 19и30ч и се буди чак към 5 сутрин,яде и заспива отново...до дете си е явно

# 438
Аз не съм писала нищо за ядене, защото в Селена горе има барче. Имат фреш, сурови ядки и тн. Не ми се мъкне и това като че ли 🙄
Натоварената програма на последния ден започна. Пазарих плодове и зеленчуци от пазара, разни закуски от супера да имат варианти за кутийките. Сега съм на маникюр. После се прибирам да им правя супа, след това фризьор и да ги взема. Междувременно гледам да изпера и изсуша колкото може повече пране. Таткото има вече изгладени ризи. От утре съм на санаториум все пак 😂😂😂

# 439
Здравейте,
Днес бях на тонове за първи път (в 36 г.с.+3) дни. Гинеколожката ме хвана на вратата и каза, че са наред, но много набързо ги прегледа и каза да си запиша час за 15-ти чак за преглед. Искала да види бебето пак, но не ми обясни нищо. Нямам все още направление за хоспитализация, а не ми каза дали да взимам въобще. Много се притеснявам ако стане преди 15-ти. Попринцип термина ми е на 30-ти и това са само 2 седмици преди него. Чувствам се супер неподготвена 😔 и пак ме обвземат лоши мисли.

# 440

Момичета какво мислите за тези резултати?

# 441
Идвам си аз на тонове тази сутрин и хоп - падна запушалка, потекоха води Grinning Провериха за разкритие - 1см. и директно ще ме приемат. Питам не е ли рано? Казват че не мога с изтекли води да се размотавам напред назад, та изпратих любимия да ми носи куфара и го чакам, за да ми дооформят документите и да ме настаняват.
Нахилила съм се като зелка. Нямам болки, контракциите продължават да са супер незначителни, ще видим колко ще се проточи, стискайте палци да си тръгне нормално и да не се налага намеса Simple Smile

# 442
Идвам си аз на тонове тази сутрин и хоп - падна запушалка, потекоха води Grinning Провериха за разкритие - 1см. и директно ще ме приемат. Питам не е ли рано? Казват че не мога с изтекли води да се размотавам напред назад, та изпратих любимия да ми носи куфара и го чакам, за да ми дооформят документите и да ме настаняват.
Нахилила съм се като зелка. Нямам болки, контракциите продължават да са супер незначителни, ще видим колко ще се проточи, стискайте палци да си тръгне нормално и да не се налага намеса Simple Smile
Стискаме палци и чакаме хубави новини !💐🍀❤

# 443
  • Казанлък(Бургас)
Стискам. 😉 Нека всичко се случи както си го представяш! Запази усмивката! Говори на бебето! Пей си!Танцувай!Дишай! Всичко ще е наред. Нека е леко и без намеса!

# 444
  • София
Lollo, успех! ❤ Чакаме хубавите новини!

# 445
  • София
Късмет!
Аз пък съм със зачестени и дълги втвърдявания от снощи
В четвъртък съм на тонове в Шейново
А ти къде ще раждаш!

# 446
Стискам палци на всички, които очакват днес/утре да гушнат здрави, пухкави бебета❤

# 447
И от мен успех и късмет на момичетата с наближаващи и започнали раждания! Нека всичко мине по мед и масло и да се присъединявате в отбора на мамите 🥰🥰
На останалите търпение и спокойствие! Ще дойде момента тогава, когато трябва и бебето е съвършено готово за външния свят!
И от мен малко хубави новини, моя бебок е стабилен вече от няколко дни и четвъртък или петък ще го изпишат, а мен ще ме приемат утре в болницата за една нощувка, за да ми го дадат, да свикна с него, да ми покажат как да го къпя, сменявам памперс, хранене и тн.. много съм щастлива ❤

# 448
  • София/Севлиево
Лоло, успех!
След две бременности така и не я видях тая тапа (само при тази два пъти по съвсем малко жълто желе,което казаха,че може и от нея да е,но не било сигурно).Тоя път и водите не разбрах кога и как изтекоха заради секциото.
Ние се стягаме за прибиране вкъщи.Тази сутрин докторът ми махна всички шевове ,залепи ми лепенка и каза,че в петък я свалям и край.Ама без конци е много по-комфортно.

# 449
Pironkyova, честито бебе Алек, да бъде много здрав, добър и силен! Blue Heart
Lollo, стискам палци от все сърце! Чакам добрата вест до края на деня и много ти се радвам за готината нагласа, с която тръгваш, надявам се и аз да съм така, като настъпи момента Hug Heart
Азалия, браво за хубавите новини! Дано вкъщи бързо свикнете един с друг и да се гушкате с радост! People Angel
bubamara9 , късмет и на теб утре, завиждам ти на организацията и спокойствието. Децата ще се оправят бързо и ще се радват на новото попълнение от сърце, сигурна съм! Heartpulse
Аз днес следобяд ще си взема направлението за болницата и ще питам док за кръвното, че последните дни го меря по-високо от нормалното за мен (по принцип съм с ниско 100/60 или 110/70), А сега вдигам до 130/85, особено вечер, което май не е добре. Иначе аз съм ок, не се чувствам по-различно от кръвното. Остават ми 6 дни до термин и още малко работа вкъщи. Почвам и багажа днес малко по малко и така... Искам и аз бебе да гушкам скоро Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт